標題: 到我出港濠@報告(係Ad又點呀!唔好睇啦,笨!) [打印本頁]

作者: ilovethisgame    時間: 2009-8-14 20:25     標題: 到我出港濠@報告(係Ad又點呀!唔好睇啦,笨!)

難得14號休息。13號晚上就上左去月亮灣按正骨(日式)。

訓到10點幾起身。心思思,想約個技師去飲茶。

發左幾個訊息,點知無人覆。只有去玩乾蒸,消磨下時間(其實係等人覆)。

攪下攪,攪到十二點。係蒸房出來睇下訊息,原來個技師已經上左班。

鬼甘肚餓,決定走啦,出去食野。

唉,一出月亮灣門口,就見到港記的招牌。

又心思思,結果點......唔洗講啦!

上到去,又要沖涼。兩個鐘頭內,沖左幾次涼,皮都鄒曬。

問 locker仔,第一碗公仔麵是送的。當然唔"sit"底,立即出去休息廳。

順邊點1號。當時休息廳只有一個ching。個經理話,#1上緊鐘,我話等下無所謂。佢就笑住講,"個位阿伯已經點左#1鐘,都係到等緊"。

#1真係甘紅?有機會試下先得

食完好好味的公仔麵(皆因當時我好鬼餓)。就去睇相,#2正,#98都正。

結果,選左#2號。

各位CHING ,我依家趕住走,去接TIGER放工。

報告只有明天繼續寫。

老總,唔好扣我分呀!我唔係係到玩野。

真係要走啦!

明天繼......................
作者: Mars    時間: 2009-8-14 21:13

作者: johnnyli    時間: 2009-8-14 22:06

等你報告
作者: somerain    時間: 2009-8-14 22:07

ching夠膽出個咁O既題目,就算係ad都要睇啦,支持
作者: joe98    時間: 2009-8-14 23:05

meanwhile, let me go to kong ho try out no.@ sin....
作者: coco198761    時間: 2009-8-15 00:55

唔好睇就先至笨
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-8-15 01:08

:good2: :good2: :good2:

又俾人話廣告????
作者: florian    時間: 2009-8-15 01:10

I try @ before , She is not my cup of tea , Service no good .
作者: vbsex    時間: 2009-8-15 05:52

引用:
原帖由 florian 於 2009-8-15 01:10 發表 I try @ before , She is not my cup of tea , Service no good .
Really! Please provide some more details regarding her bad service. Thanks.
作者: ilovethisgame    時間: 2009-8-15 13:33     標題: 回復 1# 的帖子

今早上網,第一時間,寫埋個報告。唔比人有借口鬧我!

樣子:我覺得靚。側臉睇,有些角度似阿Sa(這個感覺都係最後佢講先發覺)。我訓響度正面睇,就覺得佢似初初出道的張曼玉啦!記住係初初出道的張曼玉。
身瘦不肥,腳長,皮膚好。

part 1 :睇你有無要求啦!因為我早一晚去左月亮灣,所以無要求。#2有時都唔知自己按到邊到,邊個步驟。佢有個特性,按按下,會停左係度,隻手唔去去攪甚麼,我估係頭髮吧。part 1 對我來說,佢唔合格。

part 2 : 解甲:波波唔大,係我鍾意那種。一手榨曬,唔係澳門的。ok啦。Lin Lin 任含,小妹只可隔紗任玩。皮膚好滑。基本服務一般,無特別。起機手技,簡直.....流。得過快速套弄,好彩有油呀,否則我驚我大姨媽到。

完事後,佢出去8分鐘(算唔算耐?)後回來。見還有十幾分鐘,比隻手仔佢按下,按幾按,拉佢訓落黎胸口,攬住訓,傾下計。原來九十分鐘,隨左個五秒之外,最正就係依幾分鐘。

雖然我拿了她的電話,但我唔會返叫。

之前有ching拿了她的 msn,好心知會佢一聲。叫佢學下溫柔,細佬係要撫慰家。唔好一味極速,就以為係過癮。會痛嫁!

之後 locker仔話18紅到飛起,就算點鐘都點唔到。唔知係唔係街街的力量呢!

locker 仔還介紹了#98。有無ching 試過?比個報告呢!
作者: ilovethisgame    時間: 2009-8-15 13:34     標題: 回復 5# 的帖子

jeo98,你去左,試左未?
作者: joe98    時間: 2009-8-15 18:31     標題: 回復 11# 的帖子

未!! 去鬼左凱記...
作者: johnnyli    時間: 2009-8-15 22:15

之前有ching拿了她的 msn,好心知會佢一聲。
係佢叫我幫佢發喎,點唔知會佢??

另外,我份報告都有寫
2.港濠D野都做齊,到最尾本人就有小小微言,要樣就服務差小小我預左,不過只知一味死套就

作者: 中女情人    時間: 2009-8-15 23:51

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-8-14 20:25 發表

發左幾個訊息,點知無人覆。只有去玩乾蒸,消磨下時間(其實係等人覆)。

攪下攪,攪到十二點。係蒸房出來 ...
game兄如果唔係講明ad唔+咁多分tim
作者: 武地龍    時間: 2009-8-16 00:48

作者: 樂樂    時間: 2009-8-16 04:11

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-8-15 13:33 發表

樣子:我覺得靚。側臉睇,有些角度似阿Sa(這個感覺都係最後佢講先發覺)。我訓響度正面睇,就覺得佢似初初出道的張曼玉啦!記住係初初出道的張曼玉。
...
c兄我1000%撐你既ad唔睇就笨報告
作者: ilovethisgame    時間: 2009-8-16 10:44

多謝各大 ching 支持

若果早一日見到 ching johnnyli 報告。我就會試#98啦!
作者: Yip佬    時間: 2009-8-16 15:22

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-8-14 20:25 發表

c兄講明ad唔睇咪好笨
作者: 杏仁糊    時間: 2009-8-16 19:06

講明係ad梗係要支持la
作者: 1mongkok    時間: 2009-8-16 19:31

Any brother can tell me, is the strom over in Shenzhen ?
KO cheching is not so severe now ?
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-8-17 05:40

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-8-15 13:33 發表

...

作者: crazymonster100    時間: 2009-8-17 11:11

ching 好野
不論是否廣告
我也會喜歡看的說
多謝ching 報告
作者: coiechan    時間: 2009-8-17 17:59

引用:

一定要睇唔睇咪好笨
作者: ~孫中山~    時間: 2009-8-17 18:04

我次次食幾個公仔麵
都唔收$$$
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-8-17 23:38

引用:
原帖由 ~孫中山~ 於 2009-8-17 18:04 發表
我次次食幾個公仔麵
都唔收$$$

作者: 龍仔    時間: 2009-8-18 17:12

做人唔好咁笨ad都要睇
作者: stevemakmak    時間: 2009-8-18 19:47

小弟有試98#
她不說話很悶,不笑,不主動,令我非常無隱!!:_n11:
但可以任摸,:thumbs_up.gif: 手法不錯,這可挽回一點分數!
作者: 骨總    時間: 2009-8-18 19:49

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-8-18 19:47 發表
小弟有試98#
她不說話很悶,不笑,不主動,令我非常無隱!!:_n11:
但可以任摸,:thumbs_up.gif: 手法不錯,這可挽回一點分數!
可能須要互動靠師亨去點化佢
作者: meiboleung    時間: 2009-8-19 03:58

引用:

見到c兄講既@號相
係咪佢?

作者: ilovethisgame    時間: 2009-8-19 13:22

就係佢。

真人好似靚小小。
作者: ilovethisgame    時間: 2009-8-19 13:27     標題: 回復 27# 的帖子

聽 locker 仔講:#98 係 #88 的表姐!

唔怪得啦!

兩人表現如同一徹!報告的評價頗差!

自信唔識講野dump女仔(dump 男仔就得啦,皆因睇這個網的98%係男性吧),唔試啦!

多謝ching 報告。
作者: joe98    時間: 2009-8-19 13:38

引用:
原帖由 meiboleung 於 2009-8-19 03:58 發表

見到c兄講既@號相
係咪佢?
ok wor....傳說中的車輪咀...
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-8-19 17:34

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2009-8-19 13:27 發表
聽 locker 仔講:#98 係 #88 的表姐!

唔怪得啦!

兩人表現如同一徹!報告的評價頗差!

自信唔識講野dump女仔(dump 男仔就得啦,皆因睇這個網的98%係男性吧),唔試啦!

多謝ching 報告。
兩個唔駛試 把能
作者: 包.脹    時間: 2009-8-20 21:29

多謝ching 報告。:thumbs_up.gif:
作者: alex3d    時間: 2009-8-29 10:04

作者: assoon    時間: 2009-9-9 14:32     標題: :

How about 86, Look like good...
作者: Tataboy    時間: 2009-9-9 23:54

ching 報告好詳盡喎,好!:good2:
作者: simonhing99    時間: 2009-9-11 09:44

:_n8: :_n8: 師兄報告好詳細.....支持....

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0