標題: 初試萬X華... [打印本頁]

作者: garychow12345    時間: 2009-6-21 13:25     標題: 初試萬X華...

前掛諗住去港濠試下, 點之條的士佬唔識路, 我就On 居居咁係附近落左車...
行行下有個支客走黎問靚仔揼骨嗎?? 見無咩野做, 入去試下...
入到去地方乾淨, 沖完, 入大堂飲杯野, 有條女走黎問按腳嗎?? 我問幾錢呀, 佢話送架, 只要俾$10 OR $20小費就OK啦, 咁正, 試下啦...
條女按得幾好, 烏低身時見到波形...GD, 按完入房, 本應唔想開大, 衰耳仔軟, 部長叫女黎, 1st Round, Bad... 2nd Round, 有一個OK, 要呢個, 講廣東話, 背有一個紋身,
Wet妹架, 但係大波...Pink Lin, 佢話問你都好細過啫, 我話25, 你?? 原來19...GD, 過程, 都係咁, BUT條女好似幾HIGH, R到出晒水, 不停叫, 仲話我好衰...
做完, 我問佢呢到有無KO黎過, 佢話黎做左三個月, 一次都無, 仲話宜家出面查得好緊要, 但依到就一D事都無...........
各位呢條女講野信得過嗎??
作者: wa7645    時間: 2009-6-21 13:57

差 D 唔 記 得 有 呢 間 野 , 好 耐 冇 去
作者: cheapsam99    時間: 2009-6-21 14:20

萬x華,專開大,手作仔,例黑面,上馬快,落鐘快,去我不?不去哉!
作者: garychow12345    時間: 2009-6-21 15:38     標題: 回復 3# 的帖子

C兄, 有邊間場比較好呢?? (最好係深圳)....THX!!
作者: cheapsam99    時間: 2009-6-21 16:54

其實做下cd-rom,師兄就實找到當紅的場地呢…
作者: garychow12345    時間: 2009-6-21 17:04     標題: 回復 5# 的帖子

C兄, 請恕小弟無知.....咩叫cd-rom??
即係上網做research??......THX!!
作者: showing2009    時間: 2009-6-21 19:33     標題: 回復 6# 的帖子

Cd-rom means "read only"

read more other posts and you would know which sn is good comment from other c-hing

good luck and thanks for your report
作者: meiboleung    時間: 2009-6-21 20:34

引用:
原帖由 garychow12345 於 2009-6-21 13:25 發表
前掛諗住去港濠試下, 點之條的士佬唔識路,

.
萬富華晌江背路
講豪晌春風路隔離係盧山酒店
正正處於江背路~春風路交界
的士佬反而唔識
作者: Mars    時間: 2009-6-22 01:45

桑 拿 妹 講 ge 野 咪 信
作者: Airport    時間: 2009-6-22 02:01

引用:
桑 拿 妹 講 ge 野 咪 信
完全同意!
作者: stst    時間: 2009-6-22 02:11

不妨可試 新到走掂 附近改咗名嘅 勝完 全扑.
作者: lomobaby    時間: 2009-6-22 02:20

去過未呀?有冇報告?
作者: babycry1    時間: 2009-6-22 06:23

答案係冇既
作者: Mars    時間: 2009-6-22 06:54

引用:
原帖由 lomobaby 於 2009-6-22 02:20 發表
去過未呀?有冇報告?

作者: jet-jet    時間: 2009-6-22 12:59

萬X華係老牌開大場,早期人地做機餐果時,佢已經係主力開大
背景應該幾強下,如果吾係,吾會做到成十年都無事
我以前成日去,不過而家選擇多,就好耐無去
作者: pantsu    時間: 2009-6-22 19:37

引用:
原帖由 meiboleung 於 2009-6-21 20:34 發表

萬富華晌江背路
講豪晌春風路隔離係盧山酒店
正正處於江背路~春風路交界
的士佬反而唔識
你講春風路 "江西外貿賓館" 咪識囉, 咁新既場佢地未必知架 !!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0