標題: 驚棚林正英大戰碟仙驚魂記 [打印本頁]

作者: 夜鬼    時間: 2009-6-21 05:10     標題: 驚棚林正英大戰碟仙驚魂記

有人做老細自己唉車邊,一場叫到冇托手掙,例牌食街食完野要出野,老死今次唔想去我主場,ok是但有近食近走去驚棚,講禮貌尼度d服務員嬴左唔少間:good2: 飲過酒冇浸池,老死懶醒埋電腦禁數字網睇女,ok比佢渣fit,佢條7頭同女部長睇一輪講一輪一大堆廢話,忍唔住問究竟點,老死話點果幾個唔晌度,好閑遮或者唔係尼班,佢又話唔能係 係冇左,或者d女走左個台冇人知,間場唔講個台鬼知咩岩唔岩先,但係女部長講幾個no同相又好似唔同人,老死又插個西咀埋尼話唔係 係成版冇9晒大部份流既 仆街搞幾個字搞餐懵既唔知為乜 我渣番主意叫介紹費事嘈生晒,個女部長依然笑容滿面話幫我地安排,禮貌有+值得一讚有家教:good2: :good2: :good2:

入到房見到件相頭ok唔駛彈,頭段過程冇乜凸別,尾段精彩lor 先探桃源洞格手 摸波好大方識得自動拉低制服到腰,凸然眼前一亮 嘩~~~半Acup 大到咁都唔知點渣從邊度入手好 條女幫我咀左陣lin頭跟手chok,個腦凸然想起林正英以前果d人嚇人鬼嚇鬼人嚇鬼既片段,全程佢有佢chok我有我用掌心玩風雷電咁初佢粒lin,動作同玩碟仙冇乜分別,搞掂走人女部長問招呼只有對住佢苦笑 本應268費事找兩蚊咁9寒la,比得268唔爭在兩銀野270落樓
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-6-21 05:37

最慘搵滴波都冇
作者: 忘了我    時間: 2009-6-21 06:24

個波咁細,應該去投訴貨不對辦。
作者: pantsu    時間: 2009-6-21 08:11

通常玩碟仙都係用 d 細細既豉油碟玩架啦
作者: mark34    時間: 2009-6-21 09:32

完全冇波又確係幾慘
作者: 神算子    時間: 2009-6-21 13:10

都話機場,所以全場D女是機場囉!
作者: pantsu    時間: 2009-6-21 13:16

引用:
原帖由 神算子 於 2009-6-21 13:10 發表
都話機場,所以全場D女是機場囉!
咁都比神算子兄算到
作者: blackeagle    時間: 2009-6-21 14:29

引用:
原帖由 忘了我 於 2009-6-21 06:24 發表
個波咁細,應該去投訴貨不對辦。
貨不對辦
?

機場啱…….下至得   
作者: wawawawa    時間: 2009-6-21 16:21

Thank you brother. BG幾多號呀, 避免兄弟中招.
作者: coiechan    時間: 2009-6-21 23:06

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-6-21 05:10 發表
有人做老細自己唉車邊,一場叫到冇托手掙,例牌食街食完野要出野,老死今次唔想去我主場,ok是但有近食近走去驚棚,講禮貌尼度d服務員嬴左唔少間:good2: 飲過酒冇浸池,老死懶醒埋電腦禁數字網睇女,ok比佢渣fit,佢條7頭同女 ...

作者: Airport    時間: 2009-6-21 23:09

咁嚜钂,都係番主場抵玩D!
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-6-21 23:20

引用:

老死懶醒埋電腦禁數字網睇女,ok比佢渣fit,佢條7頭同女部長睇一輪講一輪一大堆廢話,忍唔住問究竟點,老死話點果幾個唔晌度,好閑遮或者唔係尼班,佢又話唔能係 係冇左,或者d女走左個台冇人知,間場唔講個台鬼知咩岩唔岩先,但係女部長講幾個no同相又好似唔同人,老死又插個西咀埋尼話唔係 係成版冇9晒大部份流既
果個濕9台好離譜遮
作者: Mars    時間: 2009-6-22 01:27

引用:
有人做老細自己唉車邊,一場叫到冇托手掙,例牌食街食完野要出野,老死今次唔想去我主場,ok是但有近食近走去驚棚,講禮貌尼度d服務員嬴左唔少間:good2: 飲過酒冇浸池,老死懶醒埋電腦禁數字網睇女,ok比佢渣fit,佢條7頭同女 ...

作者: stst    時間: 2009-6-22 01:37

酒能亂性, 判斷可能有出入啫.
作者: 樂樂    時間: 2009-6-22 01:41

人地渣住個波仲有出入
c兄d分身又開始無厘頭
作者: Airport    時間: 2009-6-22 02:04

希望ching 下次骨運好D啦!
作者: 夜鬼    時間: 2009-6-22 03:12

引用:
原帖由 stst 於 2009-6-22 01:37 發表
酒能亂性, 判斷可能有出入啫.
亂成點尼? Dcup當Acup呀? 用少個分身把la

wtc2109 = psc8237 = 8237 = stst = hknp404 = wts728 = hinghing

作者: 武地龍    時間: 2009-6-22 03:38

作者: babycry1    時間: 2009-6-22 06:29

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-6-22 03:12 發表

亂成點尼? Dcup當Acup呀? 用少個分身把la

wtc2109 = psc8237 = 8237 = stst = hknp404 = wts728 = hinghing

作者: babycry1    時間: 2009-6-22 06:29

引用:
原帖由 武地龍 於 2009-6-22 03:38 發表

d人又會咁無聊

作者: jet-jet    時間: 2009-6-22 12:38

C兄,身材係天生既,無BALL女女都吾係好受,算啦。。吾琲敔岸U次搵個另一個囉
最緊要女女態度認真,無欺場,咁就OK啦
作者: Mars    時間: 2009-6-23 02:23

個 別 技 師 唔 可 以 定 間 場 生 死 .
作者: 中女情人    時間: 2009-6-23 10:17

引用:
原帖由 assusys 於 2009-6-22 23:22 發表
嘩真係唔駛去囉係咪呢
夜鬼兄只係話囡囡冇波冇投訴話服務唔好, 況且一個囡囡身材唔代表整間場所有囡囡, 唔會因為咁而blacklist掛
作者: jet-jet    時間: 2009-6-23 10:57

恕我講句公道話,C兄只係話女女身材吾好,何必又BACKLIST,又話點點
人地亞媽生出係無BALL,佢有無做錯野,吾好講到人地得罪你咁啦
如過人地笑你矮,話你脚短,又或者條女話你9短。。咁你又點呢
做人有D品,態道吾好一定要講,但有D野,人地係無得改變,天生係咁,你又何必話人地天生既缺陷呢
作者: 神州行    時間: 2009-6-23 23:01

完全冇波,No feel
作者: cute_edy    時間: 2009-6-23 23:13

師兄真慘,無得隍i波
作者: 夜鬼    時間: 2009-6-24 05:15

冇辦法la場唔係太熟,睇相部長之吾以對比數字鱔台跣到直(流相),同部長講左要求就求其質個比我,不過冇彈服務唔要求高ok既,所以冇投訴乜野,只不過唔係我杯茶咁遮,自己亦明白要講下骨運,一個女唔岩我個人心水冇理由學似外邊d台咁,係唔係都話唔駛去blacklist咁唔負責任lor
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-6-24 06:32

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-6-24 05:15 發表
冇辦法la場唔係太熟,睇相部長之吾以對比數字鱔台跣到直(流相),同部長講左要求就求其質個比我,不過冇彈服務唔要求高ok既,所以冇投訴乜野,只不過唔係我杯茶咁遮,自己亦明白要講下骨運,一個女唔岩我個人心水冇理由學似外 ...

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0