標題: 中女樂趣 [打印本頁]

作者: celia_amazon    時間: 2009-6-13 04:33     標題: 中女樂趣

話說某日俾條粉皮放飛機,晨早溜溜喺香格里拉附近逛 ,見到泳康個招牌諗住上去,到樓下死搵爛搵都搵唔到個門口想走頭 !點知俾條OSIM行埋黎話有嘢玩,2條老毛包哂揼骨咁話!殺你!
由泳康個座側邊坐電梯上到去???爛鬼酒店一間… ,是但,好又一餐唔好又一餐   。無耐,整件30嘅中女入黎,身材唔錯,對燈有33C又堅挺:good2: :good2: :good2: ,風韻猶存,笑容滿面,皮膚勁滑,重識白話,黎吖!
俾佢揼咗一陣背轉身,佢就除哂的衫坐喺大脾到揼,佢喺我細佬到捽下,跟住又擔擔抬抬…合埋眼抖抖兼享受下 。點解個細佬碰到的濕溫地嘅嘢 ?一望之下,原來佢一嘢坐喺細佬度,成條入哂!!!即時O哂咀!!! 正想開口果陣佢又突然電話响,佢就坐喺到傾電話,我就成隻鶴咁望住佢… 佢就一路傾一路慢慢搖,都幾緊,啲水慢慢咁流落個袋度,又估唔到咁多水,搖得又好鬼舒服喎 !!雙手唯有喺佢個身度漫遊,勁滑又彈手,掂!
佢一講完電話就瞓咗係我個身到車埋黎重話:「唔好意思,一時忍唔住冇帶套就坐佐上嚟添,駛唔駛帶番個套呀?」  唔好玩喇 !你都坐佐成2-3個字咯,重套乜叉呀?跟住就咁做咗一輪就中出。 完事一陣又俾佢攪慶,又執多劑,又係中出 。估唔到成50歲人俾條C9喺1個鐘頭執2嘢,簡直經典…
條C9真係好得,同啲c妹無得比,真係好爽,又幾窄下,又多水,全程主動,都幾頂癮,唔錯。
想返卓,但係又搵唔返個門口,真失敗!!
作者: Mars    時間: 2009-6-13 05:07

Celia 兄 好 耐 冇 上 黎 喎, 你 唔 驚 老 虎 見 到 咩 多 謝 分 享 .
作者: af1high    時間: 2009-6-13 07:10

Ching 又做亡命表演
兩舊水中出中女囡囡真係要好大勇氣

作者: 冤魂不息    時間: 2009-6-13 09:59

引用:
原帖由 af1high 於 2009-6-13 07:10 發表
Ching 又做亡命表演
兩舊水中出中女囡囡真係要好大勇氣
如果係咁理性就唔使出薊掖
係國內比KO捉到...
橦之餘仲要扣押
咁都夠膽搏
仲唔夠勇氣???
作者: jet-jet    時間: 2009-6-13 11:39

香格理拉前門同後門一帶都係"快仔"既集中地,基本上你一路行,沿路有好多龜婆會係你身邊,細細聲:"按摩,呀生按摩" 不過我重來吾敢試,我怕佢吾知帶我去邊,又怕係老笠。。C兄真係好勇,就算吾講打真軍 ,你夠膽跟佢上去,都算勁
作者: kakaol    時間: 2009-6-13 11:40

忠告﹕快d驗血啦=.=
作者: 杏仁糊    時間: 2009-6-13 12:01

中女我唔怕
不過真軍就驚驚地
作者: celia_amazon    時間: 2009-6-13 12:26

次次出帖都係3更半夜,好似做賊咁,你話仲有乜好驚。好彩,蒲咁耐都冇事,多謝C Hing關心!
其實我次次都係同條粉皮晚食嘢,跟住去隊酒,耐唔耐俾條重色輕友,無騾無義嘅粉腸放下飛機,第日先至變成流浪狗嘅啫。
我從未唔去什麼村,什麼髮廊,淨係去骨場,無論平貴,通通照上,下次出啲由水都到威尼斯包膠同各位分享下!
作者: 杏仁糊    時間: 2009-6-13 12:31

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-6-13 12:26 發表
次次出帖都係3更半夜,好似做賊咁,你話仲有乜好驚。好彩,蒲咁耐都冇事,多謝C Hing關心!
其實我次次都係同條粉皮晚食嘢,跟住去隊酒,耐唔耐俾條重色輕友,無騾無義嘅粉腸放下飛機,第日先至變成流浪 ...
amazon兄等你快d出野呀
作者: babycry1    時間: 2009-6-13 12:43

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-6-13 12:01 發表
中女我唔怕
不過真軍就驚驚地
除左尼樣之外
最怕係陌生人唔知帶你去邊
作者: Fai    時間: 2009-6-13 13:12

師兄打真軍中出好危險
作者: 中女情人    時間: 2009-6-13 13:35

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-6-13 12:26 發表
其實我次次都係同條粉皮晚食嘢,跟住去隊酒,耐唔耐俾條重色輕友,無騾無義嘅粉腸放下飛機,第日先至變成流浪 ...
amazon兄小心身體呀
作者: NGKH    時間: 2009-6-13 13:50

師兄打真軍驚唔驚奶野呀!!
作者: kakaol    時間: 2009-6-13 14:15

引用:
原帖由 babycry1 於 2009-6-13 12:43 發表

除左尼樣之外
最怕係陌生人唔知帶你去邊
我試過俾個女人撩我,我係咁易咁佢幾錢,佢話300,我話唔駛,佢話可以平d後,就跟足我9條街,跟住我黎一下「卡卡」式既變速先放甩佢。
作者: artchan    時間: 2009-6-13 17:05

真做危險呀
作者: suntripper    時間: 2009-6-13 17:34

作者: Mozart    時間: 2009-6-13 18:17

作者: 龍仔    時間: 2009-6-13 20:35     標題: 回復 14# 的帖子

可能情到濃時:biggrin:
作者: tomboy1647    時間: 2009-6-13 22:53

真係估你唔到囉, 中出中女
作者: celia_amazon    時間: 2009-6-14 00:45

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-6-13 12:31 發表

amazon兄等你快d出野呀
骨場去唔少,水都、水立方、太平洋休閒超市、瑪雅城、風芝城、娛樂航母、在水一方、新中興、海燕酒店、星月、康健休閒、景軒酒店、世外桃源、金海港、X德堡、金太陽、皇馬、金沙灘、威尼斯、麗斯、鳳凰、新銀座、港灣、月亮灣、源豐、新金川、錦湖、金喜國際水療、東方夏威夷、新鴻豐、海洋之星、金色陽光、黃金海岸……仲有的19場,都記唔哂!
遲的逐個講,正邪都吹下,絕無老作,想睇正場先定邪場先???
作者: 7016    時間: 2009-6-14 01:05

c兄事後有無越能越驚
作者: wtc2109    時間: 2009-6-14 01:11

始終有 D 陰影.
作者: celia_amazon    時間: 2009-6-14 01:25

引用:
原帖由 7016 於 2009-6-14 01:05 發表
c兄事後有無越能越驚
其實冇話驚唔驚,就算帶套都有機會賴嘢,你知大陸的套豲漶A「信佢一成,雙目失明;信佢二成,死因不明!」赯嚏I唔驚就假,梗係有的嘅,睇過我的帖嘅都知我柒輪懵懵豲漶A飲大幾杯屎水就當清兵,成Q日就地正法!無計…
開個新Post叫吉厦「吉厦拮下…吓!」俾你睇下我係吉厦啲開心嘢好唔好?
好就回帖,有3個話好就即刻出嘢,話俾你聽吉厦卡拉OK卓條18歲嘅囡囡(又係清兵),陪坐150,一劑200,過夜550(我就執4劑,唔知你駛唔駛加錢?)飲到對菜單(嘔)都係100,超抵…簡直係「太監騎馬,冇輪得頂!」
作者: 骨總    時間: 2009-6-14 01:54

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-6-14 00:45 發表

骨場去唔少,水都、水立方、太平洋休閒超市、瑪雅城、風芝城、娛樂航母、在水一方、新中興、海燕酒店、星月、康健休閒、景軒酒店、世外桃源、金海港、X德堡、金太陽、皇馬、金沙灘、威尼斯、麗斯、鳳凰、新銀座、 ...
嘆為觀止 , 期待
作者: Airport    時間: 2009-6-14 03:47

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-6-14 00:45 發表

骨場去唔少,水都、水立方、太平洋休閒超市、瑪雅城、風芝城、娛樂航母、在水一方、新中興、海燕酒店、星月、康健休閒、景軒酒店、世外桃源、金海港、X德堡、金太陽、皇馬、金沙灘、威尼斯、麗斯、鳳凰、新銀座、 ...
梗係想睇斜場報告先喇
作者: 腸仔文    時間: 2009-6-14 03:53

作者: celia_amazon    時間: 2009-6-14 04:02

引用:
原帖由 Airport 於 2009-6-14 03:47 發表

梗係想睇斜場報告先喇!
應承你,下次講個腿交個場先。不過先睇「吉厦拮下…吓!」先啦!
作者: 腸仔文    時間: 2009-6-14 04:07

作者: lsc31384    時間: 2009-6-14 08:43

睇完,你的新包膠,要畀:good2: :good2: :good2: :good2: :good2:
真真期待你的新包膠.....
作者: ricky555    時間: 2009-6-14 11:46

I am waiting for a series of exciting reports from CHing.
作者: NGKH    時間: 2009-6-14 16:18

師兄  腿交個場 期待你的新包膠.
C Hing報告真精采  玩得好爽, 佩服,
作者: 神算子    時間: 2009-6-14 18:25

英雄!英雄,真是中國人的經典!:_n11: :good2:
作者: 好淫一個    時間: 2009-6-14 19:09

CHING 好野,有老虎仲可以暢遊神洲大地:victory: ,閱女無數,誰可匹敵.
作者: bomberkids    時間: 2009-6-14 19:22

勇氣可嘉
作者: supersuper    時間: 2009-6-14 20:10

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-6-14 01:25 發表

其實冇話驚唔驚,就算帶套都有機會賴嘢,你知大陸的套豲漶A「信佢一成,雙目失明;信佢二成,死因不明!」赯嚏I唔驚就假,梗係有的嘅,睇過我的帖嘅都知我柒輪懵懵豲漶A飲大幾杯屎水就當清 ...
支持支持..拮下...拮下
吉厦拮下報告
作者: celia_amazon    時間: 2009-6-15 00:28

各位C Hing 可以去吹水區睇下我出嘅「溝女」狗噏喎,一齊研究研究…
作者: 大哥升    時間: 2009-6-15 01:54

多謝吾覺意中出報告
作者: 天下    時間: 2009-6-15 15:04

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-6-13 11:40 發表
忠告﹕快d驗血啦=.=
C Hing 要等三個月才驗得出
作者: catrace9394    時間: 2009-6-15 21:40

果然係清兵:good2: :good2:
作者: happykkman    時間: 2009-6-15 23:53

師兄:thumbs_up.gif: ,真佩服你:thumbs_up.gif:
作者: jefffff    時間: 2009-6-16 00:18

佩服你打真軍
作者: VIEWTLY    時間: 2009-6-16 18:48

性慾可勝理智,太偉大了
作者: hoifumoson    時間: 2009-6-16 23:20

唔用套吹都驚,何況係做,師兄真神人呀
作者: 骨灰    時間: 2009-6-16 23:32

作者: wa7645    時間: 2009-6-18 00:37

C兄真係好勇,打真軍 你夠膽跟佢上去,都算勁
作者: so623b    時間: 2009-6-21 01:22

200兩q, 即100壹q, 抵到爛啦
作者: dutch    時間: 2009-6-21 09:52

sometime ,mature for adjust the intestine
作者: dickwong1133    時間: 2009-6-21 20:23

真勇,又唔怕版老笠,又打真軍。
作者: super7    時間: 2009-6-26 17:59

:good2: :good2:  u so brave

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0