標題: 重遊講毫 [打印本頁]

作者: YKH    時間: 2009-5-25 22:47     標題: 重遊講毫

今日天陰下雨,不宜窒外運動,唯有係窒內舒筋活絡!
諗住試下人妻No. !, 番夜班,冇計。點知%%又休息,真黑仔。經理猛 sell No. ^^, 就信下佢。囡囡來到 ,個子不高,都算順眼,就收貨吧!
Part 1: 夠力夠認真。有正骨感覺
Part 2: 我去小便,佢去準備。差不多一齊返,冇偷雞,抵讚。佢好快就解甲,可惜尺碼普通,所以波推略為遜色。唔知係咪她冇乜指甲,rpp 不太到位,但猴子偷桃都好舒服。果涷做足,耳仔同pat pat 都冇走雞。最後她都有小鳥伊人淫聲下幫我順利升空!發射前 仲輕輕親左佢妹妹兩次,冇格手。清潔完剛剛夠鐘。
總評:雖然不是乳牛,有點失望。但樣子甜美,全程冇偷賴,做足服務!
收費:198 - 20 (Q 膀) + 10 (locker tip) = 190 OK 啦
作者: lilibuttket    時間: 2009-5-25 22:58

服務做足冇偷懶值得+分la
作者: 咸魚佬    時間: 2009-5-25 23:41

輕輕親左佢妹妹兩次c兄好勇wor
作者: 發仔    時間: 2009-5-25 23:45     標題: 回復 1# 的帖子

.....發射前仲輕輕左佢妹妹兩次,冇格手.....
吓!?你錫佢個撻....
作者: lowie516    時間: 2009-5-25 23:52     標題: 回復 4# 的帖子

個人喜好唔覺得奇怪
作者: YKH    時間: 2009-5-26 00:10

引用:
原帖由 發仔 於 2009-5-25 23:45 發表
.....發射前仲輕輕親左佢妹妹兩次,冇格手.....
吓!?你錫佢個撻....  
嘩!Ching 好有聯想,話明冇格手,即係用手吧! 仲要係斯斯文文個隻,無謂令囡囡難受,否則自討沒趣!
作者: eskyed    時間: 2009-5-26 01:22

可能係因為輕輕親幾個字誤以為
囡囡服務唔錯wor
c兄會唔會番食?
作者: 中女情人    時間: 2009-5-26 02:17

睇相知佢微波

作者: 夜鬼    時間: 2009-5-26 04:12

最緊要玩家自己收貨
作者: pantsu    時間: 2009-5-26 08:43

其實波路大小係各有喜好, 不過我又見過一 d 唔係咁大既囡囡, 佢可能自己知自己事, 果 d 服務好到你唔信, 相反一 d 大大既囡囡, 佢既服務都係一般而已, 以上只係玩左咁上下時間既所見之處, 並不代表所有師兄既意見 !!
作者: didit    時間: 2009-5-26 08:46

引用:
原帖由 YKH 於 2009-5-26 00:10 發表

嘩!Ching 好有聯想,話明冇格手,即係用手吧! 仲要係斯斯文文個隻,無謂令囡囡難受,否則自討沒趣!
【輕輕親】幾個字,的確好易令人誤解喎
作者: artchan    時間: 2009-5-26 08:59

有妹妹食, 好                              危險
作者: babycry1    時間: 2009-5-26 09:11     標題: 回復 8# 的帖子

有d似鄧big暈
作者: CYW1318    時間: 2009-5-26 09:12

作者: jet-jet    時間: 2009-5-26 10:19

最緊要自己收貨就得啦,各花入各眼
另外,呢輪"講豪"個經理成日SELL技C !**,佢話係新做,但係中女,我上次婉拒左,有無C兄試過呢?
作者: 四眼仔    時間: 2009-5-26 10:21     標題: 回復 15# 的帖子

作者: waaaah    時間: 2009-5-26 11:57

人妻好feel.
作者: YKH    時間: 2009-5-26 20:47

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-5-26 10:19 發表
最緊要自己收貨就得啦,各花入各眼
另外,呢輪"講豪"個經理成日SELL技C !**,佢話係新做,但係中女,我上次婉拒左,有無C兄試過呢?
我睇電腦相時都想!**,因為波路較好,但相頭冇^^咁好 。經理話!**冇投訴紀綠,但猛咁死話^^服務點好點好,落足咀頭。^^望落後生D, 最後就揀佢啦!
作者: 好淫一個    時間: 2009-5-26 22:50

想有波路,搵!^*啦,真係好很好很好很大
作者: kakaol    時間: 2009-5-27 12:20

咁平算係咁啦,唔錯。
作者: skill    時間: 2009-5-28 13:28

c hing 順利發射仲要食撻呀
作者: 路人1234    時間: 2009-5-31 09:33

仲輕輕親左佢妹妹兩次

師兄
你咁勇.......仲要 2次....

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0