標題: HK HO 爽爽包膠 [打印本頁]

作者: hilary    時間: 2009-5-16 06:14     標題: HK HO 爽爽包膠

報告日期是5月頭
今次上去,  原本想試下 #^ , 因為佢個樣太似我一個friend..... 諗住用來幻想下個friend 幫我起機都好.....點知放假,

只好再去按電腦選下人,  見到個囡囡個樣幾姣,   就點佢啦 ,  係@^

上到房,  部長才話我知原來@^ 是早更的,  那時是晚上9:00 , 剛要放工, 不過未走, 可以做埋...

我心諗人地做左成日又無謂阻住放工,   諗住轉人la,   不過想出聲時,  
囡囡已到, 算了, 無謂轉了。

囡囡個樣同電腦張相一樣... 冇走樣,  身材唔錯, 吸手波~:_n9:   ,   
而且... 果然冇估錯.... 佢都幾姣下....  一報完鐘, 就上來搞人雀仔~~

Part 1 , 不過不失,  按得都算ok ,  不過真係好姣....   經常按下按下就搞人雀仔..... 咁搞法真係好易走火...

Part 2 ,  囡囡身材真係好正, , 但妹妹就唔係咁想人搞....波波好彈手~~ .  所以我就專攻上段~~    順利升空~~

有趣的是,  囡囡都幾鐘意唱歌,  一路清潔,  一路就哼歌~~     而清潔期間仍不時大送波餅~~      

清潔完回來,  瞓落佢對波波度讓她按頭按到夠鐘~~   滿戴而歸~:victory:
作者: waiter2001    時間: 2009-5-16 07:55     標題: 回復 1# 的帖子

多謝c兄分享....
我想問where + 收費幾多??
作者: pantsu    時間: 2009-5-16 07:59

所謂塞翁失馬焉之非福呢 .............. 試到件好野 :good2: :good2:
作者: didit    時間: 2009-5-16 09:23

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-5-16 07:55 發表
多謝c兄分享....
我想問where + 收費幾多??
地 域 :深圳 地 區 :羅湖區 營業時間:24小時 查詢電話:0755-82339966 交通位置:地鐵國貿站 B 出口可達 地 址 :羅湖區春風路3025號江西經經貿賓館3~5樓(即盧山酒店隔離) 中式按摩 ~ ¥68 (3個鐘)
泰式按摩 ~ ¥98 (3個鐘)
港濠式 ~ ¥198

作者: NGKH    時間: 2009-5-16 10:26

港濠式 ~ ¥198 有優惠卷減¥20= ¥178 埋單
作者: 1mongkok    時間: 2009-5-16 17:34

This BG has many + comments from brothers. But I have not tried before. She is one of the hot BG in this sanua.
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-17 00:29

引用:
原帖由 hilary 於 2009-5-16 06:14 發表
報告日期是5月頭
今次上去,  原本想試下 #^ , 因為佢個樣太似我一個friend..... 諗住用來幻想下個friend 幫我起機都好.....點知放假,

只好再去按電腦選下人,  見到個囡囡個樣幾姣,   就點佢啦 ,  係@^
...
睇相腰有d粗, 不過服務估唔到咁好

作者: c_edmond    時間: 2009-5-17 01:18     標題: 回復 1# 的帖子

同ching一樣, 下路禁止, 同埋佢好識dum客, 都係幾好既選擇, 我果次都係因為佢靚至去

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0