標題: 一個台灣佬輸波到海口叫椰子雞記趣 [打印本頁]

作者: eskyed    時間: 2009-5-6 01:35     標題: 一個台灣佬輸波到海口叫椰子雞記趣

奶奶的 看了安麗盃 支持的對象輸球 真不爽 被鬼拿了冠軍 有夠悶的
1點半了 CALL炮友 結果睡了 更悶 算了!
打給合作對象唄 要了一個姑娘
結果太晚了不出門勒 還要我去她家 行...
那就打了辆摩D去了她家 去程火氣大 還砍了一顆椰子喝
到了姑娘家 看了下 行 要定了 四川的 四川口碑好ㄚ
此姑娘 在老鄉應該稱不上姑娘了 算是輕熟女 25歲 但功夫了得
要不是小弟去之前在家喝了酒 真的會噴在她臉上 口活真夠牛B  舌頭轉阿轉 喔............現在發帖想起來還真回味
奶子雖不大 但B緊 舌頭靈活 在口活時候 我問他能不能爆在嘴巴 姑娘說 你想咋樣就咋樣唄 噴臉也行 你爽就可以
小弟想 不幹你不行 上了床還真騷 還叫那麼大聲
結果不爭氣 在幹的時候她叫的太大聲了 害我就噴在雨衣上面
本想弄在他嘴巴的 晕菜了 好吧 下回在噴你臉上 繳了300RMB走人
小弟有拍些相 但沒露臉 不過身材挺好的 隨意看咯!!
[attach]11029[/attach][attach]11030[/attach][attach]11031[/attach][attach]11032[/attach][attach]11033[/attach][attach]11034[/attach][attach]11035[/attach][attach]11036[/attach]

作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-5-6 02:11

似老雞多過25歲
作者: nelson    時間: 2009-5-6 04:12

作者: 我係廚房仔    時間: 2009-5-6 06:20

背影似地道髮廊土雞多d
作者: mark34    時間: 2009-5-6 09:47

真係幾似 FL 土雞 , 深圳醉心食快仔既貨色差唔多.
作者: 怒火狂龍    時間: 2009-5-6 10:23

佢個look唔似25歲....
作者: kenclinv613    時間: 2009-5-6 10:39

土味太重食唔落
作者: Tataboy    時間: 2009-5-6 17:16

嘩!睇見佢個屁股已經冇性趣啦!:icon9.gif:
作者: jet-jet    時間: 2009-5-6 17:21

Not my cup of tea..anyway..thanks for your report with photos...
作者: pantsu    時間: 2009-5-6 17:37

你地個個都話唔好, 又話老, 第日唔會再有人 post report 上黎架啦 ............ 唉

我記得曾經有人晌貼圖區 post 過一 d 唔係得到大家認同為靚既女, 就比某 d 人明寸同暗寸, 我希望大家懂得尊重別人 !! 多謝大家 !!

我只會話 : 我就唔係咁喜歡, 或者麻麻地啦 ...............
作者: 好淫一個    時間: 2009-5-6 22:06

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-5-6 17:37 發表
你地個個都話唔好, 又話老, 第日唔會再有人 post report 上黎架啦 ............ 唉

我記得曾經有人晌貼圖區 post 過一 d 唔係得到大家認同為靚既女, 就比某 d 人明寸同暗寸, 我希望大家懂得尊重別 ...
十分贊成,:good2: 不過齊睇后便真係唔係好掂 ,如果有埋前便的話,可能完全唔同晒
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-6 23:44

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-5-6 17:37 發表

我記得曾經有人晌貼圖區 post 過一 d 唔係得到大家認同為靚既女, 就比某 d 人明寸同暗寸, 我希望大家懂得尊重別 ...
agree
作者: Yip佬    時間: 2009-5-7 01:22

毛毛幾多下wor
作者: didit    時間: 2009-5-7 08:55

條褲雖然性感, 但係真係無咩興趣同佢do
作者: 骨總    時間: 2009-5-7 11:47

我反而覺得個椰青唔差喎:hug:
作者: lader_hk    時間: 2009-5-7 20:10     標題: 回復 16# 的帖子

not my cup of tea
作者: miclihk    時間: 2009-5-8 06:44

咁老....想起頭都難吓.
作者: Simon40755    時間: 2009-5-8 11:13

側面肚腩仔唔細
作者: didit    時間: 2009-5-8 13:19

引用:
原帖由 Simon40755 於 2009-5-8 11:13 發表
側面肚腩仔唔細
中年發福
作者: RICH65888    時間: 2009-5-9 03:41     標題: good

作者: pantsu    時間: 2009-5-9 07:38

引用:
原帖由 RICH65888 於 2009-5-9 03:41 發表
goodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgood
呢種人絕對影響街街既讀者 :icon9.gif: :icon9.gif:
作者: dino338    時間: 2009-5-9 11:43

鹹魚青菜, 各有所好。自己接受到就算啦。
作者: ilbm    時間: 2009-5-9 13:44

40歲過外吓話:biggrin:
作者: Tony-lonely    時間: 2009-5-9 22:20

作者: 夜鬼    時間: 2009-5-10 03:52

引用:
原帖由 dino338 於 2009-5-9 11:43 發表
鹹魚青菜, 各有所好。自己接受到就算啦。
貢又係

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0