標題: 福田 黃馬 日式 (小弟第1次出report 寫得唔好勿怪) [打印本頁]

作者: 怒火狂龍    時間: 2009-5-5 17:43     標題: 福田 黃馬 日式 (小弟第1次出report 寫得唔好勿怪)

見到有位師兄話(爽,擺明偷食)個post,令我回想上年都有同樣經歷。
個次又係同老虎仲有一班姊妹上去食野同揼骨,有人熟路帶去黃馬,因為佢收費同環境都唔錯仲有野食包埋。
我冇乜上去玩既經驗,第一次見到咁大個場真係眼界大開。

其他野唔講入正題
原本都諗住一齊揼,到經理問要揼邊隻款式時,我自己揀左日式,因為之前未試過。
老虎同姊妹就揀上海式,由於我係揀日式,所以要入房咁就同佢地分開左。
初時都估緊入房有野玩架? 但係隻門又有透透地既玻璃隔離幅牆又唔係密封,近天花邊位仲有通窿花紋咁揚點攪呀?
個技師樣子都幾OK,身材就冇乜留意,但係一定唔肥適中身型。
早段按既時候都係一般,不同之處係有D穴位按法既感覺。
到反轉身推香芬油時,竟然不停轉我兩粒Lin,我被佢攪到好爽好high,從未試過被人用手轉得我咁舒服用口啜都冇咁爽。
再之後到大臂同臀隙時,成支野俾佢擦到直晒,佢對手冇直接接觸我個小弟,但係手背就有意識地磨擦到佢。
終於佢開口問我推唔推到佢,我依刻好游移,如果一陣埋單計數時多左d錢都唔知點解釋,於是問佢可唔可以分開直接俾錢你,佢話OK之後即刻去個廁所跟手去Locker拎錢。
返埋位開始主菜,佢兩隻手伸入我兩條褲管入面不停以手背夾住小弟磨擦,磨左一陣射晒落條褲到,技師好細心咁用紙巾幫我抹乾淨。
不過我都係第一次冇得摸又要唔除褲咁起機,但可能係有偷食feel所以都幾high。
而且只係加$100就冇乜要求啦,可惜既係冇抽水摸下條女,佢個樣都真係唔錯~

做完出來老虎係咁問我技師有冇對我做過d乜,我當然係話冇同埋唔係咁舒服囉2

作者: Simon40755    時間: 2009-5-5 18:01

:good2: 唔除褲咁起機,都爽呀
作者: tallertommy    時間: 2009-5-5 19:21

thanks for share.:good2:
作者: 發仔    時間: 2009-5-5 19:51     標題: 回復 1# 的帖子

齋打無水抽,唔爽!
作者: celia_amazon    時間: 2009-5-5 19:53

引用:
原帖由 怒火狂龍 於 2009-5-5 17:43 發表
見到有位師兄話(爽,擺明偷食)個post,令我回想上年都有同樣經歷。
個次又係同老虎仲有一班姊妹上去食野同揼骨,有人熟路帶去黃馬,因為佢收費同環境都唔錯仲有野食包埋。
我冇乜上去玩既經驗,第一次見到 ...
隻劉皇馬我都騎過,頭part正骨水,2part簡直係神仙水,衭都俾佢除埋,話過癮的,唔駛就住嚟打,費事抽筋咁話喎!
作者: taicheungkum    時間: 2009-5-5 20:53

c hing what Number??
作者: cute_edy    時間: 2009-5-5 21:14

唔除褲邊爽
作者: badboy1    時間: 2009-5-5 21:33

If I am not allowed to touch the body of BG, I won't pay $100 tip for just hand job.
作者: mak    時間: 2009-5-5 21:55

thanks for share:good2: :good2:
作者: kakaol    時間: 2009-5-5 22:38

連水都無得抽,唔多過癮喎。
作者: florian    時間: 2009-5-5 23:13

連水都無得抽, 唔除褲邊爽 :icon9.gif: 唔多過癮喎
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-6 00:27

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-5-5 22:38 發表
連水都無得抽,唔多過癮喎。
玩鬼鼠係咁架la唔好要求咁高la
作者: chansam88    時間: 2009-5-6 09:09

$ 100 for bed end plane & no touching no way:icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif:
作者: 樂樂    時間: 2009-5-6 09:19

樓主自己ok咪得lor
作者: mark34    時間: 2009-5-6 09:45

最緊要試食者自己滿意就冇問題la
作者: 怒火狂龍    時間: 2009-5-6 10:20

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-5-5 19:53 發表

隻劉皇馬我都騎過,頭part正骨水,2part簡直係神仙水,衭都俾佢除埋,話過癮的,唔駛就住嚟打,費事抽筋咁話喎!
哇! 個度其實都半開放式,雖然係有房閘左門,但係隔住塊玻璃係望到入去,唔通而家換左d門?
作者: kenclinv613    時間: 2009-5-6 10:43

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-5-5 19:53 發表

樓主唔係咁講wor
**佢兩隻手伸入我兩條褲管入面不停以手背夾住小弟磨擦,磨左一陣射晒落條褲到,技師好細心咁用紙巾幫我抹乾淨。
不過我都係第一次冇得摸又要唔除褲咁起機**

作者: rfu06    時間: 2009-5-6 12:05

引用:
原帖由 kenclinv613 於 2009-5-6 10:43 發表

樓主唔係咁講wor
**佢兩隻手伸入我兩條褲管入面不停以手背夾住小弟磨擦,磨左一陣射晒落條褲到,技師好細心咁用紙巾幫我抹乾淨。
不過我都係第一次冇得摸又要唔除褲咁起機**
樓主有樓主既經歷嘛! 我以前都去過兩三次, 日式捉鼠率99.99%
不過技c以中女為主, 而且有點機械式, 所以之後無去,
我的經驗系帳棚式, 吾會好似樓主甘閃縮的, 可能而家嚴左
還是個別技師手法就吾知啦...
手背夾? 不會了...是油浸禾花雀為主嘍
作者: wilcolee    時間: 2009-5-6 12:17

一心只為油浸禾花雀唔會去正場
作者: cws    時間: 2009-5-7 14:23

i like 水抽 wor
作者: hdmixhdmi    時間: 2009-5-7 14:45

師兄呢間場係一個唔錯既選擇,
正骨唔錯, 而且有得出火,
重要價錢實惠!! :good2:
作者: CYW1318    時間: 2009-5-7 15:57

作者: wtc2109    時間: 2009-5-7 17:41

抽水是必然的, 你唔抽, 條女係唔會多謝你嘅. :_n1:
作者: 69funfun    時間: 2009-5-7 19:40

作者: ims1098    時間: 2009-5-7 21:10     標題: 回復 1# 的帖子

做完出來老虎係咁問我技師有冇對我做過d乜,我當然係話冇同埋唔係咁舒服囉

CHing 射晒落條褲到, 條褲濕曬, 好易被老虎發現  
作者: gaperwong66    時間: 2009-5-7 21:32

引用:
原帖由 hdmixhdmi 於 2009-5-7 14:45 發表
師兄呢間場係一個唔錯既選擇,
正骨唔錯, 而且有得出火,
重要價錢實惠!! :good2:
正場捉鼠出火價錢會實惠
作者: NGKH    時間: 2009-5-7 23:40

冇抽水 當然唔係咁舒服囉
作者: kafu26    時間: 2009-5-8 00:45

我去過兩次!環境和收費都可以,我兩次都有抽水,床尾機與否,跟你的說話技巧絕對有關係,本人都唔係幾特別靚仔後生,但係兩次都可以成功抽水,最近一次都伸手入去摸LIN LIN,真係唔錯,條女細細粒,波大大.
5月底想再去睇睇
作者: 怒火狂龍    時間: 2009-5-8 01:24

引用:
原帖由 ims1098 於 2009-5-7 21:10 發表
做完出來老虎係咁問我技師有冇對我做過d乜,我當然係話冇同埋唔係咁舒服囉

CHing 射晒落條褲到, 條褲濕曬, 好易被老虎發現  
出黎既時候都沖好涼換晒衫,仲著住條有精孖煙通?

其實唔係我唔想抽水,而係初頭唔知係床尾機,所以咪冇抽囉,而且又係第一次去唔熟窿路嘛~

但一定要多謝各位巴打賞面回我個帖!

一陣我去local個面出個新既回憶帖,希望大家再支持小弟~
作者: 小小摩西    時間: 2009-5-8 09:20     標題: 回復 31# 的帖子

第一個回帖支持左c兄la
作者: Fai    時間: 2009-5-8 12:13

呢間都係我主場,日頭去價錢抵d,我通常係泰式房捉鼠起機
作者: hokw    時間: 2009-5-8 14:27

床尾机+冇水抽, 都要100小費, 我一定吳做
作者: chudickchu    時間: 2009-5-8 18:34

c-hing...85 / 258 都好...我上次都係比 cash 啦....唔好優到簽 tips...如果唔係成場人都知
另一般都係唔除褲, 怕比人捉, 不過我次次都要除..哈哈..
一般格下唔格上...靚女我就比多 d 小費啦.. 一向比200hk$, 簽20人仔....
作者: a23    時間: 2009-5-24 02:09

it is not so good wor
作者: movie10000    時間: 2009-5-24 14:54

我都有同感
作者: waaaah    時間: 2009-5-26 12:18

唔除褲邊爽

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0