標題: 福民水都有野玩 [打印本頁]

作者: allblackhk    時間: 2009-5-3 12:01     標題: 福民水都有野玩

上個禮拜同埋自己條女同埋其他人, 一行幾人上去玩, 之後夜晚去按摩, 男既其實想試下有無野玩, 女友係身邊, 緊係無得諗啦.. 唯有女友佢點我地去一間好似好正經既 (間野有成3層)... 好啦.. 男還男, 女還女去沖涼先... 點知我同個Fd 行去沖涼睇到好多女女相, 諗住實無死.. 沖完問下d服務員, 佢地好似唔明... 算.. 之後有人走埋算 sale 我地做 spa ...  但係成600人仔, 唔玩, 之後見到有其他都只不過百幾蚊左右, 緊係玩平啦... 女女黎到, 樣又幾正, 身材又幾好... 一路比佢按.. 一路就等緊玩野, 俾佢按按下隻大脾, 越按越入, 諗住無死... 終於等到轉身按正面, 點知到最後都係無野搞, 最後問條女有無野搞, 佢話要去 spa 先有得搞... OH sh*t!!!
一早知道就唔死幾條 ON 9 仔條野硬住走去沖涼... 哎....
作者: af1high    時間: 2009-5-3 14:51

6舊水就太離譜啦
忍得就忍啦
作者: happykkman    時間: 2009-5-3 16:58

水都好似無野玩的 ,我去過幾次都無,就算有都是鬼鼠機,師兄,正場玩邪,何必呢
作者: suntripper    時間: 2009-5-3 17:22

作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-5-3 18:12

一分錢一分貨百零蚊有野玩冇乜可能lor
作者: 咸濕佬hello    時間: 2009-5-3 22:05

六舊水玩spa我寧願留番下次偷跳去東莞執兩獲
作者: 好淫一個    時間: 2009-5-3 22:25

水都有野玩都係打飞機,好似叫(性福啟航) 成900大洋,唔低
作者: coiechan    時間: 2009-5-4 00:56

鬼鼠機的代價
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-4 01:13

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-5-3 22:25 發表
水都有野玩都係打飞機,好似叫(性福啟航) 成900大洋,唔低h:" />
係架la想玩捉必需付出沉重代價, 有乜野招呼不週唔可以咋型話晒係正場嗎, 受氣冇辦法吞口水忍lor鬼叫好此道咩
作者: 夜鬼    時間: 2009-5-4 03:26

引用:
原帖由 allblackhk 於 2009-5-3 12:01 發表

一早知道就唔死幾條 ON 9 仔條野硬住走去沖涼... 哎....
.
既然一早一心諗住要出野點解唔去邪場遮
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-5-4 06:51

點解到而家仲有人抱怨正場玩邪唔開心或者玩唔到, 可以玩到又嫌貴尼 都明知架la
作者: allblackhk    時間: 2009-5-4 08:40

其實我都唔知係正場定係機場... 因為地方係我條女搵, 所以無計啦.. 唔通去一d未入去就知係搞野場個d咩.. 條女一定唔行
作者: ilbm    時間: 2009-5-4 16:59

正場边有野玩架, 話時話, 搞野 6舊水真係好很貴
作者: 杏仁糊    時間: 2009-5-4 17:15

引用:
原帖由 allblackhk 於 2009-5-4 08:40 發表
其實我都唔知係正場定係機場... 因為地方係我條女搵, 所以無計啦.. 唔通去一d未入去就知係搞野場個d咩.. 條女一定唔行
水都咁大間
一家大細或者好似c兄帶埋女朋友去
仲未分到正定邪有d疑惑lor
作者: pantsu    時間: 2009-5-4 20:33

引用:
原帖由 af1high 於 2009-5-3 14:51 發表
6舊水就太離譜啦
忍得就忍啦
你又睇少 d 字, spa 六舊, 小費未計呀 !!
作者: 小肥牛    時間: 2009-5-4 22:44     標題: 回復 1# 的帖子

嘩好貴呀
作者: joke88    時間: 2009-5-5 01:48

引用:
原帖由 allblackhk 於 2009-5-3 12:01 發表
上個禮拜同埋自己條女同埋其他人, 一行幾人上去玩, 之後夜晚去按摩, 男既其實想試下有無野玩, 女友係身邊, 緊係無得諗啦.. 唯有女友佢點我地去一間好似好正經既 (間野有成3層)... 好啦.. 男還男, 女還女去沖涼先...  ...
有錢都唔好咁哂...去大場正正經經按算啦...
作者: 夜鬼    時間: 2009-5-5 04:46

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-5-4 17:15 發表

水都咁大間
一家大細或者好似c兄帶埋女朋友去
仲未分到正定邪有d疑惑lor
又係wor
作者: rayhk    時間: 2009-5-5 13:39

水都打飛枝for有錢佬only
作者: Mozart    時間: 2009-5-5 14:39

作者: 骨總    時間: 2009-5-5 15:30

引用:
原帖由 rayhk 於 2009-5-5 13:39 發表
水都打飛枝for有錢佬only
自問莫財想玩邪未必去喱度
作者: Simon40755    時間: 2009-5-5 18:07

600人仔,千奇咪:icon9.gif:
作者: celia_amazon    時間: 2009-5-5 20:08

引用:
上個禮拜同埋自己條女同埋其他人, 一行幾人上去玩, 之後夜晚去按摩, 男既其實想試下有無野玩, 女友係身邊, 緊係無得諗啦.. 唯有女友佢點我地去一間好似好正經既 (間野有成3層)... 好啦.. 男還男, 女還女去沖涼先...  ...
其實整個香薰推油餐都幾頂癮,我就試過唔記左大約238嘅薰推油,條女又索,推大脾隙個陣又用手背耐唔耐,有意冇意咁hi到我的'春卷皮',Hi足我十幾分鐘,但係又冇表示,淨係笑淫淫繼續推香薰,幾乎想姦佢咁滯。因為第一次去水都,俾佢啲正氣嚇親,所以冇預先袋定'盤川',但係唔慌平,都係去威尼B實際。
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-6 00:23     標題: 回復 24# 的帖子

鐘意偷冇所謂, 但係唔少負面報告事後嫌貴唔夠邪場玩得咁放又何必尼, 針冇兩頭利希望鬼鼠人接受現實
作者: kakaol    時間: 2009-5-6 18:50

係都唔會係依d地方玩啦。
作者: hdmixhdmi    時間: 2009-5-9 10:20

師兄 600人仔出個火, 我寧願唔出啦, 咁貴!!
作者: dennyboy1621    時間: 2009-5-11 10:09

作者: kakaol    時間: 2009-5-11 17:46

引用:
原帖由 dennyboy1621 於 2009-5-11 10:09 發表
做spa可開大另議價800一1000大洋
唔啦,玩得唔抵。
作者: sunnywong    時間: 2009-5-11 20:14

引用:
原帖由 dennyboy1621 於 2009-5-11 10:09 發表
正wor 你請呀
作者: pk人王    時間: 2009-5-11 23:48

引用:
正呀簡直超值好抵呀
作者: 肥仔寧    時間: 2009-5-12 00:03

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-5-6 00:23 發表
鐘意偷冇所謂, 但係唔少負面報告事後嫌貴唔夠邪場玩得咁放又何必尼, 針冇兩頭利希望鬼鼠人接受現實
你話我呀!......:_n12:
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-12 00:08

引用:
原帖由 肥仔寧 於 2009-5-12 00:03 發表

差d嚇一跳 c兄晌邊度走出尼?
作者: Mars    時間: 2009-5-12 02:09

引用:
簡 直 超 荀 盤 啦
作者: mark34    時間: 2009-5-12 10:31

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-5-6 00:23 發表
引用:
原帖由 肥仔寧 於 2009-5-12 00:03 發表

c 兄點解咁問尼
作者: Kokomi    時間: 2009-5-12 14:08

六舊水+小費...鬼鼠機...
作者: 小小摩西    時間: 2009-5-12 14:42

引用:
原帖由 Kokomi 於 2009-5-12 14:08 發表
六舊水+小費...鬼鼠機...
岩玩嗎
作者: simonhing99    時間: 2009-5-15 10:03

師兄, 呢間野打機都要500油費....

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0