標題: 轉貼食快仔扮勇士後果見聞~現場一樣 [打印本頁]

作者: babycry1    時間: 2009-4-16 16:28     標題: 轉貼食快仔扮勇士後果見聞~現場一樣

大約下午三,四點係關口村後面做完野,想飲杯野至返,去左關口村果間茶餐廳坐低沒耐,見到兩三個人坐住車入村,d g 婆急急腳走人….唔通有野  ?…跟住見果幾件友入左保安室 g婆又出曬來坐 ,不過就沒跟住d人入巷…….過左沒耐…有兩個ching 入村選秀,見有個g 婆(成日都着紅衫果個)走埋去同佢地講危險,叫ching 係外圍玩,兩位ching 好自有信 大大聲話沒事,仲講玩完走來俾個g 婆睇…哈哈…勇士 ….個g婆沒跟入巷…過左大約十分鐘上下,突然見到之前幾個人由保安室走出來,促住個g婆要佢俾鎖鑰,跟住沖上樓(成個過程好似拍片),之後見到個勇士同個囡囡俾人促上車…………應該為祖國經濟作出貢獻……做勇士好貴 ……講開又好好笑…..架車一走成街即刻出現生氣,d g 婆又跟出跟入….
有時真係要提醒d ching,d g 婆見到你地就好似見財神,如果唔過來叫靚仔,or 跟出跟入,,,,,自己就小心啦!無謂做個貴勇士......個人意見,

作者: sunnywong    時間: 2009-4-16 16:38

抵x死
作者: pantsu    時間: 2009-4-16 19:18

去得關口村玩就要預左咁架啦  
作者: jet-jet    時間: 2009-4-16 19:24

有人比危險通報都仲要去,就死有如姑啦..中突擊就無發啦,有料到仲去...哎
作者: 樂樂    時間: 2009-4-16 19:33

經一事長一智
希望其他人成熟理智d前車可鑑呀
作者: NGKH    時間: 2009-4-16 20:19

多謝 ching 分享
作者: pantsu    時間: 2009-4-16 20:49

引用:
原帖由 樂樂 於 2009-4-16 19:33 發表
經一事長一智
希望其他人成熟理智d前車可鑑呀
好難架 .......... 鳩硬冇親戚
作者: Tony-lonely    時間: 2009-4-16 21:34

作者: 何魯陸    時間: 2009-4-16 22:13

香港地大把尼類9等靚仔踩屎
作者: 神州行    時間: 2009-4-16 22:15

危險時期少去為妙
作者: CHB    時間: 2009-4-17 00:39

果然勇士, 警告都照去...
作者: mongping    時間: 2009-4-17 01:22

可能果兩個勇士同亞婆做台大龍鳳啫, 求其交人俾恭on交差跟住"架車一走成街即刻出現生氣".....小財唔出, 何來歌舞昇平呢:biggrin:
作者: yyysl    時間: 2009-4-17 03:01

要多謝兩位勇士殺出一條血路,
捨己為人!
作者: 夜鬼    時間: 2009-4-17 04:06

捨己為人有冇可能
作者: ilbm    時間: 2009-4-17 13:46

真係陸雲廷睇相, 唔衰攞黎衰
作者: goodplay    時間: 2009-4-17 15:51

唔係掛...自殺式...咁唔抵可憐
作者: CYW1318    時間: 2009-4-17 16:03

作者: 杏仁糊    時間: 2009-4-17 18:43

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-17 01:22 發表
可能果兩個勇士同亞婆做台大龍鳳啫, 求其交人俾恭on交差跟住"架車一走成街即刻出現生氣".....小財唔出, 何來歌舞昇平呢:biggrin:
冇可能既事
作者: 木村托峇    時間: 2009-4-17 21:33

快仔比我感覺快快趣舊零水玩完番香港
山長水遠走上大陸玩到趕頭趕命唔知為乜
作者: sonyvaiolink    時間: 2009-4-17 23:19

havn't been to 關口村 for a long time
作者: mongping    時間: 2009-4-18 01:18

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-4-17 18:43 發表
可能果兩個勇士同亞婆做台大龍鳳啫, 求其交人俾恭on交差跟住"架車一走成街即刻出現生氣".....小財唔出, 何來歌舞昇平呢

冇可能既事
我講吓笑咋 , 各位大哥唔好咁認真啦!
作者: kenhkb    時間: 2009-4-18 01:22

呢d人,真係低Q死,多謝ching提点
作者: coiechan    時間: 2009-4-18 01:37

快仔一般係靠做梅縣熟客生意
作者: yyysl    時間: 2009-4-18 10:48

如果食快仔,我都係揀方向好啲  !
起碼會化個靚樣先吖   .
我個人覺得關口質素同前面上樓個啲差不多啫!有時仲1張老毛都得......
試過有一次口多多,1張$紅衫魚都得,不過辛苦錢,最後私人醒多幾草比個女女......
作者: mark34    時間: 2009-4-18 12:43

引用:
原帖由 木村托峇 於 2009-4-17 21:33 發表
c 兄有意思想探討食快仔人事心態:biggrin:
作者: yauyau    時間: 2009-4-25 13:04

be careful every time and see surround condition
作者: fungkwokwai2000    時間: 2009-4-25 13:46

關口村,最近查得很嚴,連足浴店汇X,都有K0查房,小心.
作者: 夜鬼    時間: 2009-5-5 05:18

引用:
原帖由 木村托峇 於 2009-4-17 21:33 發表
有d 炳仲遠呀,搭多兩個鐘頭車來回只係為打隻寒國機仲有la
作者: lilibuttket    時間: 2009-5-5 06:25     標題: 回復 28# 的帖子

咁不如搭遠d去蒙古打飛機la笨
作者: 中女情人    時間: 2009-5-5 08:46

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2009-5-5 06:25 發表
咁不如搭遠d去蒙古打飛機la笨
長假期唔出奇
作者: pk人王    時間: 2009-5-5 11:47

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-5-5 05:18 發表

有d 炳仲遠呀,搭多兩個鐘頭車來回只係為打隻寒國機仲有la
果d on9遮冇理由跟佢傻
作者: 黑客    時間: 2009-5-5 15:07

條勇士都幾戇鳩,周圍大把有得玩,駛咩送死呢!:cool:
作者: 骨總    時間: 2009-5-5 15:30     標題: 回復 32# 的帖子

所以咪叫勇士囉

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0