標題: 第一次去皇岡玩﹕嘉洋城報告同小問 [打印本頁]

作者: kakaol    時間: 2009-4-14 00:42     標題: 第一次去皇岡玩﹕嘉洋城報告同小問

次次都係去羅湖玩,星期六晚表哥堂姐去見識下。係太子買來回車飛都係50蚊,平過搭kcr勁多。:lovely: 搭車唔駛半粒鐘去到皇岡,跟大隊去到天橋最後條梯落去,見到有幾個妹妹仔係度,表哥即刻走去叫佢地攞車,唔駛10分鐘已經有,我地一行3人就上車,用左5mins就去到嘉洋城。見到門口好正,好過我主場夏威夷好多,一去到就表哥沖涼做sanua,見表妹未得就同佢跟住玩陣桌球同象棋,幾過癮,只係張table斜斜地。跟住就去按腳,黎果個妹妹樣子唔錯,技術都好,可惜竟然唔係傳統用水黎洗既。:confused: 12點度就去食消夜buffet,唔駛錢都唔好有要求啦,不過見到個個都拎住隻碟食好似囚犯咁,好過癮。一路食,就有個中女sales黎說我地買1k現金劵勁煩,最後一句帶唔夠cash就耍就佢。跟住一路食就一路「及」野,睇既唔係技師,唔係一班女客人,有好多港人帶埋私伙黎happy,見到佢地有時坐得無咩儀態,成日都睇到波波,haha。食完就同表哥表妹下陣桌球,就入房。我地表哥一間room,選左中式按摩,手勢唔錯,表哥果條女ok,我果條就麻麻,不過就好好傾。踩背同按頭技術一流,忍唔住加多一個鐘,按到4點到就完成,囡囡主動問駛唔駛拎被黎訓,夠晒細心。全程rmb198,3小時身+一小時腳。($98=2小時身+按腳)($50加鐘),其餘為tips。 細佬有小小問題,希望各位大佬指點。 1﹕我見到果到有巴里島風情同皇族保健,有埋囡囡相睇,想問下係咪咩野黎?會唔會有得hj呢? 2﹕果度可否男女同房?有既話,下次可帶帶埋條女黎玩。
作者: 武地龍    時間: 2009-4-14 00:52

作者: kakaol    時間: 2009-4-14 01:10

引用:
原帖由 武地龍 於 2009-4-14 00:52 發表
c兄去大+定小+
咩叫大+定小+?
作者: b-clinton    時間: 2009-4-14 03:45

should be 大+, because near 皇岡
作者: suntripper    時間: 2009-4-14 07:50

作者: pk人王    時間: 2009-4-14 09:12

引用:
原帖由 suntripper 於 2009-4-14 07:50 發表
大+同小+已經唔同老細,小十已淪為機場。到小十唔按保健技師有些會臉黑!
乜而家變成咁
作者: hammy    時間: 2009-4-14 10:39

引用:
原帖由 suntripper 於 2009-4-14 07:50 發表
大+同小+已經唔同老細,小十已淪為機場。到小十唔按保健技師有些會臉黑!
how about the plan of 小十保健 still 128+50tips for hj services?
作者: twl    時間: 2009-4-14 14:01

Thanks for report... seems like a good place for the whole family.. of course, girl friend would be nice too...
作者: skill    時間: 2009-4-14 20:17

我估ching去大+:victory: :victory:
作者: pantsu    時間: 2009-4-14 21:48

引用:
原帖由 b-clinton 於 2009-4-14 03:45 發表
should be 大+, because near 皇岡
引用:
原帖由 skill 於 2009-4-14 20:17 發表
我估ching去大+:victory:" /> :victory:" />
好明顯係啦
引用:
原帖由 hammy 於 2009-4-14 10:39 發表

how about the plan of 小十保健 still 128+50tips for hj services?
我都超過一年冇去, 有冇邊位師兄可以補充一下 !!

作者: 咸濕佬hello    時間: 2009-4-14 22:57

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-14 01:10 發表
咩叫大+定小+?
brother去後少少幾版睇鴽睍s[再戰嘉陽]就知大嘉同小嘉鴾嬪O,你去果間一定係大加,因為小加係無咁多娛樂鵅A兩間地點差好Q遠,小嘉鶱僑禰虼
作者: kakaol    時間: 2009-4-15 00:17

引用:
原帖由 咸濕佬hello 於 2009-4-14 22:57 發表

brother去後少少幾版睇鴽睍s[再戰嘉陽]就知大嘉同小嘉鴾嬪O,你去果間一定係大加,因為小加係無咁多娛樂鵅A兩間地點差好Q遠,小嘉鶱僑禰虼
我果度出皇岡好快到,咁即係大+?
係啦,咁巴里島風情同皇族保健其實係咩黎?
唔該晒
作者: mongping    時間: 2009-4-15 00:29

肯定係大加啦! 小加邊有象棋同桌球啫?都好耐無去咯!好多師兄都話今非昔比:icon9.gif:
作者: kakaol    時間: 2009-4-15 00:33

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-15 00:29 發表
肯定係大加啦! 小加邊有象棋同桌球啫?都好耐無去咯!好多師兄都話今非昔比:icon9.gif:
咁其實你地成日話今非昔比果間係邊間?
因為我果度我去果間真係唔錯架啦喎。
作者: Baby0401    時間: 2009-4-15 13:01

Happy有好多種!!!
作者: pantsu    時間: 2009-4-15 22:07

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-15 00:33 發表
咁其實你地成日話今非昔比果間係邊間
因為我果度我去果間真係唔錯架啦喎。
田貝陽明賓館
作者: kakaol    時間: 2009-4-15 22:23

引用:
原帖由 Baby0401 於 2009-4-15 13:01 發表
Happy有好多種!!!
咁邊種先會幫人hj架?
作者: pk人王    時間: 2009-4-16 15:38

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-15 22:23 發表
咁邊種先會幫人hj架?
前列腺保健+50tips
作者: sunnywong    時間: 2009-4-16 16:39

兩間好似唔同老細
作者: NGKH    時間: 2009-4-16 20:17

多謝 ching 分享
作者: kakaol    時間: 2009-4-17 00:08

引用:
原帖由 pk人王 於 2009-4-16 15:38 發表

前列腺保健+50tips
但唔見有前列腺保健喎
得皇族同巴里島風情最接近咋
作者: pantsu    時間: 2009-4-18 02:51

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-17 00:08 發表
但唔見有前列腺保健喎
得皇族同巴里島風情最接近咋
大加當然冇啦 ........ 我地講既係田貝小加
作者: kakaol    時間: 2009-4-20 00:10

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-18 02:51 發表

大加當然冇啦 ........ 我地講既係田貝小加
但我係其他forum又見到有人話大加都有plan有hj架喎,係咪真架?
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-20 00:12

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-20 00:10 發表
但我係其他forum又見到有人話大加都有plan有hj架喎,係咪真架?
有不過貴好多仲係床尾果款
作者: kakaol    時間: 2009-4-22 21:27

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-20 00:12 發表

有不過貴好多仲係床尾果款
如果只係100都ok喎。
作者: pantsu    時間: 2009-4-22 21:52

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-22 21:27 發表
如果只係100都ok喎。
師兄個人都好隨和, 如果 100 係床尾我就一定唔收貨, 有 d 休閒中心, 一舊可以口爆啦 !!
作者: kakaol    時間: 2009-4-23 23:48

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-22 21:52 發表

師兄個人都好隨和, 如果 100 係床尾我就一定唔收貨, 有 d 休閒中心, 一舊可以口爆啦 !!
我反而唔like口爆,不過有得簡我寧願要腿交:thumbs_up.gif:
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-4-24 05:23

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-23 23:48 發表
我反而唔like口爆,不過有得簡我寧願要腿交:thumbs_up.gif:
腿治食得多腿交未試過wor
作者: kakaol    時間: 2009-4-27 02:24

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-4-24 05:23 發表

腿治食得多腿交未試過wor
試下啦,可以插下大腿中間,有d做爰feel架。
作者: leofong    時間: 2009-4-27 02:59

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-4-27 02:24 發表
試下啦,可以插下大腿中間,有d做爰feel架。
軟綿綿夾住feel
作者: kakaol    時間: 2009-4-27 20:11

搵番address啦
係深圳福田區福田南路38號福盛大廈1-5層
咁我想問依間係大加定小加?
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-28 02:00     標題: 回復 31# 的帖子

大加

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0