標題: 復活節再戰港濠 [打印本頁]

作者: sengir    時間: 2009-4-12 02:00     標題: 復活節再戰港濠

損友晨早流流急call上去dup 骨 !  有人撩dup骨即刻成個彈起身..擦牙笠見衫就出門口...不過出去前梗係上黎睇下有冇好野update ~~  !!  本來想去鳯凰起雙飛...不過黎見到港濠又攪優惠. 所以決定重遊故地!

差唔多五點上房..之前黎兩次都係番啅同一個機司..今日就試下新人...係度揀相揀中件. (38/38 * 33) .部長話佢冇上鐘..咁就你啦!!
真人同相差唔多樣...樣子都幾靚的..不過真人膚色較黑 (同相比) , 循例say 個HI 就開波 ~

Part 1: 機司屬於蚊滋細力型....自問本人對part 1都冇乜要求既骨友..都覺得佢係咁易.. 如果唔知訓左可能完全feel 唔到佢既存在...
Part 2: Part 2 同Part 1都不相伯仲..  Rpat RJ 都係一般般.
Part 3: 機司身材亦屬一般..高高瘦瘦..喜歡乳牛級的ching 絕對唔岩..對我個人而言是可以接受的.. 技術都係不過不失.. 勝在樣子還算可以  上山下海探穴完全冇問題..條抵橫又係紙咁簿 ~~更抵讚的是女女起機後自動攬埋訓左一陣.而唔係清理完就拿拿著衫洗手果隻...果一刻先覺值回票價~ :biggrin: 最後都馨馨我我一輪完先走!! 抵讚!@:thumbs_up.gif:   應承左佢下次黎一定黎搵番佢 ~

我個fd 就彈左幾條女...比我遲十五分鐘先開波..我梗係等埋佢先出房啦.順便睇下佢果件掂唔掂   點知~~~ 佢食到好野 ~~抄左牌...下次黎又要十五十六~~:smile1:

用左coupon .. 178 落機~~
作者: zoomam    時間: 2009-4-12 02:11

(38/38 * 33)
作者: container8    時間: 2009-4-12 02:21     標題: Good!

Good report, thanks.
作者: ricky01    時間: 2009-4-12 03:58

多謝報告
作者: pantsu    時間: 2009-4-12 07:08

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-12 02:11 發表
(38/38 * 33)
睇晒成個 report 就係呢少少唔明
作者: lynxguy    時間: 2009-4-12 08:09     標題: 回復 5# 的帖子

應該是算式,答案好像是三十3
作者: pantsu    時間: 2009-4-12 08:25

引用:
原帖由 lynxguy 於 2009-4-12 08:09 發表
應該是算式,答案好像是三十3
答案代表咩野呢
作者: sengir    時間: 2009-4-12 14:16

故弄玄迣虛  機司編號
作者: mc9594    時間: 2009-4-13 03:18

我都想試下!!
作者: blackeagle    時間: 2009-4-13 11:05

38/38 x 33  
= 1 x 33
= 33 ?
作者: sengir    時間: 2009-4-13 12:10

條式冇計錯應該岩架喇:_n8:
作者: jackso69    時間: 2009-4-13 14:26

Good report.  thx
作者: twl    時間: 2009-4-13 14:53

Thanks for the report.. want to try too.... so the number is 33?
作者: raymondralf    時間: 2009-4-13 17:05

haha next time try try this
作者: pantsu    時間: 2009-4-13 20:30

引用:
原帖由 blackeagle 於 2009-4-13 11:05 發表
38/38 x 33  
= 1 x 33
= 33 ?
引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 12:10 發表
  條式冇計錯應該岩架喇:_n8:
睇到我頭暈

個身形都 OK 啦 , 又唔係   !!
作者: sengir    時間: 2009-4-14 00:00

幾靚女的~:cool:
作者: denondenon66    時間: 2009-4-14 12:00

what's her number???
作者: ilbm    時間: 2009-4-14 12:18

多謝 Ching 包膠
作者: littleboy    時間: 2009-4-14 23:33     標題: 回復 1# 的帖子

GOOD ! I shall try, what's the number from your fd ? :biggrin: :big_smile:
作者: fat123fat    時間: 2009-5-13 01:28

"更抵讚的是女女起機後自動攬埋訓左一陣.而唔係清理完就拿拿著衫洗手果隻..."
我估呢招係老師教既指定動作, 因為我起呢個場try過每個技師都係咁既wo... (不過呢招的確幾受落, 有女友feel, 又可以盡興而"出")
作者: 杏仁糊    時間: 2009-5-13 10:39

引用:
原帖由 fat123fat 於 2009-5-13 01:28 發表
"更抵讚的是女女起機後自動攬埋訓左一陣.而唔係清理完就拿拿著衫洗手果隻..."
我估呢招係老師教既指定動作, 因為我起呢個場try過每個技師都係咁既wo... (不過呢招的確幾受落, 有女友feel, 又可以盡興而"出")
即係我地俗稱有家教lor
作者: gordon_ng    時間: 2009-5-15 01:22

Good report, thanks.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0