標題: 鳳凰雙飛燕 [打印本頁]

作者: celia_amazon    時間: 2009-4-11 06:38     標題: 鳳凰雙飛燕

見到個C Hing 話係鳳凰玩,我又湊熱鬧,皆因我同個損友成日都係樂園路個邊蒲。 個死粉腸係果邊有個營銷妹,餐餐放我飛機,等我成日獨自去偷歡,返黎又唔識夾口供,等我俾隻老虎成日「包公夜審烏盤」,又俾個GF問長問短,重慘過審戰俘, 老作得多,家陣成個編劇咁,就黎可以出書咁滯。 好彩而家我都係樂園路啲Bar度整番件5'8"嘅營銷妹(鬼唔係咩,我地2個次次都飲成千蚊酒,溝唔到就有鬼喇),輪到我得閒就放條粉腸嘅飛機,同條女重係FOC個隻,條氣都順啲。

言歸正傳,有日又係飲到 Pair Pair Full,貓到行之字路, 爬咗上鳳凰,腳都唔揼就入房,整條唔識講白話約20歲嘅囡囡入黎,靚就靚,不過係偏遠地方黎嘅,溝通有的困難,是但喇,反正我從來都唔彈女嘅,就妳喇。:smile1:

練2嘢見我冇乜反應就話:「你飲到好似冇乜性趣,不如整個雙飛吖,多個人都係多100啫,包你好玩」 。咁大個人都未玩過雙飛,諗起都興奮,黎吖! 嘩!整件又係20歲入黎仲識廣東話嘅,以我的咁嘅阿伯黎講,真係和尚都起頭! 一開波就齊齊Lai我兩粒的,一人一邊,唔好爭; 未算,一人一隻手同我玩雀,我又唔客氣,2隻手揸住唔同嘅波,佢地又唔炸型,跟住2隻手順勢伸落下面。咦?又唔反抗,重Hei Hei Hi Hi 咁。 如是者,卒之玩咗幾耐下先派彩,重2個齊齊同我抹,真係黃帝享受。:_n9:

不過我都係鍾意隻揪,分分鐘氹到條女底橫都飛埋,玩到九彩,皆因啲囡囡話我好風趣又好好玩,重話我識得尊重佢地咁話喎。唉!咪又係錢作怪,歡場女子無真吖嘛。

作者: ricky01    時間: 2009-4-11 07:36

d女都係睇錢份上先至同你玩到九彩姐.
作者: NGKH    時間: 2009-4-11 08:07

多謝分享!玩到九彩
作者: sengir    時間: 2009-4-11 10:01

多謝Ching 分享:good2: .. 呢個場我都想試好耐....D女女個個都好似幾靚!!:_n8:
作者: 骨總    時間: 2009-4-11 10:28

引用:
原帖由 ricky01 於 2009-4-11 07:36 發表
d女都係睇錢份上先至同你玩到九彩姐.
骨女求存有邊唔係睇錢份上?
作者: bmw530    時間: 2009-4-11 11:22

總共多少錢呢?
作者: babycry1    時間: 2009-4-11 12:10     標題: 回復 2# 的帖子

c兄廢苦之言
作者: Fai    時間: 2009-4-11 12:53

呢間場我都試過一次雙飛,不過都係兩年前既事@@
作者: twl    時間: 2009-4-11 14:36

two fly is very fun. i tried once, felt i am in av myself. good experience..... thanks for sharing
作者: NGKH    時間: 2009-4-11 18:12     標題: 多谢ching报告

多谢ching报告
作者: bigbig111    時間: 2009-4-11 18:52

作者: 香港甲骨文    時間: 2009-4-11 23:15

都係錢作怪,
作者: doctor    時間: 2009-4-12 00:22

作者: celia_amazon    時間: 2009-4-12 00:31

Total 198+100人仔,包代支。
作者: celia_amazon    時間: 2009-4-12 01:08     標題: 回復 4# 的帖子

個場我上過幾次,都係貓咗先上,啲女都幾得,有次重玩到翻轉,幾乎攪埋咁滯,條囡玩整蠱,送咗2隻咖哩我歎,返去自己喺其他地方擰瘀幾達,然後話俾老虎聽:「喺骨場俾蚤咬!」
作者: pantsu    時間: 2009-4-12 07:37

始終都係一對一好玩 d , 兩個人可以完全投入 !!  
作者: 骨總    時間: 2009-4-12 18:12

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-4-12 01:08 發表
個場我上過幾次,都係貓咗先上,啲女都幾得,有次重玩到翻轉,幾乎攪埋咁滯,條囡玩整蠱,送咗2隻咖哩我歎,返去自己喺其他地方擰瘀幾達,然後話俾老虎聽:「喺骨場俾蚤咬!」
老虎唔係傻 , check到有排煩!
作者: sengir    時間: 2009-4-12 18:35

引用:
原帖由 celia_amazon 於 2009-4-12 01:08 發表
唔介意不如細緻d 描述下 "翻轉" 既情況~:_n9:
作者: catrace9394    時間: 2009-4-12 20:31

都係果句"有錢洗得女推車"
作者: fatcow    時間: 2009-4-12 20:51

very interesting
作者: celia_amazon    時間: 2009-4-13 00:04     標題: 回復 19# 的帖子

"翻轉"就係拑住條女狂抄,你搞佢,佢又搞你,連條底橫都拉低,幾乎擠咗入去咁滯,爽死。
作者: lomobaby    時間: 2009-4-13 01:03

298尼個餐抵玩wor
出2次得嗎?
作者: raymondralf    時間: 2009-4-13 17:08

never try twins.
Next time try it.
Anyway, thx c hing
作者: hammy    時間: 2009-4-14 10:41

what did she doing

作者: ilbm    時間: 2009-4-14 12:29

雙飛 想起都扯
作者: Tataboy    時間: 2009-4-14 15:17

起雙飛!一對手來玩四個波波!太忙碌啦!
作者: celia_amazon    時間: 2009-4-14 18:25

引用:
原帖由 hammy 於 2009-4-14 10:41 發表
what did she doing
咪之唔係玩啷啷囉!
作者: littleboy    時間: 2009-4-14 23:24     標題: 回復 1# 的帖子

Good :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: I wants to try too.
作者: skill    時間: 2009-4-15 11:13

鹹魚青菜各有所好
作者: yyysl    時間: 2009-4-15 12:36

有次食咗咖哩,即去找中醫括沙,逃過老虎耳目..........
ching 小心老虎呀......!
作者: celia_amazon    時間: 2009-4-16 10:10

引用:
原帖由 yyysl 於 2009-4-15 12:36 發表
有次食咗咖哩,即去找中醫括沙,逃過老虎耳目..........
ching 小心老虎呀......!
好橋喎,多謝賜教,又有計!
作者: 鳥鴉仔    時間: 2009-4-16 17:51

開單一定好過開雙,次次上到這場如果淡靜一定誶你,不過又唔係多好多$,人情又難卻! :thumbs_up.gif:
作者: 中女情人    時間: 2009-4-16 18:45

引用:
原帖由 鳥鴉仔 於 2009-4-16 17:51 發表
開單一定好過開雙,次次上到這場如果淡靜一定誶你,不過又唔係多好多$,人情又難卻! :thumbs_up.gif:
英雄難過人情關
作者: Baby0401    時間: 2009-4-18 20:42

Total 198+100人仔, so valued
作者: happy1314    時間: 2009-4-18 22:15

作者: NGKH    時間: 2009-4-18 22:36

雙飛未試過! 很想試 wow
作者: 1465    時間: 2009-4-18 23:55

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-12 18:12 發表

老虎唔係傻 , check到有排煩!
老版講得岩, 佢地既第六感唔講得笑 小心信用一鋪清袋
作者: celia_amazon    時間: 2009-4-19 03:57

引用:
原帖由 joesit 於 2009-4-18 23:55 發表

老版講得岩, 佢地既第六感唔講得笑 小心信用一鋪清袋
男人
出得黎玩,就預咗成晚;
出得黎行,就預咗要還;
出去做梟雄,返去要扮狗熊;
出去英明神武,返去做鶧鵡;
呃呃氹氹,咪大家都開心囉!
梗豲漶C

唔通隻老虎同你幾廿年,唔知你啲衰嘢?
佢話男人要滾,都唔駛一個鐘;
不過搵藉口都搵過好啲,費事大家難落台咁話喎!
作者: ricky555    時間: 2009-4-19 11:47

C Hing, I share your view.
作者: hamsam    時間: 2009-4-22 15:11

請問 CHing 們,地方、軟件、玩法與 "港Ho " 有何比較?
Thanks !
作者: 骨總    時間: 2009-4-22 15:34

各式其式鳳凰骨女多D
作者: pantsu    時間: 2009-4-22 20:56

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-22 15:34 發表
各式其式鳳凰骨女多D
我相信人客都多好多
作者: hamsam    時間: 2009-4-23 15:15

多謝 Ching 們資料!
多問一吓bg 會不會自動解甲 ?
作者: joke88    時間: 2009-4-26 16:44

見過有師兄玩4飛tim...勁秋!!
(佢房門有4對拖鞋)
作者: 骨總    時間: 2009-4-26 22:49

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-22 20:56 發表

我相信人客都多好多
應該係
作者: 骨總    時間: 2009-4-26 23:01

引用:
原帖由 hamsam 於 2009-4-23 15:15 發表
多謝 Ching 們資料!
多問一吓bg 會不會自動解甲 ?
每個骨女唔同唔一定
作者: gogogo123    時間: 2009-4-26 23:14

I also want to play two fly, thanks for your information.
作者: huentk    時間: 2009-4-29 16:08

作者: celia_amazon    時間: 2009-4-30 00:44

引用:
原帖由 hamsam 於 2009-4-22 15:11 發表
請問 CHing 們,地方、軟件、玩法與 "港Ho " 有何比較?
Thanks !
硬件中上,玩法多元化,我次次都貓咗上去,但係的囡從冇話酒味重,重話要得閒同我出去鬥隊,睇下邊個快啲冧,然後一齊訓咁話!我次次都玩到連佢地條底橫都飛埋咁滯,但係從未咋過刑,真係幾爽。不過冇波推同果凍果啲嘢,差少少。
作者: lochun    時間: 2009-5-6 23:03

請問是幾多號?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0