標題: 油麻地銀河試骨 [打印本頁]

作者: sengir    時間: 2009-4-9 00:17     標題: 油麻地銀河試骨

又係睇ching 包膠...見到幾多ching 對呢間野幾好comment ..雖然貴出面成舊! :thumbs_down.gif:  不過燒賣就燒賣..實行雷霆試穴!!

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好.門面野講完..坐左一陣..有個部長埋黎吹兩句話...:" 介紹件好野比你"    ..雖然事先都係度點左幾條女..不過既然第一次黎..試下骨運之餘試埋部長既誠信 !!:cool:

入左間雙床房..心想..咦?! 乜d 床咁窄既...仲以為兩張床可以拍埋一齊...不過都係疊埋心水成尊佛咁坐係度等女女黎服務...
入到黎..say左個Hi  就好快開波...(點知最後都係屈就左係張呎半既按摩床上:_n1: )...望下條女 ..房太黑..立下眼身型雖然少肥..不過既然個部長介紹到.可能條女唔知有咩野必殺技..我又唔出聲. .又睇下你有咩發寶!.

Part 1 : (省略號....)
Part 2 : 攞油..推背推左五分鐘..就下身推油..指定動作Rpat RJ..只可以講合格``(唔緊要..睇埋主菜你上乜野比我)   
Part 3:  轉身..睇真d 女女相頭油麻地..不過對波真係好勁..佢係我身上R左一陣..我見佢仲未自動解圍...我大譫咁問佢.."請問現在是不是已經到了最後環節呢?" 她回答說" 是"  (:b_heart:   我d BM?獨龍? 光豬推油呢? ), 心都淡曬..不過去到此時此刻.呻笨都冇用..冇得光豬.唔摷就笨喇.!!   好彩條女都冇格手..我摷佢上面時..佢識托對波出黎..摷佢下面時..佢仲棟高隻腳就番我手位 ..隻手指半入都冇窄型..仲會叫兩下春..  算啦..加少少分啦..!
完事洗手..等左三個字佢先番黎...我當然笑笑口 問下佢去左邊啦...佢話睇睇下電視爭d 唔記得左我係房裡面...仲話自己好善忘  (你都得架喇:thumbs_up.gif: ) 埋尾唔講喇..

走果時不禁望一望個天...仰天一嘆...冇骨運 ~~
可能我第一次去...冇曬ching報告d服務..  總括黎講..純粹機餐要比$278...港$/濠.. 好好多

作者: mongping    時間: 2009-4-9 01:06

可否介意俾 d 貼士個囡囡編號, 等我地同 RAYMOND 哥睇吓佢平時表現如何。不過, 有時額外服務係睇雙方嘅, 並非如東莞公式流程---指定動作。所以各人濟遇會唔同。你都話啦, 咁多師兄去過都話好, 唔通串謀咩??
作者: sengir    時間: 2009-4-9 01:10

我都明既...所以最後都唯有怨自己今日骨運麻麻...
個女女撩屎How
作者: hkhung    時間: 2009-4-9 02:13

師兄都算慘,希望下次會好d啦
d床細係你冇話明要泰式房,所以一定比d中式房你的
泰式房d床會大d,2個人訓係道都夠玩,下次記得啦
你個bg咩no?會唔會係^^,我見過其他c兄試過的報告同你差唔多
其實基本上呢個場係幾好玩的
只要你明白一d玩樂秘技
你就覺得佢唔算貴
仲會玩到唔想轉場呢...呵呵

作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-9 02:18

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-9 00:17 發表
又係睇ching 包膠...見到幾多ching 對呢間野幾好comment ..雖然貴出面成舊! :thumbs_down.gif:  不過燒賣就燒賣..實行雷霆試穴!!

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好. ...
sengir兄唔做定功課 唔係個個有咁齊全服務架, 我估係((
作者: hkhung    時間: 2009-4-9 02:20

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-9 02:18 發表

sengir兄唔做定功課 唔係個個有咁齊全服務架, 我估係((
咁算唔算叫做
少壯不努力呢...呵呵
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-9 02:21

引用:
原帖由 hkhung 於 2009-4-9 02:20 發表

咁算唔算叫做
少壯不努力呢...呵呵
臨床圖傷悲
作者: sokoonhong    時間: 2009-4-9 06:14

Does it mean that we should refuse the recommendation from the captain?
作者: babycry1    時間: 2009-4-9 09:26

c兄做漏功課la
作者: CYW1318    時間: 2009-4-9 13:41

作者: jet-jet    時間: 2009-4-9 16:07

我覺得吾係太差姐,任你搜身,無格手,重比你用手指半深入妹妹
C兄,可能你睇到D正面REPORT太多啦,其實個D口爆,毒龍轉,真係50次都未必有一次
可能你期望太高啦,BOUNS既野,真係吾係時時派到架
深圳始終吾同東莞..個邊STANDARD既,呢邊就要碰運氣啦
不過按你所講,實在係算OK啦
床尾機+少林推手,我都試吾少呢
作者: 骨總    時間: 2009-4-9 16:12

咁樣唔算冇骨運喎
作者: bigearbull    時間: 2009-4-9 18:06

will be better next time
作者: twl    時間: 2009-4-10 00:22

sounds ok la. standard service. can not expect too much for a first try and for recommendation from the captain. thanks for report
作者: mongping    時間: 2009-4-10 00:22

師兄講咗: "個女女撩屎How" ,用普通話讀啦!! 佢係舊人, 曾經有 d 師兄話佢幾好喎。所以好難講, 睇彩數啦! 講真你得到嘅服務可以算ok 。我知有d 報告係吹水同誇張, 真係不可盡信
作者: sengir    時間: 2009-4-10 00:53

多謝各位ching 安慰及同情...不過唔知有咩秘技會好玩d 呢??
作者: SmallBoy    時間: 2009-4-10 14:23

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-10 00:53 發表
多謝各位ching 安慰及同情...不過唔知有咩秘技會好玩d 呢??
呢樣野真係要臨床發揮 或 順其自然阿 sengir 師兄, 個人認為各師各法, 個人認為 ...

1)  你當日有無骨運行
2)  囡囡本身性格及態度
3)  囡囡第一眼望你時有無好感

可能其他 C 兄都有唔同的方法或秘技.
作者: mongping    時間: 2009-4-11 00:43

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-4-10 14:23 發表

呢樣野真係要臨床發揮 或 順其自然阿 sengir 師兄, 個人認為各師各法, 個人認為 ...

1)  你當日有無骨運行
2)  囡囡本身性格及態度
3)  囡囡第一眼望你時有無好感

可能其他 C 兄都有唔同的方法或秘技.
AGREED. 有時撞到 d "my cup of tea" 要慢慢建立友誼嘅。俾個好 d 印象囡囡, 雙方熟絡咗, 搵多一兩次必有增值服務, 因為佢都需要你搵佢可完成多d call 鐘。以上係私人感覺。
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-4-11 00:50

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-9 00:17 發表

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好. ...
骨運好差咩
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-4-11 00:54

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-10 00:22 發表
師兄講咗: "個女女撩屎How" ,用普通話讀啦!! 佢係舊人, 曾經有 d 師兄話佢幾好喎。所以好難講, 睇彩數啦! 講真你得到嘅服務可以算ok 。我知有d 報告係吹水同誇張, 真係不可盡信
c兄意思係同場有d 報告係吹水同誇張
作者: afc    時間: 2009-4-11 00:59

引用:
原帖由 hkhung 於 2009-4-9 02:13 發表
師兄都算慘,希望下次會好d啦
d床細係你冇話明要泰式房,所以一定比d中式房你的
泰式房d床會大d,2個人訓係道都夠玩,下次記得啦
你個bg咩no?會唔會係^^,我見過其他c兄試過的報告同你差唔多
其實基本上呢個場係幾好玩 ...
乜原來係有分中式or泰式床,我衹知有幾間房較大咋! 另外額外服務真係講彩數,我跟指引去搵都唔係一定有同樣待遇!
作者: tequila_007    時間: 2009-4-11 02:25

油麻地銀河 ? ?
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-11 02:26

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-10 00:22 發表
要代有份出過此場報告既兄弟講句公道說話, 樓主報告所試囡囡從未有兄弟出過報告, 奈何佢試既囡囡並非其他報告有提及過, 只係由主任介紹, 事後番尼怨冇乜毒龍物毒龍光朱等等, 上述秘技分別出自唔同囡囡, 但係樓主就將所有秘技集於1個囡囡身上 有邊個講過特別服務係指定動作??? 樓主報告內話囡囡擺埋對波出尼摸埋妹妹+指插, 咁既服務事後大歎失望冇骨運 樓主冇分開尼講, 可以話比深豪講完貴, 但係話服務好過佢, 想問句試過深豪講完既兄弟係咪每次可以有囡囡擺埋對波出尼任渣摸埋妹妹+指插不特止, 仲有特別服務送??? 既然講得好過佢應該唔止渣波摸妹妹+指插la 覺得誤導不負責任同好唔客觀lor 日後樓主既報告會持保留態度 mongping兄回覆主題既同時, 尤其最後兩句好易令人聯想單打樓主奇望毒龍光朱報告係吹水同誇張 對出過此場報告既c兄唔公平lor
作者: 樂樂    時間: 2009-4-11 02:32

引用:

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好. ..條女都冇格手..我摷佢上面時..佢識托對波出黎..摷佢下面時..佢仲棟高隻腳就番我手位 ..隻手指半入都冇窄型..仲會叫兩下春..
冇骨運?
c兄要求幾高下wor
作者: zoomam    時間: 2009-4-11 04:08

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-11 02:26 發表

要代有份出過此場報告既兄弟講句公道說話, 樓主報告所試囡囡從未有兄弟出過報告, 奈何佢試既囡囡並非其他報告有提及過, 只係由主任介紹, 事後番尼怨冇乜毒龍物毒龍光朱等等, 上述秘技分別出自唔同囡囡, 但係樓主 ...
個場老總夜鬼mark哥jet兄有份出過wor
作者: pantsu    時間: 2009-4-11 06:20

引用:
我d BM?獨龍? 光豬推油呢?
你講既唔係指定動作喎
引用:
搵唔到喎

作者: sengir    時間: 2009-4-11 10:00

各位ching 首先講句唔好意思先..同埋先澄清我既報告絕不是有意話其他ching D報告唔準.
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都係睇下佢對d新客既標準服務...

我今次用既報告角度都係用一個walkin 客既角度去睇呢個場..比基本既價錢.. 拎基本既服務..因為我相信我遇到既..好多新去幫襯既ching都有機會遇到..

報告中既價錢, 報告中既服務...各位ching 覺得抵唔抵相信大家睇法唔同... (我都可能會再番去撞下手神 )

所以以上報告純粹個人意見. 有咩覺得講得不公平..請多多包涵 :smile1:

作者: 骨總    時間: 2009-4-11 10:36

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-11 10:00 發表
各位ching 首先講句唔好意思先..同埋先澄清我既報告絕不是有意話其他ching D報告唔準.
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都係睇下佢對d新客既標準服務...
...
本身唔係特別話放D既骨女 , 就算係熟客大致上冇乜分別.
作者: sengir    時間: 2009-4-11 10:54

老總版主咁勤力...一朝出黎巡場~:good2:
作者: 骨總    時間: 2009-4-11 11:00

day off.
作者: babycry1    時間: 2009-4-11 12:19

再睇清楚報告覺得c兄牽強祈望唔客觀:icon9.gif:

作者: monimoni1986    時間: 2009-4-11 12:47

ok la2百幾仲想要求d乜
嚴貴咪去舊幾水lor
作者: mark34    時間: 2009-4-11 14:42

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-11 04:08 發表

早知收收埋埋好過
作者: 長江一號    時間: 2009-4-11 18:22

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-11 04:08 發表

我諗班大佬啞仔食黃蓮 比人屈死
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-11 19:24

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-11 10:00 發表

我今次用既報告角度都係用一個walkin 客既角度去睇呢個場..比基本既價錢.. 拎基本既服務..因為我相信我遇到既..好多新去幫襯既ching都有機會遇到..

...
尼點完全明白, 但係c兄文章內扯埋毒龍光朱相提並論然後話失望, 好難令人唔聯想以為賴野, c兄所試囡囡根本非你所願, 又點會寄望其他walkin客有可能會有毒龍光朱咁既唔同遭遇?
作者: 腸仔文    時間: 2009-4-11 21:10

引用:
我都明白骨運/服務既野都係撞手神...所以今次去我全部由佢自由發揮.冇攞暗號..冇點ching 之前report d BG..目的都 ...
兄台試完指插話失望
其他人去就算同一服務咪一樣話失望
作者: pantsu    時間: 2009-4-11 22:25

如果係第個場, 分分鐘妹妹都冇得你摸呀 !!
作者: sengir    時間: 2009-4-12 00:54

可能有好多資深版友對呢個場有相反既睇法..我都估不到會有咁大既回響...

我在報告最後亦都只係怨自己冇骨運.. 响受唔到之前ching 既服務..

同埋講番自己試完之後既感想..亦都冇束意抹黑個場或個技師..

所以如果有ching 睇完個報告覺得好反感... 我要sorry ..因這並非我想要達到既目的~uch:
作者: zoomam    時間: 2009-4-12 01:33

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-12 00:54 發表
可能有好多資深版友對呢個場有相反既睇法..我都估不到會有咁大既回響...

我在報告最後亦都只係怨自己冇骨運.. 响受唔到之前ching 既服務..

同埋講番自己試完之後既感想..亦都冇束意抹黑個場或個技師..
...
梗係享受唔到la
因為c兄唔係試食報告中既囡囡嗎
作者: pantsu    時間: 2009-4-12 07:31

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-4-12 01:33 發表

梗係享受唔到la
因為c兄唔係試食報告中既囡囡嗎
佢應該冇收 pm 所以 ...............
作者: 中女情人    時間: 2009-4-12 13:39

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-12 00:54 發表

...
sengir兄可能誤解咁多迴響以為係維護個場 如果係咁諗就錯晒 試下再睇番報告既表達同sengir兄既內心原意完全兩回事, 特別註明當時個囡囡點解會冇電光毒龍同光豬遊戲, 睇既人無不以為比人老點, 之後有c兄話叫你唔好盡信, 有d報告係吹水作大, 變相係幾位有心人志在分享(已經唔敢公開場名同囡囡no)食正死貓, 最慘sengir兄所試並非分享報告中既囡囡, 有乜辦法唔令其他人覺得sengir兄"你"抹黑報告分享者同埋要求高尼再者sengir兄唔算冇骨運la 收費貴平同囡囡服務係兩回事, 但係又拉埋尼講咪唔夠客觀lor

作者: Yip佬    時間: 2009-4-12 15:21

引用:
原帖由 中女情人 於 2009-4-12 13:39 發表

sengir兄可能誤解咁多迴響以為係維護個場 如果係咁諗就錯晒 試下再睇番報告既表達同sengir兄既內心原意完全兩回事, 特別註明當時個囡囡點解會冇電光毒龍同光豬遊戲, 睇既人無不以為比人老點, 之後有c兄 ...
初頭我都以為佢賴野
作者: lilibuttket    時間: 2009-4-12 19:00

引用:
例如邊d呀c兄
提點下等我地唔駛賴野好wor
作者: 武地龍    時間: 2009-4-12 21:18

作者: tiger20666    時間: 2009-4-13 02:48

有咁多ching出過post介紹咁多no你唔試,偏要信十九經理推介,
自討苦吃。呢個場比起d佰幾蚊場好好多,髇場分分鐘床尾機或
者會格手,呢個場就一定唔會詐形!
作者: sengir    時間: 2009-4-13 03:03

咁我諗我會去再試多次~~:_n8:
作者: sunnywong    時間: 2009-4-13 09:15     標題: 回復 46# 的帖子

c兄要求唔同, 以價錢同服務相比可能認為貴d寄望自然高d, 如果仍然抱住含吹賴啜索心態, 建議唔好去費事到時可能再會話失望, 但係其他人未必敢pm好野比你 就芙仔為例去過幾次, 有兩次只可以拿高件工衣摸波仔 其他身體範圍諗都唔駛諗仲冇你咁好玩, 包出火摸波係指定其他係bonus, 所以冇怨半句最多下次食第件, 埋單268人仔你話我平得你幾多?

作者: 小小摩西    時間: 2009-4-13 09:47

引用:
原帖由 sunnywong 於 2009-4-13 09:15 發表
c兄要求唔同, 以價錢同服務相比可能認為貴d寄望自然高d, 如果仍然抱住含吹賴啜索心態, 建議唔好去費事到時可能再會話失望, 但係其他人未必敢pm好野比你 就芙仔為例去過幾次, 有兩次只可以拿高件工衣摸波仔:n ...
小生怕怕
作者: 小小摩西    時間: 2009-4-13 09:49

引用:
原帖由 tiger20666 於 2009-4-13 02:48 發表
有咁多ching出過post介紹咁多no你唔試,偏要信十九經理推介,
自討苦吃。呢個場比起d佰幾蚊場好好多,髇場分分鐘床尾機或
者會格手,呢個場就一定唔會詐形!
tiger兄有冇好野指點迷津pm小弟
作者: sengir    時間: 2009-4-13 10:22

但係我知d bg 都係拆多兩條野....另外八條個場食曬....唔知佢食左係邊呢~~:icon2:
作者: 龍仔    時間: 2009-4-13 10:31     標題: 回復 50# 的帖子

c兄講既完全唔明既
作者: sengir    時間: 2009-4-13 10:36

引用:
原帖由 龍仔 於 2009-4-13 10:31 發表
c兄講既完全唔明既
我問過個技師呢個價錢佢地可以分到一百三十蚊....其他的會係個場分  唔知付容係米咁分

作者: pantsu    時間: 2009-4-13 10:53

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 10:36 發表

我問過個技師呢個價錢佢地可以分到一百三十蚊....其他的會係個場分  唔知付容係米咁分
晌布吉做波推都係分九十而已
作者: 龍仔    時間: 2009-4-13 10:59

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 10:36 發表

同我地做客有咩關係
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-4-13 11:08

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 10:22 發表
但係我知d bg 都係拆多兩條野....另外八條個場食曬....唔知佢食左係邊呢~~:icon2:
引用:
sengir兄驟眼睇有乜辦法會明你講乜野尼, 當你意思話拆多兩條野可以分到130蚊既係竹園, 但係另外八條個場食曬又係點計尼 130+80=218係邊個場??"唔知佢食左係邊"係邊個佢尼??
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-4-13 11:21

引用:
原帖由 龍仔 於 2009-4-13 10:59 發表

同我地做客有咩關係
囡囡自己會識計數, 揾唔到吃自然會走, 走唔甩就檢視下自己質素同服務操守問題, 揾到吃就算公司克扣打死唔走, 佢地賺多賺少犯不著我地擔心or關心, 最重要係我地同囡囡互相尊重玩得有品, 風流而不下流 盲目關心囡囡日常生活收入同背景, 我個人唔覺得咁唔係叫有品而係"愚品" 目前經濟咁差關心自己揾錢出路好過la, 揾到錢多d棒囡囡場咁先至係幫到佢地, 始終實際永遠好過空談
作者: sengir    時間: 2009-4-13 11:59

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-4-13 11:08 發表

sengir兄驟眼睇有乜辦法會明你講乜野尼, 當你意思話拆多兩條野可以分到130蚊既係竹園, 但係另外八條個場食曬又係點計尼 130+80=218係邊個場??"唔知佢食左係邊"係邊個佢尼??
應該係女女分130.. 個場分 16x 先岩~~
作者: sengir    時間: 2009-4-13 12:02

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-4-13 11:21 發表

囡囡自己會識計數, 揾唔到吃自然會走, 走唔甩就檢視下自己質素同服務操守問題, 揾到吃就算公司克扣打死唔走, 佢地賺多賺少犯不著我地擔心or關心, 最重要係我地同囡囡互相尊重玩得有品, 風流而不下流 ...
絕對認同:good2:
作者: sengir    時間: 2009-4-13 12:03

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-13 10:53 發表

晌布吉做波推都係分九十而已   
嘩..咁慘...真係要多d 上去幫下佢地先得~~:_n9:
作者: 中女情人    時間: 2009-4-13 12:03

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-13 11:59 發表

應該係女女分130.. 個場分 16x 先岩~~
幫c兄既心情符號配番一對先
作者: RAYMOND28    時間: 2009-4-30 03:26

各位兄弟,很久不見了,因去了外地一段時問,没上网'主場也很久没去了,senigr兄第一次到訪,其實其它師兄也給了意見,每一間場都有这么多技師,服務一定有分別•都是那一句值唔值得很看你個人觀點,這個場三+幾位技師,徐了最新的!@号我全部都試過,包括沒有相片的•也有幾位我感覺不合格的/,但也做一次就算吧,其實每位技師對不同的客人、也會有不同的反應•這算是我经驗之談吧
作者: 夜鬼    時間: 2009-4-30 03:56

long time no see RAYMOND兄
作者: pantsu    時間: 2009-4-30 16:53

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2009-4-30 03:26 發表
各位兄弟,很久不見了,因去了外地一段時問,没上网'主場也很久没去了,senigr兄第一次到訪,其實其它師兄也給了意見,每一間場都有这么多技師,服務一定有分別•都是那一句值唔值得很看你 ...
你你得既 :good2: :good2:
作者: mongping    時間: 2009-5-1 01:13

小弟 missed 咗秋田禾夫 #23 回應。其中一段如下: mongping兄回覆主題既同時, 尤其最後兩句好易令人聯想單打樓主奇望毒龍光朱報告係吹水同誇張 對出過此場報告既c兄唔公平lor。
小弟絕無意圖去單打樓主報告係吹水同誇張。樓主親身經歷嘅蹧遇, 小弟當然信啦,因為我都曾受到類似對待。其實我想講有d 報告真係吹水。有d 係『線稿』, 希望大家唔好盡信啫。咁啱响樓主或此場報告既c兄報告中反映引致有所誤會。在此致歉。
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-5-1 02:02

鱔稿度度有只係一線之差
作者: didit    時間: 2009-5-1 11:26

有啲brother,你試過跟佢介紹去試菜,結果係無介紹錯,以後咪照跟囉

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0