標題: 初試港濠新張後原價舊報告(喜怒難平) [打印本頁]

作者: 骨總    時間: 2009-4-5 09:46     標題: 初試港濠新張後原價舊報告(喜怒難平)

有唔少兄弟趕得切玩特價日 , 我冇咁好彩 , 第一次去已經係原價 , 地點唔難揾交通算係方便 , 賓館仔門面算舊 , 上到3/F大堂感覺一個新字 , 沖涼房感覺一個娘字 , 好似去左玉器市場 , 國內設計師不思進取傑作 , locker地方比總店大好多 , 冇記錯間場非全新只係翻新 , 上手應該係世紀星 , 休息室果然夠大一讚:good2: 梳化質地有D吉肉 服務員同經理服務不俗:good2: 抱住探險心態骨女任由安排.

由職員帶路走廊所見房間唔少 , 同多年好友隔離房 , 先講自己骨女No.!人妻型 , 番喱睇過相靚過真人少少 , 揼同服務不俗尤其係服務方面 , 始終唔係o靚妹好多野會比較有心機 , 波係大唔係勁大胸骨大o個款 , o個套蘭花手尤其犀利 , 值得一讚係配合得好從冇格手 , Bm落足心機good feel :good2: 期間隔離房發生事停左一陣(容後再談 ) , 骨女訓埋喱上至攀山隊下至潛水員乜都玩齊從冇咋英:good2: :good2: :good2:

多年好友脾性甚好甚少因小事發過脾氣 , 為抱公平公開此骨女號碼No.98:icon9.gif: part 1好友如常揼骨並無異樣 , 臨近part 1尾聲開始唔妥 , 所指係對客服務態度方面 , 好友禮貌叫骨女按摩大力少少 , 竟然換喱黑面表情 咁仲未算 乜野叫果凍波推自動解甲"百冇!" 好友只係問過一聲Bm服務即俾人疾(忍住 ) , 性格好得滯所累 好友再三要求莫坐床尾幾經辛苦先至坐床邊 , 揪高少少工衣連胸圍向上"叫"好友伸手探索 , 因為No.98見好友係咁揾入口摸波 , 手勢轉移想探桃源 , 骨女唔俾唔緊要 , 好友亦深明大義探桃源非骨女指定動作 , 唯有專心等待出野 , 好友又問句可否錫波 , 不愉快事情從此興隆

作者: 骨總    時間: 2009-4-5 10:34

骨女突然心情一轉悔氣講句"你真是那麼麻煩"好友亦愕左然 , 心情當然down晒 , 不過脾氣好到閉目等出野雙手亦已垂低冇任何動作 , 但係喱個No.98把口仲未罷休抱怨不停 , 話你地班香港人又點又點 好友有見及此要求骨女收下把口 只想靜待安心出完野走人 , 可惜喱舊地底泥冇停不特止 仲講一大埋家鄉話夾普通話發好友脾氣 好友終於破戒忍唔住喝佢收聲 , 舊地底泥放低手頭上應該要做既工作邊鬧人邊發脾氣走人 喱個時候就係我為好友抱不平要出動既時侯 , 我晌房溫馨緊攪到半支半仲谷氣 知道有此情況火都喱 最頂氣係兩個大男人加埋近百歲 , 如果因為咁打個細路女一巴有欠風度 但係勢火難下 , 道歉只有係職員受晒又唔想打工仔難做, 無他既情急生智 資訊科技咁發達 如果有個女性朋友可以幫忙教下喱舊地底泥"做人處事道理"咁就美滿ending啦 唔識講咩原因 , 舊地底泥死狗咁款死都要死出喱當面交待道歉

事件擾讓完畢 , 番房前要幫好友安排下集 , 如果唔係兩頭唔到岸 , 頭先點計賴理佢地公司感受 , 職員妹妹話踏入交接班 , 仲好啦多D選擇 好友揀中巨乳娘 攪掂後大讚靚女大堅波有Bm , 雖然摸妹行動欠奉 , 但亦無損雅興 , 見好友歡顏我亦替佢開心 , 如果唔係脾氣好早已學似其他人氣沖沖走人 , 邊有心情再繼續 事後好友細述No.98身材偏瘦扁面寒背 微波爐加黑提  口有異味冇禮貌冇教養  服務態度奇差:icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif: 場唔會blacklist但係No.98則名單上打落十八層地獄!
作者: hammy    時間: 2009-4-5 10:51

this kind of bg go to hell la:_n1:
作者: babycry1    時間: 2009-4-5 13:01

blacklist cheap雞:_n1:
作者: sunnywong    時間: 2009-4-5 13:58

引用:
原帖由 marlboro11 於 2009-4-5 12:44 發表
你咁寫一寫, 可能佢會轉號碼, 如果第日見到綱上有相, 請再相告是何人
唔講出尼咁岩有c兄遇着佢咪賴野
作者: 1mongkok    時間: 2009-4-5 14:05

港濠 :
1) price $198.00 same as HK$ & Sum Ho - not so attractive for new place,
2) promotional period is only 3 days, a little bit mean. Also,  price should be reduced to $148-158 in order to attractive more customers for the coming 2 months.
3) BG not enough, 60 rooms now only have about 30 BG working, less than 20 girl for selection-very very bad,
4) BG average is  25 years old, HK$ average is about 21 years old,
5) 港濠 occupy 3 storeys is their only good selling point - enough rooms, bigger changing/locker room, new sitting place & more TV.
6) staff services are good & polite.
It is only my comment & observation, I wish more Ching can write down their valuable opinion to share with us.
作者: johnvivian    時間: 2009-4-5 15:35

謝謝骨總兄提醒
作者: coiechan    時間: 2009-4-5 20:18

尼個囡囡好離譜下wor
作者: pantsu    時間: 2009-4-5 22:51

引用:
原帖由 coiechan 於 2009-4-5 20:18 發表
尼個囡囡好離譜下wor
一點職業道德都冇 ...........
作者: lomobaby    時間: 2009-4-5 23:52

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-5 09:46 發表
有唔少兄弟趕得切玩特價日 , 我冇咁好彩 , 第一次去已經係原價 , 地點唔難揾交通算係方便 , 賓館仔門面算舊 , 上到3/F大堂感覺一個新字 , 沖涼房感覺一個娘字 , 好似去左玉器市場 , 國內設計師不思進取傑作 ,  ...
support blacklist 98:icon9.gif: :icon9.gif:
作者: oil    時間: 2009-4-6 00:23

遇到呢D仆街女真係唔好彩, 等我BL佢先...
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-4-6 00:37

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-5 10:34 發表
骨女突然心情一轉悔氣講句"你真是那麼麻煩"好友亦愕左然 , 心情當然down晒 , 不過脾氣好到閉目等出野雙手亦已垂低冇任何動作 , 但係喱個No.98把口仲未罷休抱怨不停 , 話你地班香港人又點又點 好友有見及此要求 ...
尼d咁既女人不知所謂, 可能仲未明白難聽d講做雞一樣要有品:_n11:
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-4-6 02:09

條女自己倒自己米都唔係做野既...死有如辜....!!!!  好在骨總篤佢出黎, 唔使其他師兄中招.....

相係有左, 但睇落好多中女, 沒乜邊個吸引喎.....
作者: lalaunclefat    時間: 2009-4-6 02:52

Ching: Who is "巨乳娘 攪掂後大讚靚女大堅波有Bm" ??
作者: cute_edy    時間: 2009-4-6 03:29

blacklist 98
作者: chansam88    時間: 2009-4-6 10:34

CALL SHE EAT HERSELF LA,.
作者: 神州任我行    時間: 2009-4-6 16:22

如果有影埋98相就好,要搵錢就要做好自己的本份嘛
作者: pantsu    時間: 2009-4-6 16:27

引用:
原帖由 神州任我行 於 2009-4-6 16:22 發表
如果有影埋98相就好,要搵錢就要做好自己的本份嘛
有呢個 report 後, 睇怕小記都唔會幫佢影啦 !!
作者: 鐵人18    時間: 2009-4-6 16:38

好友 埋單條數點計ka?
作者: 神州行    時間: 2009-4-6 23:44

這個技師以後想有運行都難
作者: zoomam    時間: 2009-4-7 02:43     標題: 回復 21# 的帖子

點解尼
作者: 樂樂    時間: 2009-4-7 04:45

人有人渣!
雞有雞渣!
作者: 骨總    時間: 2009-4-8 08:51

引用:
原帖由 lalaunclefat 於 2009-4-6 02:52 發表
Ching: Who is "巨乳娘 攪掂後大讚靚女大堅波有Bm" ??
No.^ 以前凱記做過
引用:
原帖由 鐵人18 於 2009-4-6 16:38 發表
好友 埋單條數點計ka?
黑衫了解過情況後証實係骨女不是 , 唔計數當懲罰佢 , 管理層冇當客人投訴係耳邊風值得一讚:good2: 不過好友話人心肉造擺低50俾骨女作為辛苦錢 , 接下一part既骨女照價俾.
作者: didit    時間: 2009-4-8 09:02

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-8 08:51 發表

不過好友話人心肉造擺低50俾骨女作為辛苦錢 , 接下一part既骨女照價俾.
你朋友實在太仁慈la
作者: 骨總    時間: 2009-4-8 09:15

引用:
原帖由 didit 於 2009-4-8 09:02 發表

你朋友實在太仁慈la
佢真係一個冇脾氣既人 , 背住老婆偷食從未試過交配只肯做手作或者鴨仔飲水.
作者: babycry1    時間: 2009-4-8 09:27

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-8 09:15 發表

佢真係一個冇脾氣既人 , 背住老婆偷食從未試過交配只肯做手作或者鴨仔飲水.
個老友直情係超級厚道:good2:
作者: mingho    時間: 2009-4-9 12:38

世紀星好殘舊,仲記休息室D梳化啡色皮
冬天坐落去,人都彈起
作者: PencilHead    時間: 2009-4-9 12:44

I want try the new shop but the bad service of the BG must be blacklist her.
作者: rayhk    時間: 2009-4-9 12:50

條囡咁憎香港人, 唔好做港人生意呀笨
作者: twl    時間: 2009-4-10 00:32

say no to number 98 la... thanks for sharing..
作者: celia_amazon    時間: 2009-4-10 00:55

出黎玩最緊要開心,如果唔係,不如搵5姑娘。
作者: NGKH    時間: 2009-4-11 00:08     標題: I agreed c hing sharing

I agreed c hing sharing
作者: pantsu    時間: 2009-4-11 07:04

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-8 09:15 發表

有原則 :victory: :victory:
作者: monimoni1986    時間: 2009-4-12 23:31

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-6 16:27 發表

有呢個 report 後, 睇怕小記都唔會幫佢影啦 !!   
唔係wor有相wor

作者: wilcolee    時間: 2009-4-13 02:22

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2009-4-12 23:31 發表

唔係wor有相wor
98原來係佢
作者: 小小摩西    時間: 2009-4-13 09:56     標題: 回復 36# 的帖子

尼個囡囡死得la
作者: pantsu    時間: 2009-4-13 10:50

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2009-4-12 23:31 發表

唔係wor有相wor
引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-5 10:34 發表
事後好友細述No.98身材偏瘦扁面寒背 微波爐加黑提  口有異味冇禮貌冇教養  服務態度奇差:icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif: 場唔會blacklist但係No.98則名單上打落十八層地獄!
會唔會已經換左人呀   問過大師兄先知啵 !!
作者: pantsu    時間: 2009-4-13 10:50

引用:
原帖由 小小摩西 於 2009-4-13 09:56 發表
尼個囡囡死得la
如果係佢就聽咩野囉 .........
作者: 骨總    時間: 2009-4-13 17:09

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-13 10:50 發表
會唔會已經換左人呀   問過大師兄先知啵 !!  
當日寸到我好友氣頂o個個骨女就係佢真人冇咁白
作者: pantsu    時間: 2009-4-13 20:23

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-13 17:09 發表
當日寸到我好友氣頂o個個骨女就係佢真人冇咁白  
我一於記住呢位 " 紅牌阿姐 98 號 "
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-4-13 21:05

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-13 20:23 發表

我一於記住呢位 " 紅牌阿姐 98 號 "   
佢死得la
作者: coiechan    時間: 2009-4-13 21:21     標題: 回復 41# 的帖子

尼個囡囡改唔改no都冇運行

作者: pantsu    時間: 2009-4-13 22:05

引用:
原帖由 coiechan 於 2009-4-13 21:21 發表
尼個囡囡改唔改no都冇運行
我去的話, 一定同經理講唔駛 98 號 !!
作者: 武地龍    時間: 2009-4-14 00:53

作者: hammy    時間: 2009-4-14 10:40     標題: 回復 41# 的帖子

never forget her
作者: littleboy    時間: 2009-4-16 00:39     標題: 回復 2# 的帖子

同情 + 激氣:_n5: :_n11: ::

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0