標題: 驚弓之鳥----講完急閃記(今夜實況) [打印本頁]

作者: kena    時間: 2009-3-20 06:13     標題: 驚弓之鳥----講完急閃記(今夜實況)

作者: 我係廚房仔    時間: 2009-3-20 07:06

c兄由你出大聽所見到沖涼換衫埋單走人再到樓下見到d咩發生d咩?
作者: kena    時間: 2009-3-20 09:47

作者: eppaddy    時間: 2009-3-20 11:14

Ching最好去找下醫生,問題在你自己……類似妄想症、神經病
作者: Yip佬    時間: 2009-3-20 14:28

kena兄化險為夷 不過聽你咁講情況又幾奇怪, 照理由房到沖涼埋單落到樓下咁長時間, 如果係查牌早早已經殺到
作者: pk人王    時間: 2009-3-20 15:15

可能ko晌派出所開始出車咪着定燈提醒你lor
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-3-20 15:51

引用:
原帖由 pk人王 於 2009-3-20 15:15 發表
可能ko晌派出所開始出車咪着定燈提醒你lor
有冇咁誇張呀c兄
不過有走鬼燈總好過有d場比ko殺到入尼死左唔知咩事
反而覺得咁樣提醒場內每人值得一讚tim:good2:
作者: 小不良    時間: 2009-3-20 16:46

如果真係查牌到左la
點會有咁多時間比c兄望到咁多野但係又冇料到既
作者: jet-jet    時間: 2009-3-20 16:55

如果查牌,理應見到KO,因為佢地一般係非常招搖,呼呼喝喝,見人就小,無事無杆都會躂們入黎,你做緊正骨都會比佢嚇到"九縮",點會由出去到樓下到無見到一個人既,查牌,見吾到都聽到
"講元" 下面就係地面車場,實見到KO車既...你自己嚇自己,定係女女想閃,所以話查牌
作者: 小不良    時間: 2009-3-20 17:01

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-20 16:55 發表
如果查牌,理應見到KO,因為佢地一般係非常招搖,呼呼喝喝,見人就小,無事無杆都會躂們入黎,你做緊正骨都會比佢嚇到"九縮",點會由出去到樓下到無見到一個人既,查牌,見吾到都聽到
"講元" 下面就係地面車場,實見到KO車既. ...
覺得有d唔合邏輯lor
作者: jet-jet    時間: 2009-3-20 17:17

引用:
原帖由 小不良 於 2009-3-20 17:01 發表

覺得有d唔合邏輯lor  
C兄,你係話我吾合邏輯定係話出POST個為吾合邏輯呢??
作者: happykkman    時間: 2009-3-20 17:23

我個人覺得無論是真是假,最重要的是保持很高的警覺性 ,此終一捉到就有排都無得玩 ,玩少一次半無傷大雅,安全至上
作者: 長江一號    時間: 2009-3-20 17:35

引用:
原帖由 kena 於 2009-3-20 06:13 發表
小弟昨晚11點響講完嘆緊波推之際,忽然房間燈光全開光,相熟技師馬上將上衣拉上,並急催我穿回短褲,佢話查牌,當時佢話出去睇睇,我一個人留響房見勢色5對馬上閃人,行出大聽見所有服務員企定定呆晒,再走入更衣沖涼,問個更 ...
以上乃小弟昨晚實況報道,請問有冇c hing當時都響現場?
c兄有冇記錯地方呀?尋晚我都晌度(V1房) 咁奇怪既 我9點幾上去計埋我6~7個客到la11點4走, 試左個新囡囡!)!, 我間房冇開晒燈wor, 晌休息室只係見瘦瘦地打呔果個經理鬧緊人, 果個人又唔似係服務員(手渣住工具箱), 埋單果時仲見到兩個金金地毛既港客問價, 唔係質疑c兄(唔好誤會 )不過我唔係老作架, 如果唔係尼個時間有c兄話咁岩做緊佢即係我講大話la
作者: 小不良    時間: 2009-3-20 17:37

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-20 17:17 發表

C兄,你係話我吾合邏輯定係話出POST個為吾合邏輯呢??
係報告常理邏輯性
作者: 小不良    時間: 2009-3-20 17:38     標題: 回復 13# 的帖子

我諗答案出左尼
作者: meiboleung    時間: 2009-3-20 18:07

引用:
原帖由 長江一號 於 2009-3-20 17:35 發表

c兄有冇記錯地方呀?尋晚我都晌度(V1房) 咁奇怪既 我9點幾上去計埋我6~7個客到la11點4走, 試左個新囡囡!)!, 我間房冇開晒燈wor, 晌休息室只係見瘦瘦地打呔果個經理鬧緊人, 果個人又唔似係服務員( ...
乜都見唔到會唔會係電線跳制?
因為c兄話有個手渣住工具箱唔似服務員既人比經理鬧
作者: hammy    時間: 2009-3-20 19:01

引用:
原帖由 meiboleung 於 2009-3-20 18:07 發表

乜都見唔到會唔會係電線跳制?
因為c兄話有個手渣住工具箱唔似服務員既人比經理鬧
maybe that is the own reason?
作者: 阿毛    時間: 2009-3-20 23:33

師兄好運~~~:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
作者: tomboy1647    時間: 2009-3-21 00:46

細佬都嚇到縮左? 真係唔衰攞黎衰囉.  去搵最好嘅醫生喇
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-3-21 01:08

引用:
原帖由 kena 於 2009-3-20 06:13 發表
小弟昨晚11點響講完嘆緊波推之際,忽然房間燈光全開光,相熟技師馬上將上衣拉上,並急催我穿回短褲,佢話查牌,當時佢話出去睇睇,我一個人留響房見勢色5對馬上閃人,行出大聽見所有服務員企定定呆晒,再走入更衣沖涼,問個更 ...
kena兄唔好彩虛驚一場, 當時有冇問清楚經理咩一回事得個安心
作者: Mars    時間: 2009-3-21 01:35

睇 嚟 樓 主 都 係 誤 會 多 囉,不 過 聽 一 位 無 係 港 元 做 的 技 師 講,間 場 係 奧 運 高 危 時 期 都 被 掃 過,重 拉 咗 幾 個 師 兄 同 技 師 ,後尾 港 元 老 細 用 咗 幾 皮 野 搞 番 哂 出 嚟,唔 知 各 位 師 兄 有 冇 聽 聞 過?
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-3-21 01:40

冇聽過wor 不過如果屬實個老細又幾正路wor
作者: 華倫天台    時間: 2009-3-21 02:47

未聽過
作者: 神州行    時間: 2009-3-21 03:00

如果查牌,理應見到KO,無論是真是假,小心為上
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-21 04:10

無頭公案
作者: johnnyli    時間: 2009-3-21 04:30

昨晚11點咁夜,可能廁所鬧鬼或者有彊屍,所以個個唔咁講
作者: 945Chelseafan    時間: 2009-3-21 06:30

作者: crasymail2u    時間: 2009-3-21 09:12

引用:
原帖由 Mars 於 2009-3-21 01:35 發表
睇 嚟 樓 主 都 係 誤 會 多 囉,不 過 聽 一 位 無 係 港 元 做 的 技 師 講,間 場 係 奧 運 高 危 時 期 都 被 掃 過,重 拉 咗 幾 個 師 兄 同 技 師 ,後尾 港 元 老 細 用 咗 幾 皮 野 搞 番 ...
儿個礼拜前,有BG說上欠查牌是在奧运
作者: 1mongkok    時間: 2009-3-21 12:23

I wonder tomorrow night I go to HK$ or not ?
Is there good suggestion places to visit ?
作者: blackeagle    時間: 2009-3-21 14:55

Kena 兄無老作, 無講大話, 當晚係有閃燈
當時服務員系見到幾個生面口, 個樣疑似大陸KO既係度鬼鬼鼠鼠
驚再中伏, 先至發閃燈警告
黥X個人都無幫親到, 話揾錯地方喎, 都唔知系講真顶講假
但好彩無事

作者: ims1098    時間: 2009-3-21 16:00

真真小心為上
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-3-21 16:10

但係長江兄話佢間房冇着燈wor唔通着d唔着d:_n12:
作者: 長江一號    時間: 2009-3-21 16:47

引用:
原帖由 blackeagle 於 2009-3-21 14:55 發表
Kena 兄無老作, 無講大話, 當晚係有閃燈
當時服務員系見到幾個生面口, 個樣疑似大陸KO既係度鬼鬼鼠鼠
驚再中伏, 先至發閃燈警告
黥X個人都系無幫親到, 話揾錯地方喎, 都唔知系講真顶講假
但好彩無事 ...
咁我咪好危險 當晚仲有邊位c兄冇着燈?
作者: 長江一號    時間: 2009-3-21 16:48

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-3-21 16:10 發表
但係長江兄話佢間房冇着燈wor唔通着d唔着d:_n12:
係呀如果唔係點會仲晌房出埋野至走遮
作者: alanwan100    時間: 2009-3-21 21:22

引用:
原帖由 Mars 於 2009-3-21 01:35 發表
睇 嚟 樓 主 都 係 誤 會 多 囉,不 過 聽 一 位 無 係 港 元 做 的 技 師 講,間 場 係 奧 運 高 危 時 期 都 被 掃 過,重 拉 咗 幾 個 師 兄 同 技 師 ,後尾 港 元 老 細 用 咗 幾 皮 野 搞 番 ...
我聽過,果排重同時掃埋 "時光倒留", "今big"等等 tim, 我果時都冇去港元一排"
作者: babycry1    時間: 2009-3-22 00:10

有着燈提示好過冇la
大把場殺到埋身死左唔知咩事咪仲衰
出得尼玩查牌預左有咩咁奇
作者: pantsu    時間: 2009-3-22 19:29

引用:
原帖由 alanwan100 於 2009-3-21 21:22 發表

我聽過,果排重同時掃埋 "時光倒留", "今big"等等 tim, 我果時都冇去港元一排"
如果係咁, 呢一區咪好高危 !!
作者: fxrong    時間: 2009-3-23 01:13

師兄好運~~~:thumbs_up.gif:
作者: 四眼仔    時間: 2009-3-23 01:25

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0