標題: 又係 “講完” 包膠 [打印本頁]

作者: SmallBoy    時間: 2009-3-18 12:29     標題: 又係 “講完” 包膠

上週四(3月12日)晏晝 2:00 羅湖過關後打電話去“講完”前檯預約心水囡囡, 回覆剛剛上鍾兼落鍾後還有 Booking,        問多句如果我也排隊呢   姐姐話大約 5:00 輪到你啦.

嘩 !  家陣今容海嘯喎, :_n5:  :_n5:
香港上樓骨叫晒救命唔夠客,
深圳骨妹閒日下午咁鬼旺場. :biggrin:

講番轉頭, 前檯姐姐驚你走佬, 電話內猛落嘴頭還有很多好野,   到步後入房前望望張更紙祇得3個選擇, 頭牌 ##, 剩下2個比較陌生無印象可能新女啦.   唯有揀頭牌啦,“兩個衫”真人見面好似娛樂圈斷供人妻“負鳴獻”, 眼大大皮膚白滑但身材細細粒. :_n9:  

頭 Part  :::  一般指定動作無野講, 撩囡囡傾計, 點知呢位四穿囡囡經常回答“壺傻威”(無所謂).

我 :  最近生意好嗎 ?
佢 :  好不好都是這樣做呀, 壺傻威啦.
我 :  經濟不好你的熟客常常有回頭嗎 ?
佢 :  唔 ! 好像小了一點, 壺傻威啦, 也要生活的嗎.  uch: uch:

講多幾句就出去囉油了, 頭尾廿分鐘都無.

尾 Part  :::  佢求其做完背部乳奶推油及果凍後佢叫我轉身, 我想看清楚囡囡波形 Lin 頭已來不及,   佢已擰轉面背向我一個屁股就坐在我心口旁邊開始落油打機,    雙腳打座好似成磚佛咁, 佢祇係拿高件衫小小,  在此角度下, 我祇可以“”到佢個波既小小側面,     原則上我祇睇到佢個白滑背脊“”住我, 其它乜都見唔倒, 借問聲咁多位 C 兄, 我除左可以在佢背後熊抱佢之外, 我還可以點郁點摷野呢 ?    是否我又要坐番起身與她面對面才可出手咁呢 ? ::

因此, 細細佬非常生氣, 點搞都唔起頭以示抗議,   期間囡囡默不作聲沒有配音不停落油不停搓, 差不多半粒鐘後細細佬怒氣消除才有反應比佢 KO 左, :_n8:  出野那一刻除左在佢背後大力 d 渣落對波外真係乜都做唔到.

後記  :::  各位經常去開 HK$ 既 C 兄, 有無覺得最近佢地 d 毛巾好似霉霉地不太乾爽有 d 難聞的氣味, 而且顏色越來越灰灰白白, 是否與天氣有關呢  

作者: hktravel200312    時間: 2009-3-18 12:47

得32B,佢都費事獻醜啦!
作者: jet-jet    時間: 2009-3-18 14:09

有時技C都會心情吾好既,##我之前做過,係有D懶,PART 1吾係好想做,但斜骨就預左係咁,所以都無乜所謂,但上次PART 2就OK喎,全程無格手,我都有出REPORT,不過無比NO.呢個係習慣,怕比人話係寫手.
所以我都吾會問人姚A囊,有時人夾人,咁琱k女LIKE個款,就任你上山下海,點知下位C兄去滿懷希望去到,剛剛女女無MOOD,就乜都無搞,都係個句,睇骨運啦
作者: hokw    時間: 2009-3-18 16:01

jet c兄 我都有同感
作者: Simon40755    時間: 2009-3-18 17:47

情緒海嘯N
作者: 腸仔文    時間: 2009-3-18 18:24

33身材的喱麻能麻
面色青白人形單薄
飛機場擺兩罐粒粒橙
下次見到要好似彈鼻屎咁彈走佢岩la

作者: SmallBoy    時間: 2009-3-18 21:27

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-18 14:09 發表
有時技C都會心情吾好既, 有 ...
同意 jet-jet C兄所言 :good2: :good2:
但佢背住我呢下動作比較難接受,
就算床尾機都叫做望住你呀, 對不對 :biggrin:
作者: SmallBoy    時間: 2009-3-18 21:31

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-3-18 18:24 發表
33身材的喱麻能麻  面色青白人形單薄  飛機場擺兩罐粒粒橙 ...
腸仔文 C 兄梗係試過呢位囡囡的服務啦
你又覺得佢如何呢
有空講一兩句可以嗎
作者: Mars    時間: 2009-3-19 00:27

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-18 12:29 發表
上週四(3月12日)晏晝 2:00 羅湖過關後打電話去“講完”前檯預約心水囡囡, 回覆剛剛上鍾兼落鍾後還有 Booking,        問多句如果我也排隊呢   姐姐話大約 5:00 輪到你啦.

嘩 !  家 ...
回 南 天 嗎 ,梗 係 潮 濕 啦,唔 好 話 毛 巾 人 都 霉 霉 地。嘩 平 日 都 咁 多 人,建 議 Smallboy 兄 星 期 日 下 午 去,我 每 次 都

搵 到 心 頭 好,可 能 好 多 師 兄 Family Day ,無 咁 多 人。
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-3-19 01:00

引用:
原帖由 Mars 於 2009-3-19 00:27 發表

回 南 天 嗎 ,梗 係 潮 濕 啦,唔 好 話 毛 巾 人 都 霉 霉 地。嘩 平 日 都 咁 多 人,建 議 Smallboy 兄 星 期 日 下 午 去,我 每 次 都

搵 到 心 頭 好,可 能 好 多 師 兄 Family Day ,無 咁 多 人
咁都比你計到點夠你玩呀mars兄
作者: pk人王    時間: 2009-3-19 13:43

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-18 21:27 發表

同意 jet-jet C兄所言 :good2: :good2:
冇第個選擇咩smallboy兄?
作者: 杏仁糊    時間: 2009-3-19 15:06

boy兄今次唔夠運wor
作者: blackeagle    時間: 2009-3-19 15:11

與天氣無關
佢地 d 毛巾真系好霉
d 味好難聞     
作者: wilcolee    時間: 2009-3-19 16:43

一個工場洗幾十間場
我估幾他會有同樣情況
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2009-3-19 19:31

可以揾少個
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-20 05:42

囡囡身型同服務弱d wor
作者: 阿毛    時間: 2009-3-20 23:35

睇到有些少不安
作者: SmallBoy    時間: 2009-3-21 00:44

引用:
原帖由 阿毛 於 2009-3-20 23:35 發表
睇到有些少不安 ...
阿毛 C兄那裡有不安呢
可否告知小弟呢 ???
作者: crasymail2u    時間: 2009-3-21 09:22

hope u good next tie
作者: jet-jet    時間: 2009-3-21 10:08

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-3-18 18:24 發表
33身材的喱麻能麻
面色青白人形單薄
飛機場擺兩罐粒粒橙
下次見到要好似彈鼻屎咁彈走佢岩la
覺得吾甯J眯下次吾好搵佢囉,態道吾好就應該投訴既,
但人地個樣同身材,係天生既,人地都有亞媽生架,C兄,吾琝A口味遮,吾好咁話人
如個你比人話你,"人矮","九短"咁會點呢?吾好人身攻擊..
作者: jet-jet    時間: 2009-3-21 10:13

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-18 21:27 發表

同意之極,希望你下次搵到心頭好,食返個開心樂園餐
撞到個琲惜S好玩既技C,我諗,10次8次中到會有1次既,其他都係合格就算啦
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-3-21 16:14

dup骨要講骨運
作者: 奇輪球    時間: 2009-3-21 16:47

以前有條肥r理好寸的,不知走鬙慼C因他太寸,幾臚輶N去!
## 我都試过,都OK合格。
作者: 長江一號    時間: 2009-3-21 16:49

邊個肥經理

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0