標題: 京鵬報告 [打印本頁]

作者: suikie    時間: 2009-3-11 01:31     標題: 京鵬報告

今晚係深圳9點幾食完飯, 之前睇過其他ching既報, 諗住去試下深濠, (d女係咪好得嫁?? 係既話pm比d老冧我, 唔該) 不過一條友費事踩未試過既場, 都係落番去慣既場穩陣, 點知咁都會踩左件

沖完涼拿拿聲入房, 諗住搵上次經理介紹既新女"捌實易", 話係新女當中既紅牌 :_n9: :_n9:  , 但上次佢又岩岩上左鐘, 諗住今次刮佢; 換衫個陣已經同locker仔收風, 佢都話條女幾索, 點知原來返早, 撇左, 無辦法. 再問佢有咩老冧, (喂, 要相頭好兼走油), 佢話"捌實陸", 佢都係我杯茶   但係岩岩星期五先揼完, 又想睇下有無其他好野, (除左呢個, 仲有無呀), hm....咁不如試下"孖易"丫, 係記憶當中....又好似無揼過, (相頭係咪得嫁), 靚...絕對靚女一名, 好, 就佢啦 :victory:

等左一陣, 開門第一眼, 相頭都唔錯, 入房報鐘後, 行埋黎坐底個陣, 就已經開始打折.... 有美人鬚不特只.... 條腰仲帶左2個救生圈咁款   (但佢企係面口個陣又唔覺佢肥...吹漲 ) 無計啦, 支簽自己執既, 好吾好都一餐啦

part 1 - 無特別野講

入正題.... 除bar之後, 對波好似我d豬腩肉, 一pat散開, 完全唔彈手 , 咁都唔只, 諗住扯高件衫把一把, 佢以9秒9既速度拉番件衫, 唔比睇, (咁即係唔比錫啦 )  上面唔得, 改攻下盤, 一摸落去, 嘩....張姨媽巾仲厚過張綿胎 , 都只係岩岩掂到, 佢就表現佢既下盤功夫比我睇, 夾到我隻手實一實無得郁, , (喂, 又唔比錫又唔比摸, 即係點呀 .... ) 原本未埋牙個陣比佢摸兩野都已經旗幟高舉, 點知比佢對燈....sorry, 唔係"對"燈, 正確係"一pat"燈, 同埋佢張綿胎夾擊, 至到鐘都硬唔番, 唉, 沖涼走人

撞到條咁既女都已經知黑, 點知沖完涼用條毛巾, 條毛巾仲成條燒燶過既味道, 叫佢換過條, 仆街....原來成批毛內都有呢浸除, 等我仲要無抹身就著衫走人, 今晚真係嘔晒血
作者: lawmann    時間: 2009-3-11 02:23

冇得摸妹妹唔緊要
冇得睇冇得錫波波事大
268咁既服務唔掂wor:icon9.gif:
作者: lowie516    時間: 2009-3-11 02:32

去慣既主場都賴野
同情c兄遭遇
作者: Mars    時間: 2009-3-11 02:45

京 鵬 價 錢 唔 平 既 喎,好 似 要 2 佰 幾,重 要 遇 啱 D 不 愉 快 事 ,深同 感 受,

不 如 下 次 去 街 街 D 師 兄 成 日 提 既 深 記,凱 記同 鳳 記 重 好 啦。
作者: eskyed    時間: 2009-3-11 03:01

引用:
原帖由 suikie 於 2009-3-11 01:31 發表
今晚係深圳9點幾食完飯, 之前睇過其他ching既報, 諗住去試下深濠, (d女係咪好得嫁?? 係既話pm比d老冧我, 唔該) 不過一條友費事踩未試過既場, 都係落番去慣既場穩陣, 點知咁都會踩左件

沖完涼拿拿聲 ...
今時今日咁既服務態度唔要得:icon9.gif:
下次去blacklist尼個囡囡
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-3-11 07:14

引用:
原帖由 suikie 於 2009-3-11 01:31 發表

沖完涼拿拿聲 ...
c兄公開服務差既女no, 費事兄弟賴野, 今次不幸唔緊要, 下次食番餐好既
作者: wawawawa    時間: 2009-3-11 14:58

Poor brother, support you to blacklist this BG.
作者: jet-jet    時間: 2009-3-11 15:26

有時都係睇下骨運啦,一個場有十幾個女女,實有D好,有D吾好既啦,又吾可以話因為一個女女,就話個場吾得既,咁吾公道,C兄話京鵬係佢主場,即係以前都食個好野,先會去完再去
呢個場我成日經過,但未去個,所以只係個人感覺,並非幫個場講好話
作者: suikie    時間: 2009-3-11 15:35

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-11 15:26 發表
有時都係睇下骨運啦,一個場有十幾個女女,實有D好,有D吾好既啦,又吾可以話因為一個女女,就話個場吾得既,咁吾公道,C兄話京鵬係佢主場,即係以前都食個好野,先會去完再去
呢個場我成日經過,但未去個,所以只係個人感覺,並 ...
總刮果度手女唔差, c兄你亦講得岩, 之前確實有好野食過, 但係相對機場要268既價錢, 呢個經驗就令我唔係咁爽囉
作者: jet-jet    時間: 2009-3-11 15:55

268機餐係算偏貴,所以有一定既期望,遇到D女女服務吾好,確實係會比較DOWN
作者: happykkman    時間: 2009-3-11 18:43

京x 以前去過都ok , 女都ok,但玩得不放,價錢偏貴 若c兄遇到上述情況真的很不值
作者: SmallBoy    時間: 2009-3-11 19:46

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-11 15:55 發表
268機餐係算偏貴,所以有一定既期望, ...
絕對同意 jet-jet C兄所言, :good2:
其實呢個價位 suikie C兄可一試 "足宛" 呀, :biggrin:
十隻手指一定有長短, 每個場都有好女及醜女, 有 good service 也有 bad service.
作者: waterfortune    時間: 2009-3-11 23:22     標題: buddy

Poor boy, I wish you will be good.
作者: suikie    時間: 2009-3-11 23:25

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-11 19:46 發表

絕對同意 jet-jet C兄所言, :good2:
其實呢個價位 suikie C兄可一試 "足宛" 呀, :biggrin:
十隻手指一定有長短, 每個場都有好女及醜女, 有 good service 也有 bad service.  
"足宛" ... 係咪 "奔管" 果間呀? 咩價錢?
作者: llstupid7    時間: 2009-3-12 00:46

引用:
原帖由 suikie 於 2009-3-11 23:25 發表

"足宛" ... 係咪 "奔管" 果間呀? 咩價錢?
298 wor, 前日先去完
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-12 06:41

引用:
原帖由 llstupid7 於 2009-3-12 00:46 發表

298 wor, 前日先去完
c兄梗係冇睇優惠區
作者: mark34    時間: 2009-3-12 09:25

引用:
原帖由 suikie 於 2009-3-11 15:35 發表

總刮果度手女唔差, c兄你亦講得岩, 之前確實有好野食過, 但係相對機場要268既價錢, 呢個經驗就令我唔係咁爽囉
c 兄唔駛灰心 , 下次有骨運
作者: llstupid7    時間: 2009-3-13 03:26

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-3-12 06:41 發表

c兄梗係冇睇優惠區
咁都係差3草0者, 而且印出黎唔方便嘛, 你知啦有時唔方便做咁明0既
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-13 04:00

引用:
原帖由 llstupid7 於 2009-3-13 03:26 發表

咁都係差3草0者, 而且印出黎唔方便嘛, 你知啦有時唔方便做咁明0既
竹園都冇得印,口講之嗎點會唔方便
作者: llstupid7    時間: 2009-3-14 00:13

記錯左 [img=20,19]http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/oh[1].gif[/img]
作者: af1high    時間: 2009-3-15 16:02

京鵬D女係勝在後生
唔好期望後生女會有好服務
作者: 木村托峇    時間: 2009-3-15 17:21

引用:
原帖由 af1high 於 2009-3-15 16:02 發表
京鵬D女係勝在後生
上帝造人好公平
作者: hermankmchan    時間: 2009-3-16 20:23

作者: coiechan    時間: 2009-3-16 20:28

fu yung is much more better than kam big wor
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-20 05:51

引用:
原帖由 af1high 於 2009-3-15 16:02 發表
京鵬D女係勝在後生
俗語話食相頭

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0