標題: 得與成食白果 [打印本頁]

作者: kenhkb    時間: 2009-3-8 01:33     標題: 得與成食白果

因上次巧過人妻,今次再接再勵,點知人妻己落班,惗住個個囡囡一樣等綫駛,咁咪等個天定law,入房囡囡樣幾好,後生20-23左右,仲有baby face,
開始按,先按頭按肩,跳左背唔按,直接按patpat,點知佢拉低我條褲少少,不知幾正路,心知不妙,轉身按胸按肚,唉雙手就回避我的雙梅花,咪忍唔住佢law,
答案就梗係無啦,之後咪訓覺等夠鍾走人law...

有無師兄有d鬼鼠no,提供下小弟a,因為無左搜索功能,版主們有無錦囊比小弟啊!!!

唔該!!
唔該!!

小弟萬九分感激!!!
作者: 中女情人    時間: 2009-3-8 01:47

點解唔索性去邪場尼
作者: lawmann    時間: 2009-3-8 02:47

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-3-8 01:33 發表
因上次巧過人妻,今次再接再勵,點知人妻己落班,惗住個個囡囡一樣等綫駛,咁咪等個天定law,入房囡囡樣幾好,後生20-23左右,仲有baby face,
開始按,先按頭按肩,跳左背唔按,直接按patpat,點知佢拉低我條褲少少 ...
同情c兄遭遇
所以我唔喜歡捉鼠就係咁解
去之前心有諗念不如去邪場
事後唔駛谷住咁失落
作者: wilcolee    時間: 2009-3-8 04:13

幫你唔到c兄
作者: tomboy1647    時間: 2009-3-8 12:07

如失落,再掙起 ,永沒言死 ,才是鬼鼠真理
作者: kenclinv613    時間: 2009-3-8 12:25     標題: 回復 5# 的帖子

咁真係有錢佬玩意
作者: SmallBoy    時間: 2009-3-8 22:35

引用:
原帖由 kenclinv613 於 2009-3-8 12:25 發表
咁真係有錢佬玩意
絕對同意C兄所言 :good2: :good2: , 好似 d 有錢佬落 order 叫花店每天送十打八打玫瑰花去溝 d 小妹妹打動佢芳心.
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-3-9 01:29

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-8 22:35 發表

絕對同意C兄所言 :good2: :good2: , 好似 d 有錢佬落 order 叫花店每天送十打八打玫瑰花去溝 d 小妹妹打動佢芳心.
咪搞
作者: Giggs    時間: 2009-3-9 12:31

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-3-8 01:33 發表
開始按,先按頭按肩,跳左背唔按,直接按patpat,點知佢拉低我條褲少少 ...
預左冇, 有就係bonus!!!!
作者: 中女情人    時間: 2009-3-9 12:34

引用:
原帖由 Giggs 於 2009-3-9 12:31 發表

預左冇, 有就係bonus!!!!
同意:good2: 起碼心安理得d
作者: lilibuttket    時間: 2009-3-10 00:23

o徙錢o徙時間博隻鼠又一例証
正骨博邪博唔到番尼又失落唔知為乜
作者: meiboleung    時間: 2009-3-10 02:01

c兄食白果覺得失望
索性去機場咪仲好
作者: rayhk    時間: 2009-3-10 09:58

德X城捉鼠機率本來就低, 只不過上次比你咁岩遇到je
作者: 四眼仔    時間: 2009-3-10 11:25

作者: jet-jet    時間: 2009-3-10 15:27

何苦呢C兄,有專門店吾去,...
作者: edwardtong    時間: 2009-3-10 19:12     標題: 回復 1# 的帖子

我上星期六都在此場
女女按了1個鐘背
第2個鐘按腳就伸手按小兄弟,
給她小小反應
跟著就問要不要打出
ball 大 lin 長
小費100
作者: on0814    時間: 2009-3-10 20:36

引用:
原帖由 edwardtong 於 2009-3-10 19:12 發表
我上星期六都在此場
女女按了1個鐘背
第2個鐘按腳就伸手按小兄弟,
給她小小反應
跟著就問要不要打出
ball 大 lin 長
小費100
ching can u pm  no. to me
thx
作者: kenhkb    時間: 2009-3-11 00:19

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2009-3-10 00:23 發表
o徙錢o徙時間博隻鼠又一例証
正骨博邪博唔到番尼又失落唔知為乜

我睇左幾日回應,所以我都回應一下
我咁做唔係o徙錢o徙時間,
請問:個個都係咁的話,又駛乜上桑拿街睇野呢,我唔知邊度有邪場咩,回想起小弟初初上桑拿街時只會收資迅,後來自己亦開始出包膠,目的同各ching一樣
大家一齊分享心得同見聞,有好的新場,有要小心的場,亦有介紹那裡有鼠捉,如果我唔係係無意中看到桑拿街的網頁,可能我來來去去也只去航母同竹完,
做人唔可以輸打嬴要,見紅就拜,見低就踩,應對其他網友多點鼓勵及支持,因為我相信有不少ching及版主們,在起步時也試過無數的場,才能帶給大家多點資迅,令大家
北上更加盡興,減少碰釘!!我並唔係針對其他ching,我只想講自己的心底話,希望大家對其他網友多點鼓勵及支持!!!

不喜勿插!!!
作者: 秋田禾夫    時間: 2009-3-11 00:28

(輸打嬴要,見紅就拜,見低就踩)

係邊個
作者: pantsu    時間: 2009-3-11 00:55

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-3-11 00:19 發表

請問:個個都係咁的話,又駛乜上桑拿街睇野呢,我唔知邊度有邪場咩,回想起小弟初初上桑拿街時只會收資迅,後來自己亦開始出包膠,目的同各ching一樣
大 ...
非常多謝師兄既無私分享同理性分析, 之前都好多師兄討論過呢個正場搵老鼠既問題, 可能大家在言語上既誤會, 上面果位師兄既講法, 我感覺到係講比大家聽引以為鑑同埋需要對號入坐既重要性, 即係唔好抱住一個好大既希望去試而已 !!
作者: lowie516    時間: 2009-3-11 02:38

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-3-11 00:19 發表

大 ...
c兄不如試下嘉記前列腺~~鼠患半嚴重
作者: kenhkb    時間: 2009-3-11 03:49

小嘉我都去過幾次la,我唔係唔邊度有鼠捉,只係想揾多幾個姐
作者: zoomam    時間: 2009-3-11 03:52

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-3-11 03:49 發表
新銀座c兄會唔會去尼?
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-3-11 07:16

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-3-11 03:49 發表
有d場要培養熟左至可以有, 到有過一次之後又會再發掘第個, 我地男人就係咁花
作者: core2006    時間: 2009-3-13 00:34

C Hing PM no. pls
作者: 木村托峇    時間: 2009-3-15 17:29     標題: 回復 24# 的帖子

男人的天性
作者: 神州行    時間: 2009-3-27 00:26

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-3-11 03:52 發表

新銀座c兄會唔會去尼?
部份都有老鼠捉
作者: wawawawa    時間: 2009-3-27 17:24

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-3-11 07:16 發表

有d場要培養熟左至可以有, 到有過一次之後又會再發掘第個, 我地男人就係咁花  

完全同意廚房哥之說法, 要去吓不同地方先過隱.
作者: coiechan    時間: 2009-3-29 02:20

因為男人就係咁

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0