標題: 通縮套餐 [打印本頁]

作者: hktravel200312    時間: 2009-3-7 20:50     標題: 通縮套餐

前幾日路經沿河南路,行過Hong已褲門口。呢間野舊年裝修改名後未去過,橫掂想鍊骨,就入左去睇吓變成點。冲完涼著衫,點知啲衫重係兩三年前嗰啲,褲頭橡根鬆晒,分分鐘nut褲唔在講,重要冇晒腰帶,行幾行件衫前面打開晒,露出小弟既大肚腩,好似八仙過海嗰個漢宗彌咁;當然唔掂啦,即刻叫locker仔比過另一件新啲既過我,點知新啲既全部得一個中碼,重要係連我個肚腩都穿唔上:thumbs_down.gif::thumbs_down.gif:。最後唯有做漢宗彌,打大肚腩行出大廳直上房!主任跟住介紹服務,港式一三八人仔,套餐三三八人仔,咦!套餐減咗差响喎!,咁就要套餐啦!主任冇幾耐帶左兩個囡囡入黎,一高白一矮啡,梗係要高白啦,雖然睇落得34B,中女,相頭ok!佢自己報話*#。Part 1係咁椅撳左幾吓,Part2冰火吹左兩三分鐘,跟住女上男下,兩三分鐘後佢話要掉轉,又好,等我黎!點知唔夠五分點,佢話頂唔順..........,佢話小弟既肚腩壓住佢,太重頂唔順,佢即刻縮起雙腳屈膝將我鼎住,咁樣點篤呀!小弟立時比佢吹脹!之後小弟唔理咁多照篤可也,咁佢又假假哋嗌幾聲,毫無興趣之下快快趣趣出埋!跟住佢話公司送一個鐘中式,但佢鍊得唔好,不如幫我叫過另外一個中式技師入黎,我話好,費事見到佢眼怨。埋單三三八人仔加三十人仔中式小費!總結黎講,純係想篤平野就可以,毫無服務可言!
作者: hammy    時間: 2009-3-7 20:57

where is it ?
作者: tomboy1647    時間: 2009-3-7 22:38

呢間野d服務真係好有皇帝feel,絕對令人回味無窮
作者: sunnywong    時間: 2009-3-7 23:41

康爾富硬件特差得個平字, 交通最唔湯唔水
作者: 腸仔文    時間: 2009-3-8 00:05

引用:
原帖由 sunnywong 於 2009-3-7 23:41 發表
康爾富硬件特差得個平字, 交通最唔湯唔水
係呀撘車又唔係行路又唔係
作者: 中女情人    時間: 2009-3-8 01:48

撘車唔知點開口行路我又唔想
作者: dicktsui2008    時間: 2009-3-8 01:51     標題: 回復 2# 的帖子

起好來登酒店二樓,
我睇太陽報黃韋龍(即係肥龍)既專欄都有講過,
$338套餐原來就係呢度~~
下次又去試一試先~
作者: doctor    時間: 2009-3-8 23:27

作者: 秋田禾夫    時間: 2009-3-9 01:28

c兄的報告我們暫時不想去試下哦
作者: 69funfun    時間: 2009-3-9 18:51

作者: cute_edy    時間: 2009-3-10 00:43

睇完報告都唔敢試
作者: hktravel200312    時間: 2009-3-10 14:04

引用:
原帖由 tomboy1647 於 2009-3-7 22:38 發表 呢間野d服務真係好有皇帝feel,絕對令人回味無窮
師兄有乜好琳把推薦?若果技C服務好既話,338人仔就幾抵嘅!
作者: jet-jet    時間: 2009-3-10 15:07

$338係主要給引既原因,有D場做個機餐都成3舊水,如果338可以篤一Q,我念去試下都無壞掛
沿河路以前係超旺既地方,關口出黎係必經之路,自從起左地鐵,火車站改左路
行過去要上高爬低,好吾方面,D食市立刻瓜晒,但勝在夠靜,SN場要價平先有生意
加上人流吾多,對怕尷介既C兄黎講,都係一個好地點
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-3-11 07:26

引用:
原帖由 hktravel200312 於 2009-3-7 20:50 發表
前幾日路經沿河南路,行過Hong已褲門口。呢間野舊年裝修改名後未去過,橫掂想鍊骨,就入左去睇吓變成點。冲完涼著衫,點知啲衫重係兩三年前嗰啲,褲頭橡根鬆晒,分分鐘nut褲唔在講,重 ...
公司收得平女就拆得少, 服務自然將貨就價, 有時真係一分錢一分貸
作者: iambig9    時間: 2009-3-11 19:37

埋單三三八但毫無服務, 真係要諗下先!
作者: mak    時間: 2009-3-11 21:48

thanks report
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-12 06:46

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-3-11 07:26 發表

公司收得平女就拆得少, 服務自然將貨就價, 有時真係一分錢一分貸
連鎖效應:smile1:
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-3-15 17:38

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-3-11 07:26 發表

絕對係la:icon6:
作者: callg1200    時間: 2009-3-21 19:49

唔掂:biggrin:
作者: Simon40755    時間: 2009-3-21 19:59

睇完報告Close File
作者: 神州任我行    時間: 2009-3-25 10:31

桑拿開大真係好平
作者: 神州行    時間: 2009-3-27 23:12

338都冇服務,不如去CA,400免房費有1Q和口爆1次或2Q

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0