標題: 又係HKD,簡單報告 [打印本頁]

作者: jet-jet    時間: 2009-3-4 12:17     標題: 又係HKD,簡單報告

早幾日下午係深圳辦公,4.00蛇去HKD,剛剛有團C兄走人,無錯,係有團人,LOCKER仔共10人,連沖涼都要等
無做功課,諗住排到乜就食乜啦,經理黎吹水,話介紹,心諗,吾好老點啦,無比NO.肯定輪牌啦
佢問到,咪答下囉,話要高瘦,點知佢真係垮iNO紙出黎諗,然後比左2個NO我,吾係排,抵讚:good2: :good2:
其他一切如常,無乜特別,但就吾係好似之前D師兄話吾比解除武裝,女女一樣上下全清,洗手個時重係真空來回
不過走個時又係6.30,收工時間,等繺巨鼒w左,企左成10分鐘先有,仲係上既,幾大都入左先,仲要層層停到上29幾樓
又遊左成10分鐘簹e,架禰艤z到堪...
作者: wawawawa    時間: 2009-3-4 13:08

Wa, 女女上下全清及真空來回, 聽到都流晒口水啦. Thanks brother.
作者: blackeagle    時間: 2009-3-4 13:21

咁師兄食左邊個
個女女索唔索, 服務得唔得,
係好野就要介绍下啦
作者: 1mongkok    時間: 2009-3-4 14:16     標題: 回復 1# 的帖子

Ching had a good luck to have a good meal
"女女一樣上下全清,洗手個時重係真空來回" - I never have such kind of wonderful experience
作者: hokw    時間: 2009-3-4 16:14

多謝C兄, 全清一定好玩, 可否提供NO
作者: 69funfun    時間: 2009-3-4 18:37

作者: 杏仁糊    時間: 2009-3-4 19:01

引用:
原帖由 wawawawa 於 2009-3-4 13:08 發表
Wa, 女女上下全清及真空來回, 聽到都流晒口水啦. Thanks brother.
我都流埋一份
作者: SmallBoy    時間: 2009-3-4 19:06

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-4 12:17 發表
企左成10分鐘先有電梯,仲係上既,幾大都入左先,仲要層層停到上29幾樓
又遊左成10分鐘電梯河, ...
jet-jet C兄,
Sorry 改你原文因為字體出唔倒 Lift 既中文字型. :smile1: :smile1:
其實 C 兄下次去在黃金時間可以試下行樓梯, 四樓好快到地面.
作者: pantsu    時間: 2009-3-4 19:25

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-4 19:06 發表

jet-jet C兄,
Sorry 改你原文因為字體出唔倒 Lift 既中文字型. :smile1: :smile1:
其實 C 兄下次去在黃金時間可以試下行樓梯, 四樓好快到地面.
去果時就可以行上, 走果時要落樓梯就小心腳軟呀 !!
作者: Simon40755    時間: 2009-3-4 20:10

個女女索唔索, 服務得唔得,Yeah!!!
作者: doctor    時間: 2009-3-4 20:42

作者: mhp    時間: 2009-3-4 20:52

disco 3點就會停架啦
作者: doctor    時間: 2009-3-4 20:58

作者: mt-2    時間: 2009-3-4 22:21

good ah...I have long time no go la...
作者: lonelonelone    時間: 2009-3-4 22:22     標題: 回復 13# 的帖子

一日開六粒鐘算短啦
作者: doctor    時間: 2009-3-4 23:57

作者: doctor    時間: 2009-3-4 23:59

作者: 表弟    時間: 2009-3-5 04:07

引用:
原帖由 vinsing 於 2009-3-4 22:45 發表

可以上網 download coupon   http://www2.hkxxx.cc/sauna.php?price=1&p=3

c兄唔好玩la上網睇過根本冇講完coupon
作者: doctor    時間: 2009-3-5 16:07

作者: 夜鬼    時間: 2009-3-7 05:36

引用:
原帖由 vinsing 於 2009-3-6 21:12 發表

sorry !可能最近取消驉A我 post 出條 link 緊係 check 過 la!
好似從來冇人用過coupon個wor,會唔會係個網單方面老作架
作者: jet-jet    時間: 2009-3-7 11:39

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-3-4 19:06 發表

jet-jet C兄,
我問過個經理2次有無樓梯落去,佢一味叫我坐下先,有LIFT會叫我,後來有另一個人搭嘴
話樓梯封左,無得行,吾知係吾係怕KO跑樓梯上黎突擊查牌,所以封左後門
如果KO真係等LIFT上黎,睇怕你出完火,洗左手,佢都未等到LIFT上黎...:biggrin: :biggrin:
不過火燭就吾知點走
作者: 長江一號    時間: 2009-3-7 22:21

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-3-7 05:36 發表

好似從來冇人用過coupon個wor,會唔會係個網單方面老作架
如果有coupon一早用左lu
作者: 暗黑騎士    時間: 2009-3-8 01:15

師兄 女女乜no???  ,上清玩過, 下清未見過喎........:good2: :good2:
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-9 06:13

上清下清係乜野c兄
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-3-11 07:33

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-3-9 06:13 發表
上清下清係乜野c兄
上裝下裝我就知
作者: jet-jet    時間: 2009-3-11 16:01

SORRY,可能我寫得吾清楚,上下清係指,上面無BRA,下面無UNDER,條裙當然係到,不過係捲埋,<左係條腰到,佢去洗手就只係拉返好條裙就出左去,堶惚Y真空架
作者: 小淫蟲    時間: 2009-3-11 19:23

真係玩得好激喎........我去蘵KD咁多次, 都未遇過D咁open既囡囡呀....
CHing..你有福呀!!!!
By the way, 囡囡幾多號number呢?
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-3-15 17:43

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-11 16:01 發表
SORRY,可能我寫得吾清楚,上下清係指,上面無BRA,下面無UNDER,條裙當然係到,不過係捲埋,
內裡真空果下抵死
作者: johnnyli    時間: 2009-3-16 05:13

我上次鶗颻魙i得下面
作者: jet-jet    時間: 2009-3-16 10:16

引用:
原帖由 johnnyli 於 2009-3-16 05:13 發表
我上次鶗颻魙i得下面
有時真係碰運氣,床尾機,上下都吾比掂,我都試吾小
我仲試過有技司要問我100先肯比個波波我掂下,無錯,只係掂下,仲一路掂一路左閃右避
所以無話好彩吾好彩既,都係一次半次姐
作者: mark34    時間: 2009-3-16 12:16

所以骨運一詞就係咁面世
作者: johnnyli    時間: 2009-3-18 03:03

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-16 10:16 發表

我仲試過有技司要問我100先肯比個波波我掂下,無錯,只係掂下,仲一路掂一路左閃右避
真有同感
作者: 夜鬼    時間: 2009-3-21 04:12

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-3-16 10:16 發表

jetjet兄真係有品:good2:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0