標題: 雄風的回憶 [打印本頁]

作者: goodfish    時間: 2009-2-23 12:32     標題: 雄風的回憶

雄風的回憶

上兩星期發生,當日有朋友請我到SZ食飯,由於小弟喜愛四川火窩,所以就去了華神(皇室附近),飯後又無枱開,結果兩支弓就決定去一試雄風,是熟朋友開的酒店(近老地方)。

我老友鍾情於音樂,佢每次必定要搬簫帶笛,讓別人為他盡情地演奏。但我只是喜歡騎馬活動,所以我每次必定要去馬策騎一番才能滿足。到達馬場後,跟經理講出我們的要求來意,經理就先叫朋友沖涼,而我就被帶到另一地方,先休息坐下。

我獨自在房間等了約35分鐘,經理便帶了多個地區的馬匹給我選擇,我最後選了一匹新疆良馬,外貌有點似小芝,(一想到小芝腦海就湧現出果幅,美人半卧桃花為君開,口水都流埋)不高不大,勝在身材豐滿。

正場嚟啦,我在此稱新疆馬為小芝,小芝把房門鎖上,大家就開始寬衣解帶,先嚟個鴛鴦浴洗白白,小芝用沖涼液幫我搽混全身,再用豐滿的雙峰幫我從背部擦到前面,當來到小弟弟時竟然來個雙峰夾舟,兩峰左上右落,磨來磨去,這時真的是小舟都變龍船。磨了約五分鐘,當然我的手也沒有停下來,由於小芝身上也有沖涼液,所以更顯得她皮膚的光滑,真的是滑不留手,越模就越是想快d開鞭策騎這新疆良馬。到磨完沖身,小芝又開始有所動作了,原來佢覺得我的龍船在發熱,佢居然幫我降溫,佢口含冰塊,把口一張,我的龍船就如入冰潭一樣,果種暢快感覺,真的是非筆墨可形容。沖身完畢,走到龍床了。

上到龍床,這回是我的天下了,小芝趟在床上,我當然不會心急,因為時間還有一個鐘,我的龍爪開始慢慢探索小芝的身軀,由頭到腳慢慢摸索,到達新疆名勝“天山”時,我更愛不釋手,在兩峰頂陪迴,轉來轉去,小芝的反應來了,佢雙眼迷似一線,半開半張,咀巴亦開始發出美妙的依哎樂章。這時我用龍爪再探“天池”,嘩水位真的超出警戒線,池水從中央不斷湧出來,小芝有d開始失控,真是奇景,我雙眼在看奇景的時候,咀巴也不忘一嘗“天山”雪蓮口味,咀嚼這雪蓮的感覺,真的是入口甘甜,最奇特就是我一出力的吸啜,“天山”即時就地動山搖,我越來越感覺到“天池”水的氾濫,而龍船亦已經升溫到極點。

我即時把龍船向“天池”進發,當龍船進入“天池”果刻,真是人生快事,池水立刻從天池滿溢出來,天山不斷搖擺不定,小芝的浪叫聲不絕於耳,經過約20分鐘的驚濤駭浪,一切都平靜了,龍船好像沉沒在池底一樣,再不能浮升回水面,直插深處。突然拍門聲響起,小芝和我才從夢中甦醒過來。

回到櫃台,朋友已在等我,結賬是唔夠發,痛快,痛快。

作者: blackeagle    時間: 2009-2-23 14:02

乘風破浪係边個場
諗唔到!
作者: 1mongkok    時間: 2009-2-23 14:16     標題: 回復 1# 的帖子

Ching has a excellent meal, :good2:
What is horse No. please !
作者: CHB    時間: 2009-2-23 16:59

好魚兄的文采真係勁, 單睇報告已經如臨實境一樣, 好有衝動呢!
作者: goodfish    時間: 2009-2-23 17:30

引用:
原帖由 1mongkok 於 2009-2-23 14:16 發表
Ching has a excellent meal, :good2:
What is horse No. please !
唔知號碼,無問佢
作者: goodfish    時間: 2009-2-23 17:39

引用:
原帖由 CHB 於 2009-2-23 16:59 發表
好魚兄的文采真係勁, 單睇報告已經如臨實境一樣, 好有衝動呢!
可以去看看
作者: ckhuen    時間: 2009-2-23 18:44

作者: goodfish    時間: 2009-2-23 18:48

引用:
原帖由 ckhuen 於 2009-2-23 18:44 發表
突然拍門聲響起

争D以为嚇Q死tim!h:" />
我無驚訝,酒店房間,現在好少查:_n9: :_n9:
作者: 哇哩勒ㄟ    時間: 2009-2-23 21:09

好有氣質的文章唷~~~~
形容的貼切又不失水準
作者: 1465    時間: 2009-2-24 00:14

好文采有意思
作者: chiwing    時間: 2009-2-24 01:39

引用:
原帖由 goodfish 於 2009-2-23 12:32 發表

雄風的回憶

上兩星期發生,當日有朋友請我到SZ食飯,由於小弟喜愛四川火窩,所以就去了華神(皇室附近),飯後又無枱開,結果兩支弓就決定去一試雄風,是熟朋友開的酒店(近老地方) ...
C兄,睇妳報告睇到幻想係自己做呀,真係痛快好吸引
作者: Mars    時間: 2009-2-24 02:31

唔 錯 ,起 碼 知 你 講 乜,Ching 係 咪 鴻 風 ?
作者: didit    時間: 2009-2-24 08:52

引用:
原帖由 Mars 於 2009-2-24 02:31 發表
唔 錯 ,起 碼 知 你 講 乜,Ching 係 咪 鴻 風 ?
係個度騎馬要收幾錢呀?
作者: goodfish    時間: 2009-2-24 08:59

引用:
YES:good2:
作者: goodfish    時間: 2009-2-24 09:01

引用:
原帖由 didit 於 2009-2-24 08:52 發表

係個度騎馬要收幾錢呀?
你當佢6個毛主席:_n9:
作者: ilovesz    時間: 2009-2-24 12:38

引用:
is it the hotel next to Lu Shan Hotel and facing Kam Big Hotel on Spring Wind Road?

作者: coco198761    時間: 2009-2-24 14:37

乜雄峰都有vip房咩?係咪第二度呀
作者: goodfish    時間: 2009-2-24 15:44

引用:
原帖由 ilovesz 於 2009-2-24 12:38 發表

is it the hotel next to Lu Shan Hotel and facing Kam Big Hotel on Spring Wind Road?
YOU ARE RIGHT:good2: :good2:
作者: goodfish    時間: 2009-2-24 15:45

引用:
原帖由 coco198761 於 2009-2-24 14:37 發表
HOTEL ROOM
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-24 17:08

引用:
原帖由 coco198761 於 2009-2-24 14:37 發表
可能係春風路果邊間酒店
作者: goodfish    時間: 2009-2-24 17:31

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-2-24 17:08 發表

可能係春風路果邊間酒店
YES:good2:
作者: mark34    時間: 2009-2-24 17:55

房租貴唔貴?
作者: gerrymano    時間: 2009-2-25 02:02

乜宜家雄風已經變左開D場喇!
師兄文筆實在出眾, 有潛質寫古代咸濕故事...
作者: goodfish    時間: 2009-2-25 10:46

引用:
原帖由 gerrymano 於 2009-2-25 02:02 發表
乜宜家雄風已經變左開D場喇!
師兄文筆實在出眾, 有潛質寫古代咸濕故事...
謝謝讚賞,我有做編輯:thumbs_up.gif:
作者: mark34    時間: 2009-2-25 11:44

引用:
原帖由 goodfish 於 2009-2-25 10:46 發表

謝謝讚賞,我有做編輯:thumbs_up.gif:
c 兄莫非文化界工作?
作者: goodfish    時間: 2009-2-25 17:37

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-25 11:44 發表

c 兄莫非文化界工作?
工商及演藝文化都有參與
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-25 17:39

好廣泛wor:_n12:
作者: goodfish    時間: 2009-2-25 17:54

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-2-25 17:39 發表
好廣泛wor:_n12:
要搵食沒辦法啦
作者: 1010    時間: 2009-2-25 22:00

唉!  好耐無去雄風啦! 轉做大飛都唔知了
作者: goodfish    時間: 2009-2-25 22:37

引用:
原帖由 1010 於 2009-2-25 22:00 發表
唉!  好耐無去雄風啦! 轉做大飛都唔知了
係靜雞雞做
作者: Mars    時間: 2009-2-26 01:19

Ching 你 呢 個 報 告 ,原 本 係 咪 有 相 睇 咖,因 為 隔 離 D 台 有 位 Ching 轉 載 你 份

報 告,但 係 佢 有 相 睇 ,唔 知 係 佢 老 作 定 你 已 經  Delete 咗 D 相 ?

作者: 夜鬼    時間: 2009-2-26 04:19

引用:
原帖由 Mars 於 2009-2-26 01:19 發表
Ching 你 呢 個 報 告 ,原 本 係 咪 有 相 睇 咖,因 為 隔 離 D 台 有 位 Ching 轉 載 你 份

報 告,但 係 佢 有 相 睇 ,唔 知 係 佢 老 作 定 你 已 經  Delete 咗 D 相 ?
果條乜機花花=中國通,專係亂貼一通
作者: goodfish    時間: 2009-2-26 09:32

引用:
原帖由 Mars 於 2009-2-26 01:19 發表

絕對是我手筆 我沒有相

網絡上的東西,抄來抄去在所難免 沒辦法阻止

作者: Mars    時間: 2009-2-26 21:12

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-26 04:19 發表

果條乜機花花=中國通,專係亂貼一通

係 啦 成 日 轉 載,賣 廣 告 ,玩 分 身,自 問  自 答,搞 搞 震,冇 幫 襯 .
作者: goodfish    時間: 2009-2-26 21:27

引用:
原帖由 Mars 於 2009-2-26 21:12 發表

係 啦 成 日 轉 載,賣 廣 告 ,玩 分 身,自 問  自 答,搞 搞 震,冇 幫 襯 .
我找到了:victory: :victory:
作者: 津津    時間: 2009-2-27 14:09

好野梗係多人Dup啦,勁過pro添呀
作者: goodfish    時間: 2009-2-27 14:26

引用:
原帖由 Mars 於 2009-2-26 21:12 發表

我以後都唔想過去了,d反應得一個字"差"

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0