標題: 冬慌終全--貴得有道理 [打印本頁]

作者: hips    時間: 2009-2-18 16:59     標題: 冬慌終全--貴得有道理

情人節, 理所當然同GF渡過! 由於大家已一齊好耐! 形形式式都試過晒…橫掂我地都鐘意按摩,
我偶然都會捉鼠! 當日佢揀左間垃圾連個名都衰過人坐左兩句鐘都無人理:_n11::_n11:,
興興地, 一於走人過番水圍冬慌終全! 心知比貴d真係值得:good2:! 一入去先問有無房訓,
(因當時已凌晨四dim)職員立即查問後說有我地就馬上沖身到大堂hel上房,
本來部長話人太多只有單人房分開按, 本來毫無霞想gel我立即變得精神, 須知此場捉鼠率其低
(印象中桑拿亍只得兩三次有關此場gel貼) 點知最後殺出間三人房咁就乜Mood都無!
不過大場始終樣樣好d, 按得好訓得好!:biggrin::biggrin: 我地訓到翌日三dim都無人理而且d食物一流!
貴得有道理

作者: jet-jet    時間: 2009-2-18 17:31

正所謂一分錢就一分貨,國內桑拿場競爭咁激烈,收得貴,如果無SERVICES,早就關門大吉了,據我D老友講,佢係同HK個間"冬慌中全"係同一集團,佢地話2間到係出名好SERVICES既高價場,連裝修都差吾多,不過我未去過,吾知堅定流
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-18 19:28

引用:
原帖由 hips 於 2009-2-18 16:59 發表
情人節, 理所當然同GF渡過! 由於大家已一齊好耐h:" />h:" />! 形形式式都試過晒…橫掂我地都鐘意按摩,
我偶然都會捉鼠! 當日佢揀左間垃圾連個名都衰過人坐左兩句鐘都無人理:_n11 ...
邊間垃圾連個名衰過人呀hips兄?
作者: lilibuttket    時間: 2009-2-18 20:47     標題: 回復 1# 的帖子

等半個鐘冇人理已經可以走得la
作者: hips    時間: 2009-2-18 20:54

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-2-18 19:28 發表

邊間垃圾連個名衰過人呀hips兄?
LawWu o既-六式加完
作者: lomobaby    時間: 2009-2-18 21:03

曾經去過冇咁離譜
乜而家變得咁差
作者: SmallBoy    時間: 2009-2-19 01:05

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-2-18 17:31 發表
不過我未去過,吾知堅定流
jet-jet C兄,
小第早一兩年前去個呢個場幾次, 場面, 衛生, 服務, 全部 OK 合格, 但又未至於 Very 巴閉利害, 個人認為起碼埋單找數時唔會好似黃失咁樣有 d 低空大波 sales 囡囡死冤你買套票入會, 家陣呢個場有無改變就不知道了.
作者: 8989    時間: 2009-2-19 01:12

呢間野初開果時去左十次八次~~~
但次次d技師都會講野唔停甘話平時個個客都寫一百貼士喎~~
個個都係甘~~而我~~寫3草小費佢地就會包公上身甘走~~
如事者~~黑名單左呢間~~~
作者: jet-jet    時間: 2009-2-19 12:13

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-19 01:05 發表

jet-jet C兄,
小第早一兩年前去個呢個場幾次, 場面, 衛生, 服務, 全部 OK 合格, 但又未至於 Very 巴閉利害, 個人認為起碼埋單找數時唔會好似黃失咁樣有 d 低空大波 sales 囡囡死冤你買套票入會, 家陣呢個場有無改 ...
哇,最憎呢味夜,成日冤住叫你買套票,有呢D行為既地方,我下次一定吾再去,因為怕左佢
作者: 1mongkok    時間: 2009-2-19 12:48

引用:
原帖由 8989 於 2009-2-19 01:12 發表
呢間野初開果時去左十次八次~~~
但次次d技師都會講野唔停甘話平時個個客都寫一百貼士喎~~
個個都係甘~~而我~~寫3草小費佢地就會包公上身甘走~~
如事者~~黑名單左呢間~~~
Absolutely agreed to blacklist such type sauna & d技師 behaviour. Reason: co. management policy must have problem.
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-19 14:09

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-2-19 12:13 發表

哇,最憎呢味夜,成日冤住叫你買套票,有呢D行為既地方,我下次一定吾再去,因為怕左佢
一向唔會買套票
作者: ccff    時間: 2009-2-19 14:10

I have a very bad experience at 六式加完 & is the last time there
one of the manageresses wake me up & asked me to leave the room at 6:00am desprite they have promised that I could stay after my massage...

作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-19 14:13

引用:
原帖由 ccff 於 2009-2-19 14:10 發表
I have a very bad experience at 六式加完 & is the last time there
one of the manageresses wake me up & asked me to leave the room at 6:00am desprite they have promised that I could stay after my mas ...
係咪職員待客服務大有問題?
作者: kenclinv613    時間: 2009-2-19 14:46

引用:
原帖由 hips 於 2009-2-18 16:59 發表
情人節, 理所當然同GF渡過! 由於大家已一齊好耐h:" />h:" />! 形形式式都試過晒…橫掂我地都鐘意按摩,
我偶然都會捉鼠! 當日佢揀左間垃圾連個名都衰過人坐左兩句鐘都無人理:_n11 ...
幾錢落樓呀hips兄?
作者: Tony-lonely    時間: 2009-2-19 16:43     標題: 回復 1# 的帖子

作者: hips    時間: 2009-2-19 16:47

引用:
原帖由 kenclinv613 於 2009-2-19 14:46 發表

幾錢落樓呀hips兄?
二人中式双鐘, 加小費$80, 無做大堂項目, 額外飲品兩杯, 食埋午餐(飲中茶點心), locker仔$10, 合共HK$570
作者: hips    時間: 2009-2-19 16:58

引用:
原帖由 Tony-lonely 於 2009-2-19 16:43 發表
兩個鐘都冇人理!兩位C兄都好有耐性喎!!!
Tony, 果日係星期六晚, 我預左人多要等, 所以耐性比平時調節多左! 另外因我頂唔順攰得濟訓左兩粒鐘後, 發覺唔對路問經理幾時有房! 原本訓覺前排第二變左排第五你話興唔興?
作者: 四眼仔    時間: 2009-2-19 21:48

作者: 秋田禾夫    時間: 2009-2-20 00:44

引用:
原帖由 hips 於 2009-2-19 16:58 發表

Tony, 果日係星期六晚, 我預左人多要等, 所以耐性比平時調節多左! 另外因我頂唔順攰得濟訓左兩粒鐘後, 發覺唔對路問經理幾時有房! 原本訓覺前排第二變左排第五你話興唔興?
綠記唔知係咪唔志在估唔到越做越差
作者: mark34    時間: 2009-2-20 10:18

上星去冇咁差 wor, 可能我好彩
作者: pantsu    時間: 2009-2-20 10:24

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-2-20 00:44 發表

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-20 10:18 發表
上星去冇咁差 wor, 可能我好彩
連我隻 tiger 都識去呢間按腳, 你地話死唔死 !!
作者: mark34    時間: 2009-2-20 10:26

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-20 10:24 發表

連我隻 tiger 都識去呢間按腳, 你地話死唔死 !!
早晨 pantsu 兄 乜咁早既?
作者: rayhk    時間: 2009-2-20 13:26

綠X家園呢D師奶場, 點同東方棕X比
作者: pantsu    時間: 2009-2-20 13:51

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-20 10:26 發表

早晨 pantsu 兄 乜咁早既?
今日放補假 :biggrin:
作者: 骨總    時間: 2009-2-20 16:53

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-20 13:51 發表

今日放補假 :biggrin:
你就好啦 , 我岩岩至可以蛇下仲on緊duty.
作者: dutch    時間: 2009-2-20 21:07

long time not there, but is a good place
作者: pantsu    時間: 2009-2-20 22:02

引用:
原帖由 骨總 於 2009-2-20 16:53 發表

你就好啦 , 我岩岩至可以蛇下仲on緊duty.
我以前返工都仲可以上網, 依家有人捉呀 !! :_n12:
作者: SmallBoy    時間: 2009-2-20 23:12

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-20 22:02 發表
我以前返工都仲可以上網, 依家有人捉呀 !! :_n12:
乜咁慘烈呀 pantsu C兄 , 公司用軟件查 In & Out 流量 , 定係 Firewall 鎖死呀
作者: pantsu    時間: 2009-2-21 00:14

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-20 23:12 發表

乜咁慘烈呀 pantsu C兄 , 公司用軟件查 In & Out 流量 , 定係 Firewall 鎖死呀   
如果七下七下仲比佢 image 左果 harddisk 呀
作者: 骨總    時間: 2009-2-21 01:13

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-21 00:14 發表

喱度唔算咸site喎.
作者: yankumi    時間: 2009-2-21 15:48

老實講
green家元場細細
咁多人不滿(包括我)
都仍然日日都咁多人
應該係中細場裡面較賺錢既一間了
佢地閒日都多人
你星期六去根本超左個場既負荷
預左自討苦吃
再老實講
有技師成日開口埋口講小費又的確幾黑人憎
但係冬慌宗全等大場簽$30難道不會遇上面黑嗎?
又唔好一竹篙打哂一船人
我唔太喜歡綠色個場(因為太多人)
但都仍然間唔中去因為係果到遇上一兩個我覺得按得好好既技師
仲要係足鐘60分鐘
係果到做技師的確唔太好搵食
始終受一些既有觀念影響
覺得大場就應該簽高d
像這種中細場就簽少d
本人只係有果樣講果樣
其實大家對每個細節都有多少要求既
根本係深圳都唔需要周圍搵場
水都, 水方, 皇室, 棕全, 678 不出呢幾間架啦
去其他場咪又係勞氣

作者: yankumi    時間: 2009-2-21 15:52

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-2-20 00:44 發表

果班部長主任係熟客行先架
尤其是你幫佢出卡
樣樣都對你好d
呢個亦係我唔喜呢個場既一個原因
作者: eskyed    時間: 2009-2-21 16:13

引用:
原帖由 yankumi 於 2009-2-21 15:48 發表
老實講
green家元場細細
咁多人不滿(包括我)
都仍然日日都咁多人
應該係中細場裡面較賺錢既一間了
佢地閒日都多人
你星期六去根本超左個場既負荷
預左自討苦吃
再老實講
有技師成日開口埋口講小費又的確幾黑 ...
同意到極呀:good2:
作者: rayhk    時間: 2009-2-21 22:40

大場簽50蚊都黑面
作者: lowie516    時間: 2009-2-21 22:45

引用:
原帖由 rayhk 於 2009-2-21 22:40 發表
大場簽50蚊都黑面
如果係咁再唔會因為貪平上大陸
不如留港消費
作者: ultraray    時間: 2009-2-22 20:00

六式加園上個禮拜去過,佢好似話有七八十間房,但係我係平日下午去都要等幾分鐘才有房..其他野無乜問題!!!
作者: SmallBoy    時間: 2009-2-22 20:43

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-2-21 00:14 發表
咁 pantsu C兄日後要多多保重及小心呀 , 家陣今茸凱兆, 唔好比機會給功思捉住痛腳呀
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-23 02:45     標題: 回復 37# 的帖子

認同

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0