標題: 情人節...澳門金池報告(無相) [打印本頁]

作者: waiter2001    時間: 2009-2-14 17:45     標題: 情人節...澳門金池報告(無相)

之前睇c兄報告.....決定一試....早上十點到澳門.....之後去左賭場一陣....win 左$1000...之後四處行....找桑拿....不少心走到了金池桑拿....入去....放locker.....bath.....入休息室hea陣...之後才入去.....選左個中式....無得choose囡囡.....本來想轉台式(如果囡囡唔惦個話)....o.....點知佢地比既囡囡好索....number393.....可惜只得B cuph:" /> .....
開始時...我地互摸下面:_n8: ......哈...正...之後....按摩.....激戰...一齊沖涼....佢再按摩.....又再激戰....沖涼....走人.....
評分:10 max
樣:7/10
身材:5/10
服務:8/10
叫聲度:95%(係甘叫= =)
配合度:90%

正.....埋計6XX...唔駛700.....(我無比Tips locker 仔==).......計埋船$$:140+155......FINAL仲有賺十幾蚊....正.......

之次找情人之旅圓滿結束...正....

作者: ping10153131    時間: 2009-2-14 20:44

點解今天敢多人講澳門:icon9.gif: :icon9.gif:
作者: karlun    時間: 2009-2-14 22:56

澳門-玩得放心,好彩嘅重唔使錢夾好happly tim:good2:
作者: sunnywong    時間: 2009-2-15 01:40

係咪細場c兄?
作者: lowie516    時間: 2009-2-15 01:52     標題: 回復 2# 的帖子

c兄唔比人出澳門報告
作者: gaperwong66    時間: 2009-2-15 02:08

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-2-14 17:45 發表
之前睇c兄報告.....決定一試....早上十點到澳門.....之後去左賭場一陣....win 左$1000...之後四處行....找桑拿....不少心走到了金池桑拿....入去....放locker.....bath.....入休息室hea陣...之後才入去.....選左個中 ...
係咪假日後面果間呀c兄
好似話4百幾都有
不過唔可以揀囡囡唔知係咪真
作者: 中女情人    時間: 2009-2-15 02:35

引用:
原帖由 ping10153131 於 2009-2-14 20:44 發表
點解今天敢多人講澳門:icon9.gif: :icon9.gif:
有幾多人講尼?
作者: 中女情人    時間: 2009-2-15 02:36

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-2-14 17:45 發表
之前睇c兄報告.....決定一試....早上十點到澳門.....之後去左賭場一陣....win 左$1000...之後四處行....找桑拿....不少心走到了金池桑拿....入去....放locker.....bath.....入休息室hea陣...之後才入去.....選左個中 ...
c兄支持你多出澳門報告
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-15 06:18

引用:
好想知多d澳門資訊c兄請繼續, 唔駛理d無謂人
作者: 骨總    時間: 2009-2-15 08:41

引用:
原帖由 sunnywong 於 2009-2-15 01:40 發表
係咪細場c兄?
唔會太細 , 同其地大型場冇得比 , 可以叫係中場 , 勝在消費唔會過千.
作者: Yip佬    時間: 2009-2-16 14:08

引用:
原帖由 骨總 於 2009-2-15 08:41 發表

唔會太細 , 同其地大型場冇得比 , 可以叫係中場 , 勝在消費唔會過千.
long time no see阿頭 尼期你d小學生好掂wor:good2:
作者: Yip佬    時間: 2009-2-16 14:10

引用:
支持你c兄 繼續出越多越好, 出到腳軟為止
作者: 澳門工作中    時間: 2009-2-17 10:53

金池算唔錯的~~~沖涼地方夠大~~~服務算中上~~~
佢有水櫈~沖涼d服務都做到好足下~~~
比起好多人成日講既先落刀大好多(計沖涼房)
同埋佢唔係貴~~~比起18同甘聾果d下下都過1500~~~叫做抵玩~~~
無得揀不過有得彈~~~
下次可以買定套票~平返d船飛錢~~~
b算做係唔見得人....
澳門sn真係好難搵a....
作者: waiter2001    時間: 2009-2-17 10:58     標題: re:澳門工作中

買套票抵d咩?點save d $$?

仲有我係金池果度只飲左一杯野飲..怕會有額外收$$...其實桑拿可唔可以免費任飲任食家??:icon2:

作者: 1mongkok    時間: 2009-2-17 11:27

Support different places & types SN for our reference.
Ching good, great & bravo !:good2: :good2: :good2:
作者: 澳門工作中    時間: 2009-2-17 14:03

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-2-17 10:58 發表

仲有我係金池果度只飲左一杯野飲..怕會有額外收$$...其實桑拿可唔可以免費任飲任食家??:icon2:
係信德買~~~基本上佢會送船飛~~~~
ching~~~當然係任飲任食啦~~~你揀台式仲有囡囡陪你食tim~~~
仲有~~~基本上過左1點你可以要求佢比間骨房你訓~~~咁就唔駛訓睡眠區啦~~~
作者: coiechan    時間: 2009-2-17 17:34

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-2-17 10:58 發表

個場有冇收你飲野錢呀c兄?
作者: waiter2001    時間: 2009-2-17 18:00     標題: 回復 16# 的帖子& 17#的帖子

信德中心買?....但桑拿有無計咩鐘數貴d....如果買多左d錢....用唔晒.....點算....下次用?....
唔知....只係看到6xx.....唔知有無收到錢= =......
作者: 石老師    時間: 2009-2-17 18:10

ching,請提供地址。
作者: 骨總    時間: 2009-2-17 23:58

holiday inn後面.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-18 11:39

引用:
原帖由 骨總 於 2009-2-17 23:58 發表
holiday inn後面.
thanks老總
作者: jet-jet    時間: 2009-2-18 16:53

引用:
原帖由 ping10153131 於 2009-2-14 20:44 發表
祖國懷疑打風,所以好多C兄轉戰澳門,出來玩最緊要安全,係咪
作者: jet-jet    時間: 2009-2-18 17:05

引用:
原帖由 骨總 於 2009-2-15 08:41 發表

大場過千係普通野,入場費,如果揀個外地入口所謂"魔杜"(MODEL)妃子,洞房費係過2K,連坐車,坐艇,成3K野一轉
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-18 19:28

唔駛3k下話
作者: lilibuttket    時間: 2009-2-18 20:50

1500~1700咁上下
作者: 澳門工作中    時間: 2009-2-19 09:56

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-2-17 18:00 發表
信德中心買?....但桑拿有無計咩鐘數貴d....如果買多左d錢....用唔晒.....點算....下次用?....
唔知....只係看到6xx.....唔知有無收到錢= =......
佢地用可加不可減既方式~~~即係可以補錢食貴野~~~~
食野一定唔駛錢啦!!!好肯定~~~!!!!!
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-19 14:15

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2009-2-19 09:56 發表

感謝澳門兄info:good2:
作者: mark34    時間: 2009-2-20 10:20

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2009-2-19 09:56 發表

澳門兄近來去邊度玩多
作者: leofong    時間: 2009-2-23 00:22

囡囡多唔多選擇?
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-23 02:34

最平果隻有冇得揀女架?
作者: 澳門工作中    時間: 2009-2-23 11:33

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-23 02:34 發表
最平果隻有冇得揀女架?
無得揀不過有得彈~~~~
同埋多數係泰妹~~~
作者: edward29    時間: 2009-2-23 11:47

澳門真係好玩o的喎, 仲要有人請, 讚!:good2:
作者: ckho1    時間: 2009-2-23 17:34

作者: 哇哩勒ㄟ    時間: 2009-2-23 21:12

澳門真是一個好玩又安全的樂園~~~

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0