標題: 深豪起機京鵬墮機~~1~3集齊 [打印本頁]

作者: 夜鬼    時間: 2009-2-12 05:36     標題: 深豪起機京鵬墮機~~1~3集齊

俟晚同個阿表北上解悶,先到金光華tea一tea,tea完到深豪,一心想試有c兄試過既33可惜唔晌度,按腳睇中有個行過既高妹,問經理幾號順手mark住,又係咁黑仔:_n11: 條女岩岩入房上鐘,係之前有個客電book,冇計橫掂大波幫我按腳咁咪等下先,差唔多完果時美容妹撩我做淋巴,果對死人眼淫到出樣,氹多兩氹跟佢入美容房,過程冇乜特別都係d美容野,推淋巴話保養wor幫我禁下膀胱火,又掃下前列腺位 覺得奇怪多口問下淋巴晌果個位咩 美容妹話私人醒既,咁就死得la谷到行一行,不過唔會lor錢引佢,驚出左一陣間回唔到氣出唔切,夠鐘簽左3草比佢,果頭出房尼頭職員帶我入房 入到房高妹已經晌度等定我,真人幾正wor:_n9: 靚過相,趴晌度鍊幾野壓住條野頂唔順,可能頭先比美容妹摸得勁得滯,自動反轉身叫佢準備油,唔駛兩分鐘番尼,條女淨係較暗dd燈,開始尼料手勢唔錯唔錯:good2: 摸下條腰條女醒目自動解扣:good2: 咁光環境下睇清楚波型好靚啜幾啖先 伸埋手入底褲仙人探洞,探探下有河有溪水卒到jeep jeep聲 少少扮呻淫咁la,不過聽落幾high未夠一個鐘爆左,條女話出去洗手,我話唔駛因為要走,佢唔知愕然丫開心丫定驚我唔滿意,遂一話比佢聽非常滿意表現,因為之前做左美容遲左入尼,有人晌出便等我費事等我咁耐咁遮,問佢幾多號話係90,做埋我要落班,咁咪岩lor原來番早班,我早走唔駛阻你收工tim,埋單果時見到個27~8歲靚仔同收銀死lur,條靚仔乸住張08年報紙30蚊coupon,收銀妹話過晒期唔收,後尾條靚仔個老友晌銀包lor張街街coupon比佢,收銀妹話減20,條靚仔唔順氣lur個經理減多10蚊,經理話比佢聽即係要佢比,因為公司唔收,尼d咁既西客影衰香港人 lur多幾野dup佢果條女話算la算la唔好嘈,條女自動幫佢比10蚊,你地話條靚仔係咪西到震 條女咁好死原來條西仔第個場捧佢捧到尼度,我埋自己188機餐+108美容+30美容小費+20按腳小費-20街街coupon=226

去完深豪跟住去飲酒再落京鵬,三個地方全部有驚喜

飲左酒有d攰,遲d出埋下集
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-12 06:23

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-12 05:36 發表
俟晚同個阿表北上解悶,先到金光華tea一tea,tea完到深豪,一心想試有c兄試過既33可惜唔晌度,按腳睇中有個行過既高妹,問經理幾號順手mark住,又係咁黑仔:_n11: 條女岩岩入房上鐘,係之前有個客電book,冇計橫掂大波幫我按腳 ...
你就開心la
作者: mark34    時間: 2009-2-12 07:12

引用:
俟晚同個阿表北上解悶,先到金光華tea一tea,tea完到深豪,一心想試有c兄試過既33可惜唔晌度,按腳睇中有個行過既高妹,問經理幾號順手mark住,又係咁黑仔:_n11: 條女岩岩入房上鐘,係之前有個客電book,冇計橫掂大波幫我按腳 ...
期待你既下集 wor 夜鬼兄.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-12 09:04

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-12 07:12 發表

期待你既下集 wor 夜鬼兄.
我都等緊呀
作者: hammy    時間: 2009-2-12 09:18

report is great waiting your second report.
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-12 10:57

引用:
睇相已經唔差
真人仲正過相
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-12 10:57

引用:
睇相已經唔差
真人仲正過相
作者: babycry1    時間: 2009-2-12 11:08

好心急下集
作者: 黑客    時間: 2009-2-12 11:36

188機餐+108美容+30美容小費+20按腳小費-20街街coupon=226
????
應該$326至啱!:cool:
作者: max6    時間: 2009-2-12 12:53

京鵬都有一段時間無去啦, 始終都是一個"貴"字, 睇完CHing的下集報告才決定去唔去得過
作者: jet-jet    時間: 2009-2-12 12:58

等緊你個下半場,:biggrin:
作者: 1mongkok    時間: 2009-2-12 13:19

Congratulation Ching have a good meal ! Waiting for your great report.

<尼d咁既西客影衰香港人 lur多幾野dup佢果條女話算la算la唔好嘈,>
100% agreed. 影衰香港人, Now, HK people status already down grade in China la.:icon9.gif:
作者: tinsever    時間: 2009-2-12 13:52

引用:
  我埋自己188機餐+108美容+30美容小費+20按腳小費-20街街coupon=226
師兄,加加埋埋唔系326咩?點會系226?:icon2:
作者: catbone    時間: 2009-2-12 14:18

如coupon冇註明限期為何不能使用,
此消費者權益應該爭取
作者: ddpk    時間: 2009-2-12 16:34

引用:
原帖由 catbone 於 2009-2-12 14:18 發表
如coupon冇註明限期為何不能使用,
此消費者權益應該爭取
COUPON通常有寫【本公司有最後解釋權】
作者: kodave    時間: 2009-2-12 19:36

作者: em186    時間: 2009-2-12 21:37

作者: Mars    時間: 2009-2-12 22:24

出 得嚟 玩, 倏 友 十 元 都 嘈 餐 死, 好 心 佢 大方 小小.
作者: pk人王    時間: 2009-2-13 03:11

幾時有得睇呀夜鬼兄
作者: zoomam    時間: 2009-2-13 03:30

1晚滿足晒3個願望very happy la
作者: coiechan    時間: 2009-2-13 04:26

板主我訓先la
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-13 05:10

dup完骨阿表帶去新洲一間吧,個feel有d似飛時,初頭兩條友隊住兩碌啤先,音樂夠勁人跳兩野我地又學人地郁下,志在high下氣氛,無情情唔知頭唔知尾high到兩件索鼻c9番尼,個款頭似斷供二奶人妻,嗲多幾句,佢地搬埋d酒過尼我地枱,跟住冇得啤,全程跟佢地飲紅酒,成晚音樂冇停,兩件人妻又挨又攬抽晒水:_n9: ,係唔好意思渣佢遮,佢地猛跳我地猛飲,4個人飲左14支紅酒 ,其中9支係我地飲,後尾諗住有野食咪慢慢飲lor,突然剎出幾個普通話人士,原來係兩個人妻既老死,兩個人妻即時撩對方玩partner色盅,從此又要再隊過,最能慘係班普通話人猜二窩頭 ,輸左每板1/3悲,都唔知飲左幾多悲 兩條人妻好均真:good2: ,輸左一樣陪我地飲:good2: 到最後認到路但係腳浮浮走先,兩條友唔想坐車選擇行下步散下酒意,飲成晚走係果兩件c9人妻比晒,我地由入到出未比過1毫子,對方又誠意權權爭住比錢,搞到唔好意思

可能未回魂仲係好攰,明天請早
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-13 05:11

引用:
原帖由 黑客 於 2009-2-12 11:36 發表
188機餐+108美容+30美容小費+20按腳小費-20街街coupon=226
????
應該$326至啱!:cool:
梳尼,係326至岩 先頭寫錯左
作者: fuck999you    時間: 2009-2-13 06:32

作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-13 10:15

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-13 05:10 發表
dup完骨阿表帶去新洲一間吧,個feel有d似飛時,初頭兩條友隊住兩碌啤先,音樂夠勁人跳兩野我地又學人地郁下,志在high下氣氛,無情情唔知頭唔知尾high到兩件索鼻c9番尼,個款頭似斷供二奶人妻,嗲多幾句,佢地搬埋d酒過尼我地 ...
仲差最後一站報告wor夜鬼兄
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-13 12:36

引用:
dup完骨阿表帶去新洲一間吧,個feel有d似飛時,初頭兩條友隊住兩碌啤先,音樂夠勁人跳兩野我地又學人地郁下,志在high下氣氛,無情情唔知頭唔知尾high到兩件索鼻c9番尼,個款頭似斷供二奶人妻,嗲多幾句,佢地搬埋d酒過尼我地 ...
唔怪得之話3次驚喜la
作者: CHB    時間: 2009-2-13 14:46

免費有酒飲, 又有人妻攬, 巧筍呢!
作者: mark34    時間: 2009-2-13 15:34

引用:
4個人飲左14支紅酒隊得好犀利下wor
作者: 幸運小馬    時間: 2009-2-13 16:19

引用:
原帖由 zoomam 於 2009-2-13 03:30 發表
1晚滿足晒3個願望very happy la
板主兄, 你幅克衫美女好鬼正, 請问在那里可以找到她 ??????

作者: hammy    時間: 2009-2-13 16:24

引用:
very lucky and great report , many thanks for share.
作者: 1mongkok    時間: 2009-2-13 16:37

Wa.wa.wa...夜鬼Ching 發達啦:good2: 有免費洒飲+兩件索鼻c9, Wonderful, I am very very jealous:_n1: :_n1: :_n1:
作者: Tony-lonely    時間: 2009-2-13 16:59

作者: 秋田禾夫    時間: 2009-2-13 17:30

你地講佢尼張呀?

作者: sunnywong    時間: 2009-2-13 20:05

係尼張

作者: 夜鬼    時間: 2009-2-14 05:15

引用:
原帖由 f**k999you 於 2009-2-13 06:32 發表
十元都吵,頂!好愚 啊
尼d咪大陸人眼中寒酸地道香港老細lor
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-14 05:17

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-2-13 10:15 發表

仲差最後一站報告wor夜鬼兄
尼緊尼緊,手寫版慢d嗎
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-14 05:20

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-13 15:34 發表

4個人飲左14支紅酒隊得好犀利下wor  
唔算多la,上去飲開既c兄知道上便d紅酒例牌溝7起,當飲甜d汽水唔覺架,係溝酒至賴野之嗎
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-14 06:11

最後兩條友度步浮下浮下出到萬象城,酒醉點都3分醒未至於冧,話時話咁樣行法幾清爽下,空氣又好傾計寧舍多,又唔知過左幾耐行到向西,幾隻龜婆圍住我地話特價100有大遊戲玩 快仔係平,不過我地想要既係舒服乾淨,尤其飲左咁多,當時我想揾正場過夜tim,冇理佢地又再行,阿表提議再搞野lor能命  轉過灣阿表見到海褲招牌,想話上石級果時有條友行埋尼問係咪上去dup骨,我地問係又點係咪有折先,佢話唔係只係想話比我地知執9左佢都係香港人,唔理真定假寧可信其有又走人,行到近油站見到對面京棚,阿表話上去試下,燈光火着唔會又有人行出尼又話執9埋下話,事實行到腳仔軟好攰
上到去例牌式招呼,同主任講唔駛坐即刻要入房,女由佢地安排最緊要玩得其他冇乜所謂,埋定單268人仔, 費事比人偷左錢冇錢埋單,dup完晌度訓,入房吹兩口煙先至有女到,講過開心既訊息比條女聽,唔駛dup搞到我出野走得,咁又再走番出去lor油,我又吹多口煙佢至番,條女自動拉低吊帶露出個胸..........................................圍 尼個動作冇能意思 一係豪d上身除晒佢,用手卒下lin頭啜下,另一隻手打樁,心知搞好耐出唔到仲訓着tim 後尾條女拍醒我仲以為夠鐘原來唔係,問我邊度敏感d因為搞好耐唔出,都係果度la碌野呀個袋呀咁lor,講完又出去莫名其妙 唔知晌邊度班條熱毛巾番尼幫我抹條野同個袋 跟住真係賴袋仲環保吹左十零下用番手打,邊賴袋邊手打,如是者又搞一輪見佢真係盡左力兼辛苦,人心肉造放佢走,橫掂搞極唔出到尾仲軟9埋tim,講服務尼條女算係咁,比着第個趁你訓着走左la
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-14 07:28

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-14 06:11 發表
最後兩條友度步浮下浮下出到萬象城,酒醉點都3分醒未至於冧,話時話咁樣行法幾清爽下,空氣又好傾計寧舍多,又唔知過左幾耐行到向西,幾隻龜婆圍住我地話特價100有大遊戲玩 快仔係平,不過我地想要既係舒服乾淨 ...
happy晒la
作者: mark34    時間: 2009-2-14 10:24

引用:
最後兩條友度步浮下浮下出到萬象城,酒醉點都3分醒未至於冧,話時話咁樣行法幾清爽下,空氣又好傾計寧舍多,又唔知過左幾耐行到向西,幾隻龜婆圍住我地話特價100有大遊戲玩 快仔係平,不過我地想要既係舒服乾淨 ...
終於出晒野
作者: pantsu    時間: 2009-2-14 10:28

引用:
咁既服務都 OK 啦, 咁師兄有冇抄抵佢車牌留番下次呀 !!
作者: 木村托峇    時間: 2009-2-14 11:31

非常仰慕c兄咁lucky
作者: pk人王    時間: 2009-2-14 15:28

一晚3次行程全部遇到好人:good2:
作者: SmallBoy    時間: 2009-2-15 01:05

引用:
最後兩條友度步浮下浮下出到萬象城,...
恭喜夜鬼兄終於完成魔界三部曲包膠, 好野 :good2: :good2: , 睇完包膠後心理同生理都好痕, 又要準備出征啦.
作者: sunnywong    時間: 2009-2-15 01:36

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-2-15 01:05 發表

恭喜夜鬼兄終於完成魔界三部曲包膠, 好野 :good2: :good2: , 睇完包膠後心理同生理都好痕, 又要準備出征啦.
出完精記得出報告益下我地wor
作者: gaperwong66    時間: 2009-2-15 02:13

版主犀利:good2: :good2: :good2: :good2: :good2:
3次歷程相當精彩
作者: 中女情人    時間: 2009-2-15 02:37

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-14 05:20 發表

唔算多la,上去飲開既c兄知道上便d紅酒例牌溝7起,當飲甜d汽水唔覺架,係溝酒至賴野之嗎  
終於出晒係咪舒服好多
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-15 04:40

係開心有晒骨運貴人運tim,不過番到香港頭痛左兩日
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-15 06:17

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-15 04:40 發表
最幣你學左我又飲尼
作者: 骨總    時間: 2009-2-15 08:42

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-15 04:40 發表
下次唔好飲咁多啦.
作者: Lawrence_Ding    時間: 2009-2-15 12:58

真係羨慕死夜鬼版主
作者: cute_edy    時間: 2009-2-16 00:10

期待你既下集
作者: 巴士男    時間: 2009-2-16 03:49

90 真人索好多
小弟親眼目過
作者: doctor    時間: 2009-2-16 06:29

作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-16 07:21

引用:
原帖由 cute_edy 於 2009-2-16 00:10 發表
期待你既下集
c兄灌水新奇 下集再下集?睇過報告未架
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-16 07:22

引用:
原帖由 巴士男 於 2009-2-16 03:49 發表
90 真人索好多
小弟親眼目過
我都見過佢, 不過覺得佢黑黑地
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-16 07:23

引用:
原帖由 doctor 於 2009-2-16 06:29 發表
深港 是只什麼意思???
即係深圳同香港lor
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-16 11:11

引用:
原帖由 cute_edy 於 2009-2-16 00:10 發表
期待你既下集
下集靠你lor c兄
作者: Yip佬    時間: 2009-2-16 14:03

仲有下集咁頂引?? 唔係夜鬼係見鬼呀
作者: leofong    時間: 2009-2-23 00:24

引用:
原帖由 Yip佬 於 2009-2-16 14:03 發表
可能冇睇全個報告求其回覆算尼
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-23 02:33

引用:
原帖由 Yip佬 於 2009-2-16 14:03 發表
唔好掛
作者: zoomam    時間: 2009-2-23 03:02

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-23 02:33 發表

唔好掛
見你咪=見鬼lor
作者: december26    時間: 2009-2-24 23:11

CHING 不好意思 請問何謂 C9.
新來不明 見笑了!
作者: monimoni1986    時間: 2009-2-24 23:16

引用:
原帖由 december26 於 2009-2-24 23:11 發表
CHING 不好意思 請問何謂 C9.
新來不明 見笑了!
c9 =c nine = 師奶
作者: gerrymano    時間: 2009-2-25 01:35

京鵬條女真係唔話得啦! 免費環保吹...真係幸福~~:good2:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0