標題: 大航母濫收服務費 [打印本頁]

作者: kenhkb    時間: 2009-2-5 23:56     標題: 大航母濫收服務費

佢鹵水雞翼今日去捧佢場,裝修完有番d大場free,估唔到佢係d客人度屈返d裝修費ja!!!

小弟去親都玩航母式,收費如下:

裝修前航母式$168,送大堂三項(每項價值$38),我做按頭加採耳,做左兩項,一共簽左$50蚊,航母式排污費$100,再加加一,
168(加一$17)+100+50+加一=$335

現在航母式$168,送大堂三項(每項價值$38),我做按頭加採耳,做左兩項,一共簽左$50蚊,航母式排污費$100,再加加一,
168(加一$17)+按頭(每項價值$38加一$4)+採耳(每項價值$38加一$4)+100+50+加一=$343

其實多左$8蚊,但係我條氣就好唔順,以前我覺得你服務好加一又有咩所謂,但係你咁無良,將一d白紙黑字寫到明係送既項目去收加一,我就點都唔服,你加價
我心甘命低,但你出埋屎忽橋,乍人服務費就唔得,我唔上網寫衰你都對唔住自己,仲要每個成人網都寫!!

作者: Mars    時間: 2009-2-6 00:49

呢 間 嘢 上 年 去 過 — 次 ,人 又 多,價 錢 又 唔 平,無 下 次。
作者: leofong    時間: 2009-2-6 00:53

c兄乜野係加加一
加一又會減17
個場玩邊科
作者: 阿毛    時間: 2009-2-6 01:55

呢間場未去過,原來咁架
作者: coiechan    時間: 2009-2-6 01:59

價錢好亂下wor
作者: pantsu    時間: 2009-2-6 02:41

引用:
原帖由 coiechan 於 2009-2-6 01:59 發表
價錢好亂下wor
同黃金海岸一樣咁, 不知所謂 !!
作者: wilcolee    時間: 2009-2-6 03:27

加加一係咪加一再加一呀c兄
如果係點解仲要去
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-6 04:38

點計架c兄
作者: mark34    時間: 2009-2-6 08:28

引用:
原帖由 wilcolee 於 2009-2-6 03:27 發表
加加一係咪加一再加一呀c兄
如果係點解仲要去
所以樓主話貴左.
作者: bb8688    時間: 2009-2-6 08:50

樓主加加一o既意思應該即係加一
即係$168再加埋加一
不過呢間o野連小費都加一就真係第一次見
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-6 09:30

嚇死仲以為加完一再加一tim
作者: babycry1    時間: 2009-2-6 10:16

貴左少少wor
作者: rayhk    時間: 2009-2-6 10:30

連送既項目都計加一, 真係離哂大譜
作者: deaddg    時間: 2009-2-6 14:05

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-2-5 23:56 發表
佢鹵水雞翼今日去捧佢場,裝修完有番d大場free,估唔到佢係d客人度屈返d裝修費ja!!!

裝修前航母式$168,送大堂三項(每項價值$38),我做按頭加採耳,做左兩項,一共簽左$50蚊,航母式排污 ...
呢個場系邊度架
作者: hokw    時間: 2009-2-6 14:32

是否春風路近太子那間
作者: oldcat    時間: 2009-2-6 14:45

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-2-5 23:56 發表

裝修前航母式$168,送大堂三項(每項價值$38),我做按頭加採耳,做左兩項,一共簽左$50蚊,航母式排污 ...
個塲原本面積都唔係好大,點扮大塲喎?
作者: jet-jet    時間: 2009-2-6 16:38

有個FREIND去完話大場可以食機餐,吾洗捱細場D環境,叫我去試試,但係3舊幾食個機餐,真係貴,我去主場,可以食個半套BODY+口爆,結果都係無去,好彩:_n8:
作者: jet-jet    時間: 2009-2-6 16:41

引用:
原帖由 hokw 於 2009-2-6 14:32 發表
是否春風路近太子那間
如無搞錯,C HING應該話係近文錦路,近盧山酒店同萬富華個間
作者: henrycn    時間: 2009-2-6 17:25

Ching, this's normal but you don't like the change.
作者: Yip佬    時間: 2009-2-6 20:01

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-2-6 16:41 發表

如無搞錯,C HING應該話係近文錦路,近盧山酒店同萬富華個間
近馬雅成?
作者: 表弟    時間: 2009-2-6 22:28

全數加一有揾笨之嫌
作者: pickball    時間: 2009-2-6 23:12

一般場, 送既項目一般都收小費, 而且最小都20人仔, 即係唔係送啦, 間間場如是, 不過都算, 但係連小費都加一, 真係過份!!!!!!!!!!!!!!!
d人不知所謂, 唔知點計數, 小費當收費!!!
我一向的做法是, 收加一, 我就唔俾tips, 唔收加一, 我自願俾的才是tips(小費),  小費都加一, 格硬黎, 我一定唔會去!!!
作者: pickball    時間: 2009-2-6 23:14

一般場, 送既項目一般都收小費, 而且最小都20人仔, 即係唔係送啦, 間間場如是, 不過都算, 但係連小費都加一, 真係過份!!!!!!!!!!!!!!!
d人不知所謂, 唔知點計數, 小費當收費!!!
我一向的做法是, 收加一, 我就唔俾tips, 唔收加一, 我自願俾的才是tips(小費),  小費都加一, 格硬黎, 我一定唔會去!!!
作者: 中女情人    時間: 2009-2-6 23:35

唔係果8蚊問題, 係手法問題:icon9.gif:
作者: kenhkb    時間: 2009-2-7 01:39

其實係咁...小費不用加一
以前$168航母式再加一=$185
送的項目唔駛加一的,
但現在送的項目值$38一項,加一=加$4
雖然佢送你免費三項,我做左兩項,即係加多$8
原全同意唔係果8蚊問題, 係手法問題...
作者: 骨總    時間: 2009-2-7 02:01

既然係送既 , 有乜理由會從送項目價錢加一(揾笨 ) , 送應該冇得計.
作者: 我係廚房仔    時間: 2009-2-7 06:58

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-2-7 01:39 發表
送的項目唔駛加一的,
下次唔好去
作者: 何魯陸    時間: 2009-2-7 07:31

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-2-7 01:39 發表
送的項目唔駛加一的,
抵制佢la c兄
作者: nelson881    時間: 2009-2-7 08:38

Too bad
作者: pantsu    時間: 2009-2-7 16:56

引用:
原帖由 中女情人 於 2009-2-6 23:35 發表
唔係果8蚊問題, 係手法問題:icon9.gif:
Yes ........ 呢 d 絕對係不正當既做生意手法, 一於 blacklist 佢 !!
作者: sunnywong    時間: 2009-2-7 23:56

blacklist la
作者: mark34    時間: 2009-2-8 13:10

生意手法不妥自尋趕客之路:icon9.gif:
作者: moon_river    時間: 2009-2-8 19:16

I won't go there.
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-8 21:46

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-8 13:10 發表
生意手法不妥自尋趕客之路:icon9.gif:
agree自尋趕客之路
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-9 04:57

一於抵制尼間野la
作者: lowie516    時間: 2009-2-10 00:31

可以去少間:icon9.gif:
作者: 腸仔文    時間: 2009-2-11 12:46

唔好去
等佢吔
作者: andsn88    時間: 2009-2-13 00:24

作者: pk人王    時間: 2009-2-13 03:09

blacklist
作者: didit    時間: 2009-2-13 08:45

引用:
原帖由 andsn88 於 2009-2-13 00:24 發表
如果系春風路鰟間,好耐之前去過一兩次,感覺一般,冇乜吸引力令我可以想再去。
去過一次咁大把啦
作者: 木村托峇    時間: 2009-2-14 11:37

blacklist黑店:icon9.gif:
作者: 夜鬼    時間: 2009-2-23 02:58

沿河路係咪又有一間?
作者: Yaukg    時間: 2009-2-23 10:39

桑拿場都加一,唔係掛?? 
作者: chansam88    時間: 2009-2-23 10:45

Blacklist this Dark shop:icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif:
作者: 中女情人    時間: 2009-2-25 12:11

引用:
原帖由 Yaukg 於 2009-2-23 10:39 發表
桑拿場都加一,唔係掛?? 
好多大場都有加一架

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0