標題: 龍華半/骨 [打印本頁]

作者: hktravel200312    時間: 2009-1-19 17:44     標題: 龍華半/骨

前日係龍華中午已經做完野,下午又唔駛返公司,上晝行到腳攰晒就凛住食完午飯一心走去鍊個正骨。係龍華商業中心樓下間麥記食完野就沿住對出既人民路向深圳方向行。行左一個街口,見到左面轉角有間"甘棚"休閒,橫掂凛住正足,冇所謂,就照入可也!門口有知客帶上樓,小弟成機問佢按足點計,佢話頭兩鐘35人仔,加鐘25人仔。上到二樓,有個主任帶我入左間房,內有兩張大椅及一張床,電視,但就冇廁所。小弟坐下無幾耐就有個小肥技C入黎,相頭一般,冇乜波路,但原先都係凛住正骨,所以都冇彈佢!頭兩鐘上半部分都冇乜點,傾吓按吓差唔多重有十多分鐘就夠鐘既時候,技C按大髀越按越上,跟住上到兩粒野下面,重要係咁係條根度係咁卒。我就合埋雙眼享受一吓,最後就喺小travel個頭係咁打圈!就係呢個時候啱啱夠鐘。咁小弟梗係話加鐘喇。跟住小弟同技C講:我細佬e+硬晒點算好,你要同我打埋出黎喎!點知估唔到佢真係即刻申手入travel嗰度執行上下動作,小弟就成機伸手張佢上衣拉鍊拉下(只能拉到心口)就摷佢波波出黎,可能個技C客唔多,所以重係pink!唔知佢係咪有少少驚比人睇到,耐唔耐要擰頭望吓門口!最後唔駛講梗係比佢KO。埋單六十人仔,全包!
作者: sinnid    時間: 2009-1-19 17:49

六十人仔全包? 包d 咩呀? 咁平?
作者: 一意    時間: 2009-1-19 18:16

真係好平:thumbs_up.gif: 人民路係邊 定人民南路
作者: hktravel200312    時間: 2009-1-19 18:32

六十人仔包三個細鐘按腿,零代支。

好似係人民南路,唔係記得好清楚,總之係龍華商業中心行過一至兩個街口,深圳方向。
作者: kodave    時間: 2009-1-19 19:08

作者: peter99w    時間: 2009-1-19 20:01

作者: hktravel200312    時間: 2009-1-19 20:45     標題: 回復 6# 的帖子

我嗰日按完後行過對面馬路"龍華地稅站"搭302番羅湖火車東站,要成個鐘頭!

作者: peter99w    時間: 2009-1-19 20:56

作者: hktravel200312    時間: 2009-1-19 21:05     標題: 回復 9# 的帖子

冇東莞咁遠!出左梅林檢查站冇幾耐就到!
作者: peter99w    時間: 2009-1-19 21:24

作者: pantsu    時間: 2009-1-19 22:00

個人黎講太遠, 要等待有地鐵先幫親, 多謝分享 !
作者: deaddg    時間: 2009-1-19 23:11

引用:
原帖由 hktravel200312 於 2009-1-19 17:44 發表
前日係龍華中午已經做完野,下午又唔駛返公司,上晝行到腳攰晒就凛住食完午飯一心走去鍊個正骨。係龍華商業中心樓下間麥記食完野就沿住對出既人民路向深圳方向行。行左一個街口,見到左面轉角有間"甘棚" ...
師兄無俾tips?
囡囡小肥唔太岩我
作者: BillyBoy2046    時間: 2009-1-20 00:12

點解會甘平, 冇問囉小費嗎?
作者: Mars    時間: 2009-1-20 00:36

足  浴  送 hj   咁正 呀
作者: q7    時間: 2009-1-20 00:55

好似係商業城出面公车站有小巴去, $15快好多
作者: rayhk    時間: 2009-1-20 11:57

龍華的玩法咁似ca的邪足
作者: 1mongkok    時間: 2009-1-20 13:19     標題: 回復 1# 的帖子

Ching, good report & price. Although the travelling time is about 2 hours, if good feeling & experience, it worth:good. 2: :good2: :good2:
作者: deaddg    時間: 2009-1-20 18:50

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-19 23:50 發表

師兄你呢個玩法同 CA 果d 沐足差唔多喎.
可能係抄CA果邊玩法再++--
作者: e62309po    時間: 2009-1-21 05:32

龍華如果係皇罔去好近,過鰼鰝L關就到d田,係d田再前小小就係龍華,我試過東門坐的士去d田50元,去龍華我唸大約60-70元。
作者: wongyiu    時間: 2009-1-21 08:23     標題: 回復 1# 的帖子

作者: hokw    時間: 2009-1-21 12:04

60元人仔三个鈡脚包hj,不信
作者: 1mongkok    時間: 2009-1-22 01:01

引用:
原帖由 hokw 於 2009-1-21 12:04 發表
60元人仔三个鈡脚包hj,不信
Ching , believe or not is not so important !  If brother is happy & let his personal feeling to share with other brothers in here,  it is a very good report.:good2: :good2: :good2:
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-1-24 22:35

龍華鎮較偏收平d唔奇
作者: lawmann    時間: 2009-1-25 00:34

agree
作者: 兆輝    時間: 2009-1-25 03:01

平d唔出奇呀
作者: 中女情人    時間: 2009-1-30 01:31

引用:
原帖由 hktravel200312 於 2009-1-19 17:44 發表
前日係龍華中午已經做完野,下午又唔駛返公司,上晝行到腳攰晒就凛住食完午飯一心走去鍊個正骨。係龍華商業中心樓下間麥記食完野就沿住對出既人民路向深圳方向行。行左一個街口,見到左面轉角有間"甘棚" ...
人仔60抵玩
作者: t1127    時間: 2009-2-13 16:45

包d 咩呀? 咁平?
引用:
   (9):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
  (10):嚴禁以任何灌水形式升級!

作者: mpney    時間: 2009-3-15 10:01

人仔60抵玩!抵玩!:good2:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0