標題: 友x酒店桑拿 [打印本頁]

作者: 西門吹雪    時間: 2008-12-29 11:00     標題: 友x酒店桑拿

昨日同老虎去正骨,見有保健按摩,但唔夠膽試驚比老虎問長問短,老虎按中式,我按日式,但就間個做保健同做日式技師嚟按,技師到開頭好正常,我就問佢,佢係未有幫人按保健,佢話係一更只有5個技師按保健,但因不多人按保健,所以按埋日式,我問佢保健有咩按,佢話有熱石,藥袋,同埋按線,我話可否幫我按線,佢話驚比人見到喎,但就話小費唔同喎,我話知,佢就走去關燈,開始好以邪骨式的rpp,摩袋袋,言談間知佢原來係小嘉過嚟,我就已知可以點,我話你照小嘉的按法,佢就笑笑口幫我出佐,其間可以上身漫遊,完事後按至夠鍾:good2: :good2:
作者: dannycwf    時間: 2008-12-29 11:31

多謝c兄的正斗報告,
祝c兄鼠運亨通!!
作者: deaddg    時間: 2008-12-29 12:08

引用:
原帖由 西門吹雪 於 2008-12-29 11:00 發表
昨日同老虎去正骨,見有保健按摩,但唔夠膽試驚比老虎問長問短,老虎按中式,我按日式,但就間個做保健同做日式技師嚟按,技師到開頭好正常,我就問佢,佢係未有幫人按保健,佢話係一更只有5個技師按保健,但因不多人按保 ...
唔知師兄係咪就係去左有名o既安老院呢?
作者: 西門吹雪    時間: 2008-12-29 12:38

我唔知邊間係安老院喎????
作者: tt234    時間: 2008-12-29 18:38

係金光華果頭果間?
作者: Giggs    時間: 2008-12-29 18:44

引用:
原帖由 西門吹雪 於 2008-12-29 11:00 發表
昨日同老虎去正骨,見有保健按摩,但唔夠膽試驚比老虎問長問短,老虎按中式,我按日式,但就間個做保健同做日式技師嚟按,技師到開頭好正常,我就問佢,佢係未有幫人按保健,佢話係一更只有5個技師按保健,但因不多人按保 ...
友XSAUNA我經常去,

亦都試過搵D做保健既入房推油(但唔係做保健),

但都捉唔到鼠,

可唔可以PM個技師NUMBER比我?

又或者講技師最後一個number都可以

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

作者: lovecupid    時間: 2008-12-29 19:03

友2都係要向$低頭......就可以超友2
作者: ETC    時間: 2008-12-29 20:33

幾多錢埋單呀????
作者: DLFII    時間: 2008-12-30 01:19

引用:
ching,

可否形容一下bg?  Age?  Look?
作者: fuliyn    時間: 2008-12-30 03:12

按錯咗~~~
唔好意思~~~

作者: fuliyn    時間: 2008-12-30 03:15

謝謝報告~~
價錢~~價錢~~~~

友乜桑拿喺國貿附近~
地鐵國貿站E出口(無記錯應該係E出口 )直行唔駛一分鐘就到~

出名既C9場~
去既師兄要有心理準備~~

傳說中既安老院應該係喺福田區~~
唔係呢間~~

作者: 我係廚房仔    時間: 2008-12-30 06:35

引用:
幾錢落樓呀吹雪兄
作者: 西門吹雪    時間: 2008-12-30 09:18

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2008-12-30 06:35 發表

幾錢落樓呀吹雪兄
好以 128 定 148 2個鍾足鍾,送1個大堂項目.
作者: Giggs    時間: 2008-12-30 10:26

引用:
原帖由 西門吹雪 於 2008-12-30 09:18 發表

好以 128 定 148 2個鍾足鍾,送1個大堂項目.
日式就應該係$148 送一個大堂!!!

作者: klam    時間: 2009-1-1 01:33

可唔可以PM個技師NUMBER比我
作者: cckk    時間: 2009-1-1 22:55

好野,偷鬼祟機:good2: :good2:
作者: 巴士男    時間: 2009-1-2 04:22

我今日去完
新個御色   吾知係$$188 定係$198

我本來找我常個技c
佢無做.........now 要再找個
d御色吾係人人都做得
  pm  個number  黎 ok ma
作者: 西門吹雪    時間: 2009-1-2 09:46

其實我都係睇佢地電腦的相,佢地有寫囡囡按咩式,你可以間按養生的囡囡就得啦,我都係是旦間個做養生,或者你直接按養生就得啦.
作者: 西門吹雪    時間: 2009-1-2 09:49

引用:
原帖由 巴士男 於 2009-1-2 04:22 發表
我今日去完
新個御色   吾知係$$188 定係$198

我本來找我常個技c
佢無做.........now 要再找個
d御色吾係人人都做得
  pm  個number  黎 ok ma
佢地唔係叫御色,係叫養生,幫我按囡囡話個個做養生都得喎!!
作者: porche88    時間: 2009-1-2 13:34

C hing, thanks for sharing your story. Happy New Year!1
作者: twl55    時間: 2009-1-2 14:03

引用:
原帖由 西門吹雪 於 2009-1-2 09:49 發表

佢地唔係叫御色,係叫養生,幫我按囡囡話個個做養生都得喎!!
絕對不是!
養生類才可做養生,分得好清楚。
作者: 西門吹雪    時間: 2009-1-2 14:41

引用:
原帖由 twl55 於 2009-1-2 14:03 發表

絕對不是!
Sorry ! 她們係囡囡係做養生才可幫人做養生,而我係話做養生的囡囡都可以幫你按線.
作者: 西門吹雪    時間: 2009-1-2 14:43

所以唔使特別問囡囡的號碼,只要佢係可以做養生.
作者: Giggs    時間: 2009-1-2 18:51

引用:
原帖由 twl55 於 2009-1-2 14:03 發表

絕對不是!
御式=養生

佢地廣告全部都係保健養生,

但係睇電腦簡技師佢就用御式!!
作者: c0107323    時間: 2009-1-3 12:28

呢度係我正骨主場
整體技師多夠水準
前一排五十肩發作
比個技師鍊左兩次加埋刮痧
呢排鬆左好多
唔係賣廣告架
作者: tomboy1647    時間: 2009-1-3 15:20

呢間場d硬件相當殘, 房間時常無廁紙, 攪到一走火成條衭濕到一灘灘咁行出房
作者: 發仔    時間: 2009-1-3 15:50

引用:
原帖由 西門吹雪 於 2009-1-2 14:41 發表

Sorry ! 她們係囡囡係做養生才可幫人做養生,而我係話做養生的囡囡都可以幫你按線.
應該都唔駛點分喇....吓嘩,
求其識得用手揸住你條嘢咪得囉,
爭在條女肯唔肯嘅啫.....  
作者: JJCHAN218    時間: 2009-1-4 13:42

引用:
原帖由 發仔 於 2009-1-3 15:50 發表

應該都唔駛點分喇....吓嘩,
求其識得用手揸住你條嘢咪得囉,
爭在條女肯唔肯嘅啫.....   
發哥,
話雖說如此,但hardware太差又冇厠紙,要個客着住絛濕褲又一滴滴漏住行出房
作者: Bgor    時間: 2009-1-4 18:36

作者: hongkongyan    時間: 2009-1-4 18:46

Thanks !
作者: 巴士男    時間: 2009-1-5 02:47

引用:
原帖由 Giggs 於 2009-1-2 18:51 發表

御式=養生

佢地廣告全部都係保健養生,

但係睇電腦簡技師佢就用御式!!
係電腦寫御色  giggs  thanks  幫我解話
不如樓住pm  個老no  我see see
作者: ellist    時間: 2009-1-5 15:33

引用:
原帖由 tomboy1647 於 2009-1-3 15:20 發表
呢間場d硬件相當殘, 房間時常無廁紙, 攪到一走火成條衭濕到一灘灘咁行出房
無紙巾咪用毛巾囉,房一定有毛巾掛.
作者: tomboy1647    時間: 2009-1-5 23:30

d毛巾又梅又黃, 好撚污糟㗎
作者: 巴士男    時間: 2009-1-6 00:10

都好過 黃馬 啦
作者: Giggs    時間: 2009-1-18 17:02

引用:
今日去試左c hing pm 比我既技師,

好彩係做中式j, 個技師樣子ok, 但帶左2條米之連入房,

最後都係正骨算數!!!

下次會試(你既技師-11), 睇相好正!!!

作者: babycry1    時間: 2009-1-18 17:23

引用:
原帖由 Giggs 於 2009-1-18 17:02 發表

最後都係正骨算數!!!

係咪R13  65 175呀
作者: Yip佬    時間: 2009-1-18 19:29

引用:
原帖由 Giggs 於 2009-1-18 17:02 發表

最後都係正骨算數!!!

下次會試(你既技師-11), 睇相好正!!!

何必尼
作者: paul6100A    時間: 2009-2-3 23:58

今天試了養生,全程自動波,我都是第二次在友X見到老鼠. .
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-4 00:16

引用:
原帖由 paul6100A 於 2009-2-3 23:58 發表
今天試了養生,全程自動波,我都是第二次在友X見到老鼠. .
花費多少呀c兄?有冇互動?
作者: paul6100A    時間: 2009-2-4 00:21

養生: 人仔188(二小時),另送二個大堂項目.
養生小費: 100
按腳小費:20
批腳皮小費:20
總數: 328.-(人仔)
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-4 00:22

有冇互動?
作者: paul6100A    時間: 2009-2-4 00:35

囡囡出完一次之後好細心幫我清潔:biggrin: :biggrin: , 並好有心機幫我繼續按摩, 唔系按手按腳, 而系系我雀仔附近按摩 , 一時捉實細老, 一時系細老周圍按, 不到5分鐘又起頭 , 她話要幫我再打出來, 我話唔駛, 唔系冇力回港:biggrin: :biggrin: .
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2009-2-4 00:42

即係床尾?
作者: lilibuttket    時間: 2009-2-4 00:55

引用:
原帖由 paul6100A 於 2009-2-4 00:35 發表
囡囡出完一次之後好細心幫我清潔:biggrin: :biggrin: , 並好有心機幫我繼續按摩, 唔系按手按腳, 而系系我雀仔附近按摩 , 一時捉實細老, 一時系細老周圍按, 不到5分鐘又起頭h:" /> h:" /> , 她話要幫我再 ...
咩no呀c兄?
作者: 中女情人    時間: 2009-2-4 17:38

引用:
原帖由 paul6100A 於 2009-2-4 00:35 發表
囡囡出完一次之後好細心幫我清潔:biggrin: :biggrin: , 並好有心機幫我繼續按摩, 唔系按手按腳, 而系系我雀仔附近按摩 , 一時捉實細老, 一時系細老周圍按, 不到5分鐘又起頭h:" /> h:" /> , 她話要幫我再 ...
paul6100A兄果然利害咁快又再抬頭:good2:
作者: nelson    時間: 2009-2-10 04:23

作者: wawawawa    時間: 2009-2-11 19:37

引用:
原帖由 paul6100A 於 2009-2-4 00:21 發表
養生: 人仔188(二小時),另送二個大堂項目.
養生小費: 100
按腳小費:20
批腳皮小費:20
總數: 328.-(人仔)
Wow, 328 dollars, the price is a little bit expensive .
作者: tomboy1647    時間: 2009-2-14 23:52

'友誼'果個暖水池好撚污糟㗎,我就真係見過有條大陸仔, 夠胆死柯完屎唔敏,
係廁所鳩fing fing 咁行出嚟去浸池, 仲用埋噴泉水噴洗屎眼.
作者: 黑客    時間: 2009-2-19 13:05

嘩!咁Q衰格!成個場佢玩哂得啦!
作者: 杏仁糊    時間: 2009-2-19 14:08

引用:
原帖由 tomboy1647 於 2009-2-14 23:52 發表
'友誼'果個暖水池好撚污糟㗎,我就真係見過有條大陸仔, 夠胆死柯完屎唔敏,
係廁所鳩fing fing 咁行出嚟去浸池, 仲用埋噴泉水噴洗屎眼.
唔係岐視大陸人
總係覺得佢地冇乜文化禮貌:_n1:
作者: ellist    時間: 2009-2-19 15:57

所以我每次都唔會浸池.
作者: paul6100A    時間: 2009-2-21 00:31

我都系一定唔會浸池
作者: doctor    時間: 2009-2-26 01:03

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0