標題: 港$ 停電包膠 [打印本頁]

作者: hilary    時間: 2008-12-5 10:43     標題: 港$ 停電包膠

昨天下午第一次去港$ ,  臨入簬e突然停電 ~~  心諗好彩未入, 唔係就困係入面,

等了5 mins,  有番部,  上到去 ........  嘩..黑蚊蚊成間鬼屋咁...  原來佢地仲未有番電,

點晒蠟蠋 ,  入到去沖涼,  好彩都算光猛。  

拿拿聲沖完晒,個亞姐手持蠟蠋黑蚊蚊咁帶我入房 , 真係十足 去海記玩蝦佬喂咁...

坦白講真係有d 驚 , 話晒都第一次來.....

亞姐帶了個bg 入來...    因為太黑,  其實真係睇唔到個樣 ,  只係見到佢強勁既大木瓜 ,
反正乜都睇唔到, 就是但啦 ,  冧把係 ((    。

全間房只係靠一支蠟蠋照明 ,  個bg 又長頭髮 ,  個感覺都幾鬼異

bg 都幾好傾 , 係咁主動同我講笑,  仲話咁既氣氛係咪好浪漫 ~~

part 1,  手骨唔錯, 當然同平時去開正骨的始終差一些。個bg 仲成日用手搞我小弟弟來開玩笑,
搞到我未到part 2 都已經扯行晒,  按完左手, 佢鴿過我去右手邊時, 仲主動用小妹妹磨了我小弟弟幾下 ~

爽到痺 ~~ 黑蚊蚊按了大約廿分鐘到 , 有番電 , 開番燈終於睇到個bg 個樣,  普通啦, 唔算靚女 , 但都可以接受。個波都係好大.. 我估計冇E 都有D ~~

part 2,  開始前, 佢問我有冇火機,  原來佢想關燈 點著番支蠟蠋 , 佢話浪漫d 喎~~  

不過我冇火機,  佢又唔敢叫出面d 人攞俾佢, 所以都係冇點。

開始 ~ 交足戲,全程立體聲,仲有高低音,可以深入同妹妹say hi , 不過就冇乜水... 可能我手技唔好掛 ~~
個波好軟棉棉, 一隻手雁灡   ,  仲送了幾下環保吹!!   起機時仲訓係你身邊錫你 , 不過就唔係好想俾人錫佢面。

好快就俾佢ko 左.... 之後清潔一番後,  仲有廿分鐘 , bg 冇偷懶 , 又按手又按腳 , 按到夠鐘為止。

第一次去這些場玩,整體來說都好開心 , 又平又抵玩 ~~  下次就去粥店體驗下 ~

題外話, 傳聞人仔就快可以 1 對1 ,  係咪真架??
作者: spamhehe    時間: 2008-12-5 11:32

多謝分享~

港$ 真係個個讚
今次蠟燭 feel 偶遇又幾好喎, 有機會都想試下
等緊張期過左去問下有冇得咁玩先
黑麻麻加上立體聲, 滿手三聚氰胺源頭

作者: sinnid    時間: 2008-12-5 12:30

多謝c hing  的 hk$ 包膠......真係好想睇下d 有冇讚有彈的包膠....呢度清一色都係讚的~
作者: spamhehe    時間: 2008-12-5 13:55

港$(銀包入面果 d)再係咁強勢落去. 人仔再減息, 拖番高 d 就好啦, 遙遠目標 1:1
美金加油!!!!
日丹幾時回落
作者: kilopapa    時間: 2008-12-5 16:00

聽落軟件不錯

個場硬件同衛生 得5得?
作者: netfans    時間: 2008-12-5 20:51

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-5 11:43 發表

師兄真大膽,冇電都照上去。

冇電會有好多問題,沖涼可能冇熱水,冇空調,冇電視睇,冇燈光, 扒當刁嬋.......

廣完又真係幾抵玩既,以咁既價錢有 ( .) ( .)推....

邊個 ...
邊個話hk$ : rmb 唔會1兌1呀:thumbs_down.gif: ...
而家好多場都1:1啦~~~~~
hehe..搵野講下o者..唔好嬲
作者: netfans    時間: 2008-12-5 21:38

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-5 20:53 發表

呵呵....點會嬲....

不過...你百厭 ........罰你報告下,有邊間場係 HKD : RMB = 1 : 1 既!   
唔使咁心急住,遲多一頭半個月,我諗數d唔係1:1 o既場會易d  
作者: max6    時間: 2008-12-5 23:39

小弟昨天下午1:30-3:30也在HK$, 唔覺停電哦
不過就見有枝用過的蠟蠋擺在按摩房, 可能剛好避過停電:biggrin: , 也可能是想增加浪漫氣氛也未定

作者: screwdriver    時間: 2008-12-5 23:55

龍華大火記憶猶新,點住蠟燭按摩?小心變燒「光」豬。
作者: Mars    時間: 2008-12-6 00:17

Wow 正 Next time let me find this MM too
作者: y789    時間: 2008-12-6 00:22

如果關埋門......即是密室點蠟燭,師兄小心呀
作者: 發仔    時間: 2008-12-6 00:25     標題: 回復 1# 的帖子

你話:".....個波好軟棉棉, 一隻手揸唔晒   ,  仲送了幾下環保吹...."
咦..綺!咁講條女好嘢嚟喎!
不過有樣嘢好crictical嘅,
佢究竟係咪DORLIN + 黑提先,
係就扣晒分喇.....

作者: 城市人    時間: 2008-12-6 03:52

Good! hk$真係好玩. o的囡囡好多都好正. 自動解甲波推. 正
作者: giant169    時間: 2008-12-6 03:54

作者: fat625    時間: 2008-12-6 10:16

多謝分享~.
作者: hilary    時間: 2008-12-7 01:57

引用:
原帖由 發仔 於 2008-12-6 00:25 發表
你話:".....個波好軟棉棉, 一隻手揸唔晒   ,  仲送了幾下環保吹...."
咦..綺!咁講條女好嘢嚟喎!
不過有樣嘢好crictical嘅,
佢究竟係咪DORLIN + 黑提先,
係就扣晒分喇.. ...
oh oh ,  咁我又冇留意佢係咪黑提ba ,  因為佢較暗了燈才除爸爸 ,

不過果對木瓜確實勁,  可惜 技師表冇佢張相 , 唔知佢上圍個數字 ~~
作者: icefire2008    時間: 2008-12-11 02:19

之前間唔中都響下警鐘,依家玩埋停電
作者: tt234    時間: 2008-12-11 15:15

上去玩,小手照係必須品,等如行山應該帶救生用品,但有幾多人會有呢個意識呢?
可能有帶果個仲俾人笑,係ca,有個囡囡話我帶住個背囊,好似去旅行,好好玩
但唔怕一萬,最怕萬一.
作者: spamhehe    時間: 2008-12-11 16:03

引用:
原帖由 tt234 於 2008-12-11 15:15 發表
上去玩,小手照係必須品,等如行山應該帶救生用品,但有幾多人會有呢個意識呢?
可能有帶果個仲俾人笑,係ca,有個囡囡話我帶住個背囊,好似去旅行,好好玩
但唔怕一萬,最怕萬一.
c兄... 揹住背囊返國內, 發生萬一既機會好似仲多過需要小手照喎...
作者: spamhehe    時間: 2008-12-12 11:04

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-12-12 07:33 發表

仲可以左房內照下小妹妹....
照小妹妹用低溫蠟燭會有 feel d
作者: herman    時間: 2008-12-12 17:49

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-12 11:04 發表

照小妹妹用低溫蠟燭會有 feel d
再裝上瑩光外套咪錦上添花 lor   

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0