標題: 第一次鼠機 去王后遇母親之手 [打印本頁]

作者: hilary    時間: 2008-11-27 02:26     標題: 第一次鼠機 去王后遇母親之手

第一次玩鼠機,諗住去王后應該會易d ~

上到去先鬆一鬆腿 , 由於去了非吸煙區 , 燈光較暗, 雖然有C hing所講的大V領, 但就黑到睇唔到
點了王后式上房後 , bg 入到來, 身材一般 , 但個樣普通,  年紀較大,有d 媽媽feel~
傾落之下,原來真係媽媽級的人

開始按時, 手勢一流,尤其是推油時,推得非常舒服,果真有母親之手的感覺 ,那時我心諗,
就算冇得起機,都不枉此行。

其後,推到後期,見佢冇打算幫我起機,唯有出聲問啦 ~
d 對答真係同之前 ching 的包膠一樣咁濟,幸好事前睇得包膠多, 都識同佢講數。

佢開頭話係正骨場, 唔會做這些事,我話佢推得太舒服,搞到我谷住,唔幫我的話好辛苦喎。
佢話唔得,俾公司知道會炒尤。咁我咪懶關心咁話如果個客唔小心出左都入佢數咪好慘。
佢話個客自己出左都冇辦法,咁我乘機同佢講話你盡量令我舒服d ,
咁我自己出左都唔會關你事嘛 ~~

跟住, 佢冇出聲, 靜靜地同我出左.... 雖然佢冇黑面,  但就扁扁咀, 有點受委屈的感覺。
完事後, 佢急急用毛巾抺兩抺就同我拉番高條褲, 但係我條褲仲係濕立立囉 ~~
我起身諗住除左條推油褲,換番條短褲,誰知佢唔俾我除, 話驚俾人知 ,

我睇佢個樣真係好驚青, 我只好著條短褲係面, 一陣去厠所自己清潔。

離開時, 佢不斷同我講話唔好俾人知.....   見佢驚到咁 ,
我那時都覺有d 唔好意思...

整體來說,  確實十分舒服 ~~

作者: eddie19711231    時間: 2008-11-27 03:04

真係 / 辛苦你啦、師兄           謝謝分亨     
作者: icefire2008    時間: 2008-11-27 04:20

濕立立著番都幾惡頂
作者: gaperwong66    時間: 2008-11-27 04:26

點解唔去明機場遮
捉鼠仲貴兼冇水抽
作者: hilary    時間: 2008-11-27 11:42

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-11-27 10:16 發表

呢位ching, 我第一次鼠機都係俾左王后, 感覺非常良好.:good2:
係因為當你心無雜念去享受佢個正骨, 最後如果得到bonus排毒, 就會達到身心舒暢, 滿足愉快.
我都係咁諗 ~~  不過有冇ching 可以pm 一些ok 得又會自動機的no. 俾我,  等我唔使下下講數~
作者: skyarron    時間: 2008-11-29 13:32

引用:
原帖由 hilary 於 2008-11-27 11:42 發表
我都係咁諗 ~~  不過有冇ching 可以pm 一些ok 得又會自動機的no. 俾我,  等我唔使下下講數~
我上次鬼鼠果次是             $)-% =                      <<<<個答案就係 不過是中女來的 不喜歡勿x我。
作者: porche88    時間: 2008-11-30 02:42

C Hing, thank you so much to share the report!
作者: 夜鬼    時間: 2008-11-30 04:17

引用:
原帖由 hilary 於 2008-11-27 02:26 發表

第一次玩鼠機,諗住去王后應該會易d ~

上到去先鬆一鬆腿 , 由於去了非吸煙區 , 燈光較暗, 雖然有C hing所講的大V領, 但就黑到睇唔到
點了王后式上房後 , bg 入到來, 身材一般 , 但個樣普通,  年紀較大 .
離開時, 佢不斷同我講話唔好俾人知.....   見佢驚到咁 ,
我那時都覺有d 唔好意思...

..
正正式式去機場咪好lor,何必強人所難搞d咁野尼,又唔係平
作者: simonhing99    時間: 2008-11-30 19:13

老鼠機的確又幾過癮....
作者: jacky10    時間: 2008-11-30 19:21

師兄一共用左幾多老毛同埋機場稅幾多呀?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0