標題: 賴C $100推油 [打印本頁]

作者: suck    時間: 2008-11-24 11:07     標題: 賴C $100推油

有冇C 兄知道鳳王路
賴C 係五係$100推油
我聽人講到好堅OH
同埋有冇人知 賴C係鳳王路邊忽??
作者: mankwanchak    時間: 2008-11-24 11:08

係ar~
至1/12 12:00
做緊$100埋單
我試左~好x抵ar~
作者: tony222    時間: 2008-11-24 11:18

在沃爾瑪附近,優惠到30 號
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 13:46

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-11-24 11:42 發表

$100埋單咁抵 , 師兄不而你講小小賴C點玩法好嗎 .
最怕我地上到去就賴屎, 又話要半套或全餐就唔好啦.
齋機場, 無半套&全套. 唔會黑面.:thumbs_up.gif:
上星期先去完, 上下半場各一發, 都係2舊水, 好抵玩,
所以尼兩個星期暫停上ca了.
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 13:47

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-24 11:57 發表

on9 兄  "睇"定D, 唔好"瀨野"呀!
唔會"瀨野", 只會"出野"啫!!
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 13:49

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-24 12:17 發表

呢 d 場,我都唔敢去試。

師兄,又要借用你個名講句野......

li  do on 9  既,真係好,洗咩咁平促銷呢?咪當我籮拔!  
因為間場剛剛重新裝修好, 所以做活動宣傳下. 你唔去試下就籮拔喇!!
作者: mankwanchak    時間: 2008-11-24 13:55

賴c 係同 "山雞" ''講刀'' ''新黄潮牙頓''
同一個老細嫁~ セQ人文集團ma
五係買廣告~真係$100
因為我今曰又上去了
金容海嘯=骨場海嘯 ~
我估遲D 1舊水 雙中成趨勢
因為刀冇人消費~
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 13:56

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-24 13:52 發表

有 小馬哥 親"精"過, 咁就唔同啦! 講多少少呢!
你想知d咩添呀!! 佢地活動做埋尼個星期, 尼兩日上去試啦!!
下午會好d, 星期六日晚上會好q多人架!!
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 13:58

引用:
原帖由 mankwanchak 於 2008-11-24 13:55 發表
賴c 係同 "山雞" ''講刀'' ''新黄潮牙頓''
同一個老細嫁~ セQ人文集團ma
五係買廣告~真係$100
因為我今曰又上去了
金容海嘯=骨場海嘯 ~
我估遲D 1舊水 雙中成趨勢
因為刀冇人消費~
唔係幫佢賣廣告, 真係1舊水全包, 堅過石堅.
無須額外小費, 真係抵玩的.
作者: rayso333    時間: 2008-11-24 14:16

有咁好玩地方,一定要試下先
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 15:05

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-24 14:34 發表

是 中式 雙鐘嗎? 90min / 120min ?
軟件質素如何? 優惠做到幾時?
小馬哥 果然識食! 做乜有好野唔報料呀?
尼排攪乜? 點解咁少上街呀!
1. 是港式雙鐘嗎 90min, 優惠期至本月底. 快d上去試啦!!
2. 軟件質素不俗, 比黃金高幾皮.
3. 都係剛剛上星期六先去完, 昨日唔得閒, 邊有時間即時報料, 所以剛才見到你地講已即時回應啦!!
4. 尼排有d忙, 所以上少左街街!!
作者: lonelonelone    時間: 2008-11-24 15:11

請問有無人有地址提供

唔係咁識鳳凰路

作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 15:31

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-24 15:16 發表

係未 $100 就有 90分鐘包打機有得搜身先?

囡囡好過黃金唔代表好啵?同HK$、鳳記、深記比,賴C會唔會差過?

間場在郁耳碼左邊,右邊,前面定後面?邊個方向?
1. 係$100 就有 90分鐘包打機有得搜身, 上路一定有, 下路睇你功力了.
2. 其實每間場都有好野, 視乎你搵唔搵到啫!! 其實有幾個都唔錯架!! 夠哂你玩啦!!
3. 間場係山雞酒店前小小向郁耳碼方向, 但未到郁耳碼的, 你抬高頭就睇到.:victory:
作者: paul013579    時間: 2008-11-24 15:36     標題: 回復 21#23# 的帖子

好似係沃尔玛右侧
賴C大廈%樓
作者: paul013579    時間: 2008-11-24 15:37

小馬哥你搭咩車去?
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 16:08

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-24 15:41 發表

小馬哥咁富貴,應該打的。
如果從羅湖出發,有 17 號公車可到。
可坐17路公車2皮, 但係會塞東門及樂園路, 但近D.
又或者可坐205路公車3皮, 係冶金大廈落行過去, 遠D, 但唔洗塞車架車行大路.
其實83路公車最正, 2皮, 唔經東門, 行春風路, 係羅湖區委行過去都係5分鐘到.

97:火车站 - 京湖酒店 - 罗湖小学 - 阳光酒店 - 丽都酒店 - 春风万佳 - 文锦中学 - 文锦南路 - 凤凰街 - 沃尔玛广场 - 黄贝岭村口 - 黄贝岭村总站

17:火车站 - 京湖酒店 - 罗湖小学 - 金光华广场 - 阳光酒店 - 金城大厦 - 东门市场 - 湖贝中路 - 罗湖公安分局 - 凤凰街 - 黄贝派出所 - 华丽环岛 - 荷花市场 - 怡景动漫城 - 水库新村 - 水库

205:火车站 - 京湖酒店 - 罗湖小学 - 金光华广场 - 金城大厦② - 广深宾馆 - 京鹏大厦 - 冶金大厦 - 新秀立交② - 黄贝岭 - 罗湖体育馆 - 西岭下 - 聚宝路口 - 莲塘 - 畔山花园 - 长岭 - 径肚 - 沙头角海关 - 三家店 - 沙头角邮局 - 盐田新一佳 - 盐田区政府 - 沙头角客运站 - 沙头角保税区 - 海港大厦 - 西山吓 - 北山路口 - 盐田学校 - 明珠花园 - 东海丽景花园 - 盐港医院 - 乐群小学 - 盐田四村

83:火车站 - 京湖酒店 - 罗湖小学 - 阳光酒店 - 丽都酒店 - 春风万佳 - 文锦中学 - 文锦南路 - 罗湖区委 - 爱国大厦 - 木头龙 - 翠竹苑 - 翠竹万佳 - 康宁医院 - 翠北小学东 - 翠竹大厦 - 松泉公寓 - 金威啤酒街 - 罗湖妇幼保健院 - 布心市场 - 景亿山庄 - 东湖路 - 华城百货 - 金稻田路口 - 金洲路口 - 金洲花园
作者: sonyvaiolink    時間: 2008-11-24 16:16

引用:
原帖由 paul013579 於 2008-11-24 15:36 發表
好似係沃尔玛右侧
賴C大廈%樓
賴C即係乜名估不到...可否PM小弟?  TKS!:thumbs_up.gif:
作者: children    時間: 2008-11-24 19:18

越講越似有人賣緊廣告:smile1: ......
雖然曾幾何時,港都真係試過100蚊鐘錢港式包打......
作者: on0814    時間: 2008-11-24 19:36

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-11-24 19:28 發表

皇xx會都係 98 又安全 tim  
可否 pm 全名及地址
thx
作者: klfung1031    時間: 2008-11-24 21:46

引用:
原帖由 children 於 2008-11-24 19:18 發表
越講越似有人賣緊廣告:smile1: ......
雖然曾幾何時,港都真係試過100蚊鐘錢港式包打......
係廣告黎架!! c兄千萬不要去呀!!
攪到太多人就唔好啦!!
作者: mwm    時間: 2008-11-24 22:07

黃後大盜床尾機都要一舊水啦 賴C一舊水仲可玩波波 淨出精都抵啦:victory:
作者: rightright    時間: 2008-11-24 23:16

我都去過,真系 100 元好抵玩.到 11 月尾,不過大家有心理準備.系好 9 多人~ 冇時間等,就唔好去 la
作者: deaddg    時間: 2008-11-24 23:34

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-24 15:16 發表

係未 $100 就有 90分鐘包打機有得搜身先?

囡囡好過黃金唔代表好啵?同HK$、鳳記、深記比,賴C會唔會差過?

間場在郁耳碼左邊,右邊,前面定後面?邊個方向?
羅拔師兄~麗c $100 90mins港式推油可信~
呢個場我之前都有去過~
就係鳳凰路鳳記斜對面~
新裝修~前身係興祥~
同雅x係同一個老細~
所以間場o既裝修間格同雅x如出一徹~
d囡囡同鳳記比ge話就差少少~
不過普遍都ok ge~
有相揀囡~部份囡囡可以除bra搜身上山下海~
部長服務唔錯大堂夠光猛~
只係d房o既隔音比較差~
隨時會環回立體聲聽到幾位師兄o既叫床聲

作者: lalaunclefat    時間: 2008-11-25 06:48

Support! Support! Ching::victory:
我都去過,我+ 碗 面都系100 元好抵玩.
不過大家有心理準備.系好 多人 and some BG is pork chop!
Also, some BG' face look is ok and have big ball ball!
Room c18 is big!
use phone to make the BG's booking  is better!
作者: kent_evo7    時間: 2008-11-25 11:43

咁平...會唔會係賴C service你...
作者: ckhuen    時間: 2008-11-25 17:18

作者: 路人1234    時間: 2008-11-25 17:38

個場 有冇大餐=.=??
作者: deaddg    時間: 2008-11-25 18:57

引用:
原帖由 路人1234 於 2008-11-25 17:38 發表
個場 有冇大餐=.=??
冇~剩係得飛機餐~
你撩倒囡囡私下幫你係另一回事
作者: icefire2008    時間: 2008-11-25 22:15

越聽越吸引,睇黎要plan下先得
作者: 路人1234    時間: 2008-11-25 22:39

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-11-25 18:57 發表

冇~剩係得飛機餐~
你撩倒囡囡私下幫你係另一回事  
冇都好d
費事 一陣 又屈你開大餐
作者: WoShi@Wen    時間: 2008-11-26 03:18

咦甘正$100機餐,呢幾日得閑去試機先:big_smile:
作者: peter99w    時間: 2008-11-26 10:12

作者: klfung1031    時間: 2008-11-26 10:21

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-26 09:54 發表

我要快過你,星期五去試。  
試唔試得哂果d no.????
作者: klfung1031    時間: 2008-11-26 10:28

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-26 10:20 發表

唉,蟹貨一籮籮,所以要去試呢 d 推油餐,以減低成本。

今個星期五去走一轉。必去!   
你果日可以早d去, 早午晚每段時間搵1個. 出足3次都係3舊水咋!!
肯定你腳仔軟軟回來啦!!
作者: klfung1031    時間: 2008-11-26 10:50

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-26 10:36 發表

做推油 + 足浴,足浴要加幾銀?
果度小費制如何?10/20/30____ ?
大堂項目係包既, 只是要簽小費罷了.
足浴比$20 都ok啦!! 全程$120埋單, 超抵啦!!
作者: karolcwy    時間: 2008-11-26 12:37

Thanks for sharing
作者: rickyfree888    時間: 2008-11-26 14:31

Thanks for shareing
作者: lonelonelone    時間: 2008-11-26 17:15

有無校車接:_n8:
作者: klfung1031    時間: 2008-11-27 00:54

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-26 23:29 發表

小馬哥,我今日去試了,的確唔錯!:thumbs_up.gif:  
又話過兩日去, 原來今日閃左上去, 試左咩no.????
快d pm d料比我知呀!!
作者: klfung1031    時間: 2008-11-27 00:57

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-27 00:18 發表

我果件 係你今日點左既一半   (剛剛好果隻, 下次試下啦!)   
今日你又試左咩no.呢??? 都話無介紹錯架喇!!
都唔知點解有dx仔成日話人賣廣告, 講佢知仲係度亂咁翕!!
作者: klfung1031    時間: 2008-11-27 01:07

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-27 00:18 發表

我果件 係你今日點左既一半   (剛剛好果隻, 下次試下啦!)   
你講果個是否威潔洗衣粉no.呢????
尼個我試過, 麻麻地, 比佢扼左半個鐘落鐘.
樣係幾靚既, 不過又唔可以kiss 波波, 下面又唔掂得,
只可以搾下果兩團肉, 真係無乜mood, 玩得又唔放,
都係威潔洗衣粉x2 果個技師好玩d.
需然真人樣貌一般, 但係服務搭夠.:victory:
作者: klfung1031    時間: 2008-11-27 01:28

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-27 01:20 發表

我就係試左呢個囡囡。:smile1:

.....推背好有心機,成日問我舒唔舒服,夠唔夠力。跟住 part 2 r 雀手勢唔錯,好溫柔,用雞蛋幫我碌雀仔,我忍唔住起身攬住佢,佢叫我訓好...我開頭以為無運行...哈哈...原來佢話 ...
你今日幾點上去???? 尼個囡囡唔係上晚班架咩?????
睇黎你都會走多轉架喇!! 你好似仲有一個no.未試喎!!
你今日唔係會試左果個先架咩??? 點解會臨時轉軚呀!!
聽聞果個囡囡rpp技術好好架喎!!
攪到我都想試下佢. 你今日有無抄到港鐵個牌呢????
作者: icefire2008    時間: 2008-11-27 06:01

唔知有無師兄試過%^呢,睇樣都ok喎

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0