標題: 北方夜遊小見 [打印本頁]

作者: fcuk    時間: 2008-11-22 12:48     標題: 北方夜遊小見

去北方,唔少師兄可能去得多過我,係度我不過想分享下我既小小經歷。

舊年年尾去山東旅行,諗住搵D骨場試下。係濟南住係間商務酒店,見有張 "湧祥浴場" 既傳單,雖然有D咩 "南北佳麗" 既字眼,但係我諗住叫得浴場,個名咁 "正經",最多咪好似SZ咁起下機。

去到個陣,個@(*套餐(已經係最貴果個)當然唔會寫明有D乜架啦,換完衫,話哂唔熟路,諗住羅埋銀包跟身,點知唔俾,有D師兄可能已經可能縮沙。可能個陣同個女朋友分手冇耐,就咩都是X但,照去馬。

上到房,係酒店房格局,見有鋼管同健身球,我先估到原來係開大場。女女入到黎,著住套性感睡衣,矮矮地,唔算好靚,不過過得去就是X但啦。做既都係DG十八式個D野(我之後上網睇返先知有呢個名堂),所以DG真不愧係中國性都呢!:_n9:

竟然係老遠既山東,玩左第1次開大。所以如果師兄去開北方,真係睇清楚招牌先好去,係北方,D叫按摩,休閒既反而仲 "正經" D添。

LAST講埋個套餐,除左呢樣之外,之後仲會有人同你按腳,同埋擦背,係唔收TIPS既,之後我係DG都搵唔返咁抵架啦。

kkbbq:罕有報告  加10分

作者: badboy1    時間: 2008-11-22 19:20

How much and how long ?
作者: dutch    時間: 2008-11-22 20:02

pls. more information to public
作者: DLFII    時間: 2008-11-22 22:55

引用:
原帖由 badboy1 於 2008-11-22 19:20 發表
How much and how long ?
RMB 298
作者: DLFII    時間: 2008-11-22 23:22

if you see "洗浴 " it is also a " 特服" 場
作者: fcuk    時間: 2008-11-23 00:50

應該係個半:time: ,不過太耐,真係唔記得。

唔俾羅銀包同電話,我諗係驚D客俾額外TIPS,做壞個時,不過D北方人就真係老實D既。

不過之後既按腳同擦背,真係唔錯!:good2:
作者: kbdpto    時間: 2008-11-25 02:49

引用:
原帖由 DLFII 於 2008-11-22 23:22 發表
if you see "洗浴 " it is also a " 特服" 場
小弟係吉林試過玩洗浴中心, ,有D女仲係朝鮮族,個度係冇按摩,
玩完比10元有麻甩用擦背巾(好能痛)同你卒努泥。
作者: blm    時間: 2008-11-25 15:48

旅遊是要增廣見聞,去到邊自然要滾到邊。
作者: lonelonelone    時間: 2008-11-25 16:40

唔俾銀包跟身就無咁放心
大陸人跟本唔興俾 tips,你要佢地俾附加費都幾難

作者: icefire2008    時間: 2008-11-25 23:52

多報師兄報告,不過咁遠都係得個知字

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0