標題: 紅森林孖女 [打印本頁]

作者: 收數佬    時間: 2008-11-20 19:56     標題: 紅森林孖女

試了孖女其中–個 !!^是細妹....經教導之後極放...服務亦ok...絕對新做因上月還是做按腳....不過她說生意差想不做...希望她是想想吧..否則少了一個好玩的戰鬥機師..:victory:
作者: 發仔    時間: 2008-11-20 22:14

引用:
原帖由 收數佬 於 2008-11-20 19:56 發表
試了孖女其中–個 !!^是細妹....經教導之後極放...服務亦ok...絕對新做因上月還是做按腳....不過她說生意差想不做...希望她是想想吧..否則少了一個好玩的戰鬥機師..:victory:" />
呢度曾經都係我嘅主場,
但後來好嘅囡囡走吓一個又走吓一個,
新嚟嘅囡囡質素又大不如前,
所以都好耐無去囉!
收數兄,有無靚冧把推介?
睇相!^*好似幾OK噃,
我都好想舊地重遊吓.....
作者: paulho1234    時間: 2008-11-21 11:17

引用:
原帖由 發仔 於 2008-11-20 22:14 發表

呢度曾經都係我嘅主場,
但後來好嘅囡囡走吓一個又走吓一個,
新嚟嘅囡囡質素又大不如前,
所以都好耐無去囉!
收數兄,有無靚冧把推介?
睇相!^*好似幾OKÜ ...
!^*真人ok,以前都係做按腳.
作者: 收數佬    時間: 2008-11-21 19:48

現在**是超級紅牌....!^*我新發現...潛力優厚[email=....@**service]....@**service[/email]麻麻....@!^中上
作者: 收數佬    時間: 2008-11-21 19:52

引用:
原帖由 收數佬 於 2008-11-21 19:48 發表
現在**是超級紅牌....!^*我新發現...潛力優厚....@**service麻麻....@!^中上
寫錯!^*我未試過.......!!^才是我的新發現....老地方!%即舊**三個月冇找不知近況如何?
作者: rayso333    時間: 2008-11-24 14:34

孖女未試過,紅記點收費呀,師兄,姐姐索定妹妹正呀
作者: 收數佬    時間: 2008-11-24 22:47

引用:
原帖由 rayso333 於 2008-11-24 14:34 發表
孖女未試過,紅記點收費呀,師兄,姐姐索定妹妹正呀
208元.....face samesame 但妹放姐未試過

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0