標題: 發掘榕記潛力 [打印本頁]

作者: q7    時間: 2008-11-15 23:36     標題: 發掘榕記潛力

自從上次睇见萝白C-hing之榕記Osim遊記之後, 个心典下典下好想去探險一次(个人認为不入此穴, 焉得此婦)
於是的起心肝一探

第一次去係半夜12點, 上到樓个場開住音樂, 好似跳老舞場咁
同个主任講第一次来,就輪牌啦,轉头入来一个村姑,大約廿多,樣一般
开始後倾倾下,佢係咁問埋d咸湿嘢....
女:有冇女朋支?
我:冇
女:咁你想嘅時候點呀?
我:食自己羅
女:有冇叫鸡呀?
我:冇呀
女:我有时都想做愛啊
我都唔知佢想引我去馬定點....
我扮傻仔就話我依家就有D想呀,於是起勢摷佢, 最後拿高佢件上衣解開爸爸,
咀咗 nine nine ,同摷佢妹妹
佢就捉住小Q唔放, 最後加埋鈡80大洋, 臨走話叫我幫佢買多個鈡等佢可收工喎,真係采佢都傻, 自己落楼埋单

第ニ次去下午2時, 照輪牌, 今次来件廿多四川妹, 又係村姑,
呢个好八掛, 知我来自HK, 起勢咁講港男幾好, 講下講就停哂手埃过来,
不过又几好倾,大家熟落左就一斉互动,打下車輪, 咀下nine nine, 同摷妹妹,
不摷尤自可,一摷成手水, 睇佢好享受咁, 於是拉底条triangle同佢指交, 佢high到震哂狂車我, 伸哂脷
最後我問佢想唔想?佢話想但冇膠袋, 仲問我比小费, 不过我又冇预備, 所以冇做
臨走佢又叫我買佢多个鈡等佢訓下, 我照樣采你都傻, 不过见佢互动得咁, 就比100大洋过佢去埋单

總結呢个場对我来講可繼續試落去, 起碼互动性高, 有意想不到的遭遇

robertchan : 師兄咁勁,唔加些小分都對你唔住。

作者: deaddg    時間: 2008-11-15 23:42

引用:
原帖由 q7 於 2008-11-15 23:36 發表
自從上次睇见萝白C-hing之榕記Osim遊記之後, 个心典下典下好想去探險一次(个人認为不入此穴, 焉得此婦)
於是的起心肝一探

第一次去係半夜12點, 上到樓个場開住音樂, 好似跳 ...
師兄~請問間榕記系邊頊附近?
作者: q7    時間: 2008-11-15 23:44

係德国首都对面馬路, 錦一方对面
作者: 33    時間: 2008-11-15 23:45

引用:
原帖由 q7 於 2008-11-15 23:36 發表
於是的起心肝一探

第一次去係半夜12點, 上到樓个場開住音樂, 好似跳 ...
ching
此場的技師是否好中女呢?
Thx

作者: q7    時間: 2008-11-15 23:54

萝白兄见笑
玩就要放出去, 去高級場要索要靓, 但可能中个艺术品
但去osim場, 佢仲放过你, 所以通常我会扮唔識, 扮傻仔, 到时姑姑錫, 咁就得米
作者: q7    時間: 2008-11-16 00:11

聚聾牽???
有幾好玩???
不过似乎姑姑仲爽過我呢..
好采練好一手指陽神功
作者: q7    時間: 2008-11-16 00:30

怎樣去呢?
問埋收费呢?
唔通又係Osim 分校?
作者: q7    時間: 2008-11-16 09:19

各花入各眼, 唔同口味姐, 你去做浪漫都会揀啦, 比人弹嗰D囡味好快要返老乡?
所以通常佢哋都会較为主动, 这就係我最like嘅玩法( 你估自己又真係古天樂咁型咩)
艺术品同实用品, 我就揀後者, 只要唔係太誇張就得,
你睇大象C-hing去老人院都玩到可寫到咁多大作, 就知玩得有意义啦
咁遠水路去到, 齋睇唔比互动, 不如留HK好過?
萝白C-hing, 你介紹嗰間聚龙記等我下次再去連埋上次未探完嘅糠達等一次去下,
再交report....
作者: q7    時間: 2008-11-16 11:02

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-16 10:46 發表

多謝q7師兄既報告!
睇落又唔似蘿蔔講到咁OSIM喎!
村姑又有另一番風味

呢個場真係互動性極高:thumbs_up.gif: !
互动有溝通, 2个鈡好快过
第ニ次玩完搭大巴返落懒勝係竹子林落車,
轉地鈇去世界之窗, 諗住搭 90号公車特快線去深圳弯口岸, 點知揾唔到站头, 唯有上 245 去,
pk 行足 9个字咁耐, 5點出地鈇, 7;30至到 tuen mun, 有冇 c-hing 指點下呢架 90号係边樹搭呀
作者: q7    時間: 2008-11-16 11:15

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-16 11:07 發表

同意 q7 師兄之論點。

鹹魚白菜,各有所愛。

骨場定律,每一個技師必有其強項,有些玩得放,有些可以傾心事,並非不靚身材不正便一無是處。有時越索果 d 越臭寸,寧願選個平庸而好玩的,更加實 ...
萝白兄你才是我的啓蒙, 看来我耍捧着白兄的中指, 勇去開茇更加多海內遺朱, 哈哈
作者: rayso333    時間: 2008-11-16 11:55

睇師兄包膠,個場都吾算中女場,d女都係廿多到,不過較為土d,似乎都可去玩下,全自動波互動大法,不愁雞同鴨講
作者: 33    時間: 2008-11-16 21:35

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-16 18:26 發表

q7兄,我尋日行去金莎途中見到哩間嘩成,有可能會好玩,你可試試,
$25,嘩!嘩!嘩!嘩!仲送生果、飲品。(繼未泥灣臭賓週後,又一巨獻 !)
搭車就11號巴士,金三角有得搭。
...
不去又點知是什麼呢?
反正都是一間休閒會所
作者: jacky10    時間: 2008-11-16 23:18

咁平唔知d囡囡會唔會個個比人玩到殘?
作者: q7    時間: 2008-11-17 01:14

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-16 18:26 發表

q7兄,我尋日行去金莎途中見到哩間嘩成,有可能會好玩,你可試試,
$25,嘩!嘩!嘩!嘩!仲送生果、飲品。(繼未泥灣臭賓週後,又一巨獻 !)
搭車就11號巴士,金三角有得搭。
...
請 C-hing 指點迷津...點去? 我連金莎都唔知係邊
作者: benben913    時間: 2008-11-17 14:52

玩得開心o既~
咪買多個鐘比囡囡當小費o羅~
作者: bmw530    時間: 2008-11-17 15:14     標題: 回復 18# 的帖子

good content
作者: tt234    時間: 2008-11-17 19:51

CHING的確有冒險精神,可敬可敬.
作者: 33    時間: 2008-11-17 23:03

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-17 22:56 發表

尋晚我被迫流落 ca,今日咋病一天不上班。
今早搭 12 號去未黎還,原來都好方便。果一帶既場我而家識點去啦。
由於昨晚在黃金做浪漫式與正足各出一滴,所以去未黎還只做正足。正足技師唔靚,似 wet 婆 (老左既 w ...
Robert 君
為何不去旅館/酒店過一晚呢?
你好似好辛苦, 好不開心呀
作者: jacky10    時間: 2008-11-17 23:19

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-17 23:12 發表

人生路不熟,唔敢去旅館,去酒店又唔夠錢 (真慚愧,每次只帶五舊水,終於賴野,好在有銀聯卡備用錢),於是去黃金,又有得訓,又有得玩。

黃金過夜,親身體驗到:

- 房間幾好,好舒適
- 3:30am 技師收工, ...
咦..我又講下我既體驗先 真係唔同人有唔同經歷BOR!

黃金過夜,親身體驗到:

- 房間幾好,好舒適
- 一覺訓到第2日早上11點手機鬧鍾響
- 勁多蚊 而且好敏捷同聰明
- 同囡囡沖完涼勁凍 自己訓時好熱 我就無咩CONCEPT佢幾時關冷氣
- 早上沖涼有熱水沖涼洗面

作者: rayso333    時間: 2008-11-17 23:38

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-17 23:12 發表

人生路不熟,唔敢去旅館,去酒店又唔夠錢 (真慚愧,每次只帶五舊水,終於賴野,好在有銀聯卡備用錢),於是去黃金,又有得訓,又有得玩。

黃金過夜,親身體驗到:

- 房間幾好,好舒適
- 3:30am 技師收工, ...
Robert 師兄,真羨慕你又出去走左轉,吾通CA是你家
作者: jacky10    時間: 2008-11-17 23:43

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-17 23:31 發表

我仲有小小補充:

- 每間房派一支好細支既蒸餾水
- 水廁好鬼嘈,又成日有問題。尋晚我間房果個水廁拉完沖水制成個字都仍然入緊水,我搞佢唔掂索性關左個水制
- 門有鎖,好安全,訓得安心
- 係呀有水 幾好 早上唔怕喝
- 有時玩得顛得制整濕左張床或者用晒D毛巾就自己受返

不過其實黃金唔係有返D缺點 如果黃金
-無蚊
-冷氣自己調節
- FIX TOLIET問題

攪掂左呢D仲要過夜免房費 我諗好多時都會逼爆廠!!!
所以而家咁我都覺得OK
作者: q7    時間: 2008-11-19 00:25

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-18 10:27 發表

我係由黃金好慢,好慢咁行過去,向兒冬方向行,大約10-15分鐘,會見到一個大牌寫金莎前行900米,轉左,一兩分鐘就到嘩城(系你左手邊)。再前行就見一間好細既(系你右手邊),再行就見隆停(系你右手邊),同金莎(系你 ...
好, 星期四去試場
作者: tt234    時間: 2008-11-19 00:39

點解唔見有圖既

有時放支蚊怕膏(開左蓋)都有d效.
作者: 33    時間: 2008-11-19 00:44

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-19 00:30 發表

我早上七點比服務員吸塵機聲嘈醒,典下典下典到八點,睇電視睇到九點,跟住起身,九點半離開黃金。行去活力旺食早餐,跟住行去長安廣場百佳果頭,有好多商店,見到有一個靚女賣你最鐘意食既臭豆腐 (見圖),一直向前 ...
想問一下, 好似在晚上12;00 才可以過一晚
在12:00前你們在ca是有什麼活動呢?
(如何支持到12:00才去黃金到)

Thx

作者: oldcat    時間: 2008-11-19 08:54

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-19 00:44 發表

sorry, 唔記得attach ,而家加左了。

賣臭豆腐果個靚女發現我影佢,即刻縮左落車底。我幾驚佢走埋黎請我食臭豆腐,我影完相之後都急急腳走開。  
靚女賣臭豆腐真喺晒咗喎,咁你有無送啲小玩意比佢連絡吓感情
作者: 33    時間: 2008-11-20 00:37

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-19 23:20 發表

番泥記得講講點可以咁平。係唔係客、囡囡、清潔、....都係同一班人。
你可走三場。嘩成,隆停同up dup(好似叫大家?)都好近!
請問嘩成,up dup 全名是?
在什麼地方區呢?

thx
作者: q7    時間: 2008-11-20 23:37

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-19 23:20 發表

番泥記得講講點可以咁平。係唔係客、囡囡、清潔、....都係同一班人。
你可走三場。嘩成,隆停同up dup(好似叫大家?)都好近!
回來啦, 第一手報告..
p過冲涼先, 好凍
作者: tt234    時間: 2008-11-20 23:59

等你報告,唔好仲咁耐.
作者: tt234    時間: 2008-11-21 00:03

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-19 00:44 發表

sorry, 唔記得attach ,而家加左了。

賣臭豆腐果個靚女發現我影佢,即刻縮左落車底。我幾驚佢走埋黎請我食臭豆腐,我影完相之後都急急腳走開。  
thx.點解唔上去x花試下?

哎呀!浪費左tim,可能佢係替工,下次上去睇下見唔見佢.
作者: tt234    時間: 2008-11-21 00:06

引用:
原帖由 33 於 2008-11-19 00:44 發表

想問一下, 好似在晚上12;00 才可以過一晚
在12:00前你們在ca是有什麼活動呢?
(如何支持到12:00才去黃金到)

Thx
12:00前去ca公園睇下有無靚女做早操,去長青路睇下有無ol番工
作者: q7    時間: 2008-11-21 00:37

本來一個人去探險, 點知亞三叔话佢又放假, 要我帶佢去 CA 考察, 探險就留番下次, 試过好就介紹佢, 所以就同佢去找小琴幫手
2點去到, 先 call 小琴留座, 我未講姓佢已经叫我名, 话! 咁好記性...
佢話等一陣, 佢再打来我哋才入, 行到門口电話就響, 見佢鬼咁好笑容, 第一句就鬧"成兩个星期先来"
去到尾房, 我就留了(@@, ( え前罗白兄同其他 c-hing話:good2: ), ふ琴话佢返2:30, 幫你 call 佢快D返,
三叔就话要試一条龙, 咁我哋就一斉睇妃
一個接一個, 睇咗六七个, 三叔又咁又咁:_n1: 小琴行埋来話我, 一陣你亞囡来到你唔要就死...
最後好采三叔都揀好, 咁就各自揾食
我个囡囡到, D C-hing话中女, 超好服務咁..
一睇, 都ok呀..身形? 好過好多c妹tim
去冲涼, 非常細心, 又温柔又仔細, (自己都冇咁好心机幫小q沖).
跟住做埋刮沙, 仲吹咗幾下, 錫到耳仔湿哂,
足足洗咗幾個字, 就出去做服務
成个服務过程冇得扣分, 超落力, 尤其佢正面用patpat坐落泥个妹妹摔小q, 少D料即死
跟住佢又錫耳仔, 哗浸死人咩, 再錫落D, 落D, 依?小q走入咗佢咀嘅?
佢係咁吹, 又代代, 吹左好耐, 我未出, 我话不如轉下其他啦,
佢话唔得, 一定要 KO你! 咁佢又吹過, 又未出, 佢唔顺氣坐起身, 跪係到, 叫我个patpat擺上去,
原来玩双波夾腸...哗我好似彭丹///玩拱橋...
仲要双腳撑起自己, 上下上下咁郁, 好爽喎, 就咁我係佢隻旦上面加咗D淡奶
完事後我竟然老抽..好痛呀..腳痺
擺擺下去冲身, 佢又来玩仔細, 佢先用番梘全身逐寸捽, 再用梘液洗多次, 好乾淨啊
出到去囡话幫你按摩, 又幾好力喎, 到夠鈡仲按緊
整体我無話可說,过去見三叔笑哂咀, 话好x正, 同小琴出去前台, 我细細话"麻烦哂", 佢鬼咁好笑
臨出門口, 小琴又哦"唔好咁耐先来呀", 我心諗, 下星期又来啦, 咁正服務
作者: tt234    時間: 2008-11-21 00:52

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-21 00:09 發表

我有諗過上去,行到門口,突然醒起正足妹一句說話:「 x 花的師傅按得好好,力度很大,不受力的會很痛,但不痛卻又沒療效。」...最後決定唔去了,因為我怕痛。
你平時按正足果d女仔好細力架?
我按過,佢地又唔係特別大力wor.:good2:
作者: tt234    時間: 2008-11-21 00:56

q7 ching,
謝謝咁精彩詳細既報告,
收左料一直都未試佢tim,要快d體驗下先得.
咁今次你係做普通浪漫定升級版呀?
作者: q7    時間: 2008-11-21 00:59

引用:
原帖由 tt234 於 2008-11-21 00:56 發表
q7 ching,
謝謝咁精彩詳細既報告,
收左料一直都未試佢tim,要快d體驗下先得.
咁今次你係做普通浪漫定升級版呀?
我话做波推, $198, 用埋 coupon $158 落樓
作者: q7    時間: 2008-11-21 10:58

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-21 09:27 發表

7q兄,你話番泥,重仲你去完罪隆或嘩成歷險添
你就位囡囡,我都試過,服務就101分,其它就合格啦。不是我杯茶。
你知啦, 帶隊嗰個失職, 会比人唱, 仲以為我吔呢班 CA 团友全部係流嘅, 影響各位 C-hing 嘅名声好大件事的
所以同佢去做一次好嘅
我下星期再单拖去多次, 但亞肥肥安迪 C-hing嗰编    CA綜合 – 烏沙環路+濱河路+東大路 攻略&地圖 - [閱讀權限 20]
我唔夠分, 冇得補習:_n5:
作者: q7    時間: 2008-11-22 00:42

好多謝萝白兄既PM, 我会按图出擊
作者: q7    時間: 2008-11-22 01:02

咁又係, 年近歲晚, 開始治安差, 大家上去要小心

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0