標題: 石龍足浴舖一行 [打印本頁]

作者: sttai76    時間: 2008-11-5 12:29     標題: 石龍足浴舖一行

早兩日同咗個舊女同事一齊上咗石龍, 唔好問小弟點解去呢度啦, 因為都係跟佢上去, 佢話去邊咪去邊囉
一早出發, 先上咗羅湖按個正骨先, 就近近地係皇日整番個中式先
囡囡風韻尤存, 而且好鬼大對( . )( . ), 雖然正骨, 但都對佢想入非非架
手法過得去啦, 中式無乜驚喜架啦, 勝在平嘛, 58仲可以按埋腳, 不過要講聲俾各CHING知, 要係下午5點前上到房先算數

按完等埋女友人即刻搭火車上石龍啦, 無黎一星期, 原本係火車售票處既鐵閘已經拆走咗, 唔駛再排隊過X光機啦

30分鐘後到達目的地, 奉勸一句, 記得著多件衫啦, 因為呢度凍過深圳好多呀

打的去到一間叫估樓沐足既地方, 有乜特別, 就係有女賓服務囉

女友人梗係揀咗個靚仔入房啦, 而小弟就睇下環境先, 覺得都幾殘下, 呢房門有少少空位係透明既, 心諗有無野玩架,會唔會去錯地方咁,
說時遲那時快, 有個OSIM入咗黎話服侍我, 當堂嚇咗我一跳, 因為都幾中女吓架, 但由於女友人已經HAPPY緊, 為咗配合佢落鐘既時間, 所以
惟有頂硬上囉, 不過呢位OSIM都唔係完全無賣點既, 最起碼係有小弟必需既條件之一, 就係大波囉.....

又係果句, 呢間野唔Q係按腳架, 事關泡完腳後按咗唔夠10分鐘, OSIM已經洗手囉, 心諗仲有咁多時間攪乜先, 佢洗完手就即刻走埋黎同小弟講,
"先生, 仆唔仆野呀" 真係好鬼直接架, 小弟都有啲唔好意思咁講, "你就無興趣仆架啦, 打飛機有無呀?" 咁下文就唔駛多講啦..............................
OSIM都玩得幾放架, 睇落似熟手黎, 好快飛BRA走奶啦, 不過對野雖然係大, 不過淋唧唧無乜手感...................玩完都未夠鐘, 女友人已經拍門入黎囉
收費如下: $40/80分鐘 加鐘都係$40
                 要仆野或者打飛機都要加一鐘
                 小費為50, 150

呢間野奉勸各位, 睇下小弟報告好啦, 唔好去亦唔值得去, 玩邪足, 覺籮拔哥果句, "非CA莫屬"
PS. 女友人既服務範圍亦有半全套服務
作者: sttai76    時間: 2008-11-5 12:44

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 12:39 發表

哈哈,一間男女少鹹宜的場。有打機亦有打碟。正~~:good2:

骨場定律:骨場三寶,梗有一樣絕技令人覺得好。。。。。九成以上OSIM 玩得放同埋 r 雀手法好。月巴妹通常唔會錫身任你親,明 x 照人個樣唔得但會夠姣 ...
真係講得妙呀:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:, 囡囡係果啲地方都可以生存確實有佢既看家本領
作者: sttai76    時間: 2008-11-5 12:51     標題: 石龍另一選擇推介

健身沐足
地方大而乾淨企理, 小弟同女友人上去睇過啲囡囡, 質素比較好, 只不過無女賓服務所以走人,
係石龍打的同司機講名就OK, 車費一般收10蚊
作者: oldcat    時間: 2008-11-5 13:17

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-11-5 12:51 發表
健身沐足
地方大而乾淨企理, 小弟同女友人上去睇過啲囡囡, 質素比較好, 只不過無女賓服務所以走人,
D司機識唔識廣東話架
作者: sttai76    時間: 2008-11-5 13:38

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-11-5 13:17 發表

D司機識唔識廣東話架
普遍都聽得明架
作者: herman    時間: 2008-11-5 13:39

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-11-5 12:29 發表
早兩日同咗個舊女同事一齊上咗石龍, 唔好問小弟點解去呢度啦, 因為都係跟佢上去, 佢話去邊咪去邊囉
一早出發, 先上咗羅湖按個正骨先, 就近近地係皇日整番個中式先
囡囡風韻尤存, 而且好鬼大對(  ...
sttai兄,  

多謝鬼馬 ge 石龍報告  

果度入夜 + 清晨時份, 係較涼, 一般低 HK 4-5度  

如果怕涼, 就要摟住件 "熱妹" la   

作者: sttai76    時間: 2008-11-5 13:41

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-5 13:29 發表

sttai76兄 補充吓你 女友人 果part 半全套 好喎!
得啦....
半套:即係用手令你到達高潮, 技師會摸你身體每個地方, 然後咪摸你塊西囉, 手指會進入令你興奮
全套:除以上外, 會帶雨褸仆埋你
作者: skyarron    時間: 2008-11-5 13:52

與女友人結伴同行去這個地方 的確是匪夷所思
你們應該非常熟絡才會吧。
作者: sttai76    時間: 2008-11-5 13:53

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 13:46 發表

你果位女友人都幾 open,帶你去一齊滾。 咁你有冇比佢知你平時都係鐘意做半套?   
梗係有啦, 佢知我乜料, 所以無所謂 各有各搵食, 我無同佢一間房架
作者: oldcat    時間: 2008-11-5 13:56

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-11-5 13:41 發表

半套:即係用手令你到達高潮, 技師會摸你身體每個地方, 然後咪摸你塊西囉, 手指會進入令你興奮
我仲以為d男bg會用埋條脷添
作者: sttai76    時間: 2008-11-5 14:00

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-11-5 13:56 發表

我仲以為d男bg會用埋條脷添
呢個係UNKNOWN黎, 話唔定有都唔出奇呀
作者: koon    時間: 2008-11-5 16:06

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-11-5 12:51 發表
健身沐足
健身沐足? 同司機講名就OK,甘係邊間啊?
作者: ETC    時間: 2008-11-5 21:03

c兄 女友人咁放,不如同佢去開房啦,
大家都打下友誼波,,又唔駛去咁遠
作者: ETC    時間: 2008-11-5 21:48

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 21:08 發表

晌果度食,唔好晌果處痾嘛,同自已老友或者同事搞埋一舊唔太好啵。:smile1:  
話分兩頭..

如果大家都係諗住偷偷地開心下...咁都應該無問題啦
作者: ETC    時間: 2008-11-5 21:57

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 21:52 發表

咁都岩既,兩隻野一齊去遠 d ,胡天胡帝,冇人知,都 ok 既。咁樣玩仲刺激。   
老實講..如果一男一女出外公幹,會攪埋一齊機會一定有,

都係睇下大家心意o者..
作者: oldcat    時間: 2008-11-6 09:43

好難得有個咁嘅女性朋友:good2:
作者: sttai76    時間: 2008-11-6 10:16

引用:
原帖由 lomond 於 2008-11-5 19:45 發表

ching, 个女賓服務大約幾錢???

我仲以為係大城市 like sz, gz, shanghai先有.......估唔到連d鎮仔都有.....
都係咁上下價錢, 要加一個鐘, 再加TIPS囉
作者: sttai76    時間: 2008-11-6 10:19

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-5 21:08 發表

晌果度食,唔好晌果處痾嘛,同自已老友或者同事搞埋一舊唔太好啵。:smile1:  
拔哥真係天人也, 小弟無咁淫亂呀, 雖然佢係女人, 但同佢太熟啦, 我諗佢係我面前赤條條都未必會興奮........
作者: sttai76    時間: 2008-11-6 11:41

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-6 11:05 發表

邊有人咁笨 7,同自已身邊班同事朋友搞埋一舊架?衰左點算?

寧比人知,莫比人見,就算比同事知道去滾,都咪鬼同佢地一齊去,人言可畏。
如果一齊做野既同事真係唔好亂黎, 費事衰咗攪到面左左啦
作者: ETC    時間: 2008-11-7 20:54

乜而家由 sz 去石龍 30min 咁快呀!!
作者: sttai76    時間: 2008-11-8 11:14

引用:
原帖由 ETC 於 2008-11-7 20:54 發表
乜而家由 sz 去石龍 30min 咁快呀!!
搭和諧號去係咪快架

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0