標題: 胃康樂食豬扒報告 [打印本頁]

作者: lovecupid    時間: 2008-11-3 19:37     標題: 胃康樂食豬扒報告

首先,我想用「仆街」去形容今次的感受
今天走上去,行過新源,門口冇知客,但大門口仍然打開.....卻又鳥燈黑火
街上仍然有眾多龜婆
去到胃康樂....上去,間場係典型中式老土Feel ,新算企理整齊 ,大堂有10張大椅,有一部LCD
沖涼房約有4架,有3條Locker佬.....望住我更衣....沖涼水力唔錯

上房,九曲十三彎 ,火燭都唔知點走 ,仲要行後樓梯上一層

向部長要後生女.....點知第一個係牙刷蘇 ,即彈.....
再來兩個老女人 .....恐龍 ....OSIM .....肥婆 .....個樣好似係萬聖節玩完未落妝 .....仆街 ......再彈.....
部長話要等...問我食唔食得落 ....

仆街.....要委屈自己

我全程合埋眼,入土為安那種,點知佢唱山歌 ....仲要大大聲唱 ....頂你個肺 .....

Part I 求求其其
Part II rpp時用手指插我屎眼,感覺好似俾人通櫃 .....好Q痛 ...之後反轉,我用強烈的幻想,總算打出來 ...

出去洗手,回來佢又再唱歌 ,頂佢唔順,仆街......我走人

到大堂按爪,一路按,我一路媽媽叉叉.....按爪亞姐卻安慰我 ,叫我下次在網上先睇清楚技師的相才來 ...又話(....&號係後生女云云....

我話我下次來,再食豬扒,我要你按爪亞姐找數....佢話好....

真係要考慮有冇下次 .....

但有幾個服務員妹妹個樣唔錯

一世人按摩,最難頂呢次
作者: sinnid    時間: 2008-11-3 19:59

呢排我都成日經過呢個場 (因為有個舊囡囡在那裡住, 去探佢), 又近向西...好彩無去~~如果唔係...好似愛神大大咁遭遇就柯blood 啦!!!
作者: peter99w    時間: 2008-11-3 20:07

作者: lovecupid    時間: 2008-11-3 20:39

在我臨走時,看見一個金髮妹妹....都幾好樣.....
後悔唔番主場玩.......
作者: 骨總    時間: 2008-11-3 20:45

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-11-3 19:37 發表
今天走上去,行過新源,門口冇知客,但大門口仍然打開.....卻又鳥燈黑火
街上仍然有眾多龜婆
去到胃康樂....上去,間場係典型中式老土Fee ...
難為左個細佬.
作者: 秋田禾夫    時間: 2008-11-3 21:02

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-11-3 20:39 發表
在我臨走時,看見一個金髮妹妹....都幾好樣.....
後悔唔番主場玩.......
除左尼個之外其他可能什扒
作者: tomboy1647    時間: 2008-11-3 22:22

節哀順變
作者: lovecupid    時間: 2008-11-3 22:40

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-11-3 20:49 發表
你有無用強烈的幻想渣佢對野   
就實話,佢對野真係大到........40G或以上.....好大......真係好大...
作者: deaddg    時間: 2008-11-3 23:06

胃康樂系邊樹ga?!?
作者: lawmann    時間: 2008-11-3 23:29

廣信酒店隔離
門口好多龜婆比較雜

作者: gerrymano    時間: 2008-11-4 00:13

呢問野, 每次搭車都會望到...前幾日打算試下, 但諗諗下都係上網睇左睇先再試! 睇左板主呢份report...已經打消一試的念頭...
作者: deaddg    時間: 2008-11-4 00:44

我岩岩上網睇完d相
真係驚死我
個個樣都千奇百怪甘
作者: 發仔    時間: 2008-11-4 01:15

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-11-3 19:37 發表
街上仍然有眾多龜婆
去到胃康樂....上去,間場係典型中式老土Fee ...
師兄嘅痛苦我都感同身受,
我响第二間場都曾經遇到類似情況:
嗰次我做日式,第一個GZ行入嚟,
係黑麻麻嘅耕田亞嬸,
我仲以為係嚟攪衛生嘅添,即彈!
到第二條女入嚟,後生好多,
但都係耕田嘅,成個人黑麻麻嘅,
我再彈之餘,走咗出去發晒火鬧個部長:
呢間係咩場嚟架,猛咁請我食 扒,
有無攪撚錯呀......如果仲係俾d 扒我揀,
我唯有轉做中式算嘞!
咁樣跟手再嚟嗰個,
先叫做似番個人樣咋..........
作者: tt234    時間: 2008-11-4 01:27

話時話,大家有無諗過技師的感受,樣天生無法改變,做呢行亦可能為世所迫,都係無奈,如果食唔落,改按個腳就走人最好.
作者: 夜鬼    時間: 2008-11-4 04:41

點解唔索性走尼
作者: Bgor    時間: 2008-11-4 09:27

作者: deaddg    時間: 2008-11-4 09:37

引用:
原帖由 發仔 於 2008-11-4 01:15 發表

師兄嘅痛苦我都感同身受,
我响第二間場都曾經遇到類似情況:
嗰次我做日式,第一個GZ行入嚟,
係黑麻麻嘅耕田亞嬸,
我仲以為係嚟攪衛生嘅添,即彈!
到第二條 ...
師兄~請你食 果間黑店係叫咩名呀?
作者: benben913    時間: 2008-11-4 10:22

好彩你幻想夠~
作者: 發仔    時間: 2008-11-4 22:33

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-11-4 09:37 發表

師兄~請你食 果間黑店係叫咩名呀?
好耐之前嘅事啦,叫金咩春咁嘅,
當時响羅湖關口嗰度有廠車搭.....

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0