標題: 太平洋見聞 [打印本頁]

作者: 骨總    時間: 2008-10-31 19:36     標題: 太平洋見聞

初次到訪感覺硬件不俗 , 地方大而乾淨企理 , 尤其飲食方面可以一讚 , 職員服務OK , 選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應之下起左個小帳幕 , 期間骨女與我講有味笑 話 , 眼見小骨總頂到行之際 , 骨女提議伸出援手幫忙降溫 , 問問價單即豎起三隻手指講明300 , 小骨總隨即慢慢降旗 , 明確示意齋揼便可 , 可是骨女卻謂一般港客上喱純按摩小費也比300 , 如出火通常比500 , 有D更好既客會比1000添 , 已經係收平左我 , 奈何堅持齋揼之餘 ,更表示喜歡由男人幫小骨總出火 , 直至夠鐘簽50等佢慢慢重新排隊尾等下一個300 , 跟手出大廳鍊腳 , 埋單連小費加locker tips 490落樓.

作者: ETC    時間: 2008-10-31 19:41

引用:
原帖由 骨總 於 2008-10-31 19:36 發表
初次到訪感覺硬件不俗 , 地方大而乾淨企理 , 尤其飲食方面可以一讚 , 職員服務OK , 選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應 ...
齋搰比 300 ..連埋鐘錢都唔駛啦
作者: rayhk    時間: 2008-10-31 20:06

你下次話自己係內蒙古人咪得lor
作者: peter99w    時間: 2008-10-31 20:07

作者: sunnywong    時間: 2008-10-31 20:25

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 20:02 發表

這個場的囡囡大部份都以為自已果度雕花的,成日獅子開大口,最敝又唔睇下自已有幾多斤兩,同埋真係有好多港客落搭!

呢個場而家我只會閑日有優惠我先去。
on居兼做衰個市.
作者: 灣仔金水軒spa    時間: 2008-10-31 20:36

作者: hdmixhdmi    時間: 2008-10-31 21:51

引用:
初次到訪感覺硬件不俗 , 地方大而乾淨企理 , 尤其飲食方面可以一讚 , 職員服務OK , 選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應 ...
...佢真係當師兄係水魚喎!!
咁呢間都可以考慮唔洗去啦...
作者: gaperwong66    時間: 2008-10-31 21:53

引用:
選擇一試香薰式 , 骨女part 1手藝不俗唯力度有所不足 , part 2按腿之時似有意無意之間 , 指尖經常觸及袋邊與小骨總 , 生理反應之下起左個小帳幕 , 期間骨女與我講有味笑 話 , 眼見小骨總頂到行之際 , 骨女提議伸出援手幫忙降溫 , 問問價單即豎起三隻手指講明300 , 小骨總隨即慢慢降旗 , 明確示意齋揼便可 , 可是骨女卻謂一般港客上喱純按摩小費也比300 , 如出火通常比500 , 有D更好既客會比1000添 , 已經係收平左我 , 奈何堅持齋揼之餘 ,更表示喜歡由男人幫小骨總出火 , 直至夠鐘簽50等佢慢慢重新排隊尾等下一個300 , 跟手出大廳鍊腳 , 埋單連小費加locker tips 490落樓..
唔係睇低大陸人
不過有時d大陸女人唔知以為自己咩咁巴之閉
作者: 阿毛    時間: 2008-10-31 22:08

樓主我撐你!!!!!!唔好寵壞佢地..你冇做錯啊~~:good2: :good2:
作者: 肥肥安迪    時間: 2008-10-31 22:18

太平洋這個場小弟覺得係SZ"腐化"左ge 其中之一個地方. 果個TPY式已經充分顯示佢變成一個好貴ge 明鼠場, 而一個明鼠場ge 壞處係技師唔會再好好地按正骨, 而會不停想找水魚上當比幾百蚊小費打鬼鼠機, 服務水平亦會降低.

所以我覺得要按正骨就無謂去TPY, 想捉鼠則其他地方會更好!
作者: mark34    時間: 2008-10-31 22:49

引用:
可能個囡囡 shot 上腦.
作者: deaddg    時間: 2008-10-31 23:25

不過都要怪有d師兄系呢個場度做壞規距~
唔跟行規俾tips~搞到寵壞左d囡囡~
所以奉勸各師兄要遵守自然定律~唔好破壞生態平衡呀
作者: eppaddy    時間: 2008-10-31 23:29

比條大實,甘玩法不如過大海、on99
作者: oui    時間: 2008-10-31 23:44

300  chi X sin
作者: 中女情人    時間: 2008-11-1 00:09

當d客係傻仔
作者: xronaldo07    時間: 2008-11-1 00:27

我上一次同個美容師o係度e泣都係比左100咁大把咋喎......仲要佢冇開口話幾多添.........
唔通幫骨總你按果個真係靚度揼一聲?定係蝕股票蝕到個腦有問題!?
作者: 夜鬼    時間: 2008-11-1 05:11

條女直頭on9
作者: tt234    時間: 2008-11-1 09:11

以前無tpy式既時候,d人都俾好多小費,志在溝女嘛.
hj公價已係200.
呢度唔係一般人去鬼既地方.
作者: nelson    時間: 2008-11-1 11:42

作者: sinnid    時間: 2008-11-1 12:28

嘩......乜野新鮮羅白皮呀?骨總經驗豐富, 化險為夷....但係其他 c hing 可能......

唔去好過去啦~~呢間~
作者: hips    時間: 2008-11-1 13:45

引用:
嘩! RR隻雀就索價一千,囡囡以為自己係Model!
作者: rickyli    時間: 2008-11-1 13:54

由佢講囉, 師兄自己出去俾五十佢都控制唔到
,不過三百真係去多轉機場好過
作者: bigheadk    時間: 2008-11-1 15:57

recently, so many formal big sauna also provide like "TPYstyle" message in SZlar
作者: herman    時間: 2008-11-1 17:53

引用:
骨總兄,  

多謝 Pacific Ocean 報告  

好在你夠定力, 腦又轉得夠快  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:   !!!!
作者: hhkprchkk    時間: 2008-11-2 00:34

推一下先, 支持骨總兄, 底制大咬骨女.:good2:
作者: joe103    時間: 2008-11-2 01:10

認同抵制高消費
作者: 骨總    時間: 2008-11-2 17:41

原先去太平洋並無心捉鼠 , 只係神女有心兼開天殺價 , 可惜襄王冇乜水
作者: 我係廚房仔    時間: 2008-11-3 06:16

條女算on9, 個個唔吹, 吹着大c兄尼個老手
作者: tt234    時間: 2008-11-3 07:51

其實有d ching用800-1000係水刀,水立方捉美容鼠都有,大家仲話最緊要開心.
作者: 骨總    時間: 2008-11-3 19:02

引用:
原帖由 tt234 於 2008-11-3 07:51 發表
其實有d ching用800-1000係水刀,水立方捉美容鼠都有,大家仲話最緊要開心.
可惜我冇咁多錢嘛.
作者: 夜鬼    時間: 2008-11-4 04:39

你老人家話冇我咪仲冇
作者: Bgor    時間: 2008-11-4 09:15

作者: benben913    時間: 2008-11-4 11:43

唔係$300呀~
係$1000~
作者: raycc113    時間: 2008-11-4 13:03

去個一次按泰式, 又冇咩特別, 落樓2百5
作者: fatking    時間: 2008-11-4 17:41

聽講王虱假期捉鼠仲那利
作者: sunnywong    時間: 2008-11-4 18:27

引用:
原帖由 fatking 於 2008-11-4 17:41 發表
聽講王虱假期捉鼠仲那利
正常按摩囡囡一樣R tips, 簽50會有說話聽.
作者: fox1697    時間: 2008-11-5 01:57     標題: 回復 12# 的帖子

好奈冇去太平洋!

d女變成貢架!
作者: hi123hihi123hi    時間: 2008-11-5 03:56

thx呀,下次我要去見識下

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0