標題: 警牽一則 [打印本頁]

作者: rickyli    時間: 2008-10-30 19:43     標題: 警牽一則

其實我都去0左呢間場三次,不過就冇寫報告,搭地鐘到崗廈站(記得0係會展中心站轉車)入到去上十一樓,沖完涼後,注意,0個度雖然係酒店,但冇水池浸的,只有乾及濕蒸房,休息室,只有0野飲係冇0野食叫的。0個度位主任叫黃仔,識講白話的,就十熟九頭咁SERV我入房,入面服務就多喇,首先我第一次試的是英式飛機餐,是178蚊,黃仔話如果我係想試呢個就應該找專業技師,所講既專業即係唔會做大0個0的,並非手骨好好,但呢個好重要,一定要提出,否則技師會係咁哦你開大,最好先同黃仔講,呢個人幾醒目,所安排的做138都唔會黑面
佢地有做齋的中式及泰式
機餐分三種--138是HJ,178是FJ,所講既FJ即是 foot job,用對腳夾住弟弟打出,而且你可以任摷佢,摸唔摸到妹妹就睇技師而家,我0個次就摸到;最後就是400的半套,半套基本上除0左你放入去之外就乜都得,做足東莞九式,點解得九式?因為有幾式做唔足
至於開大:有500蚊的,就0係按摩房入面做
跟住黃仔又有推介--俾多80,即係580上酒店房做,而0的女質素都相當唔錯,咁就真係做足18式喇,沖涼都做埋,90分鐘真係做乜都得,又有電視睇又有可樂飲,做完未夠鐘女女仲幫我按摩一下,雖然技術麻麻,但就相當窩心
埋單580港紙,你冇聽錯,係580港紙,事關呢度係人民幣同港幣一對一
黃仔通常上半月就返早,即係放夜晚九點,下半月就返夜晚九點
我去過一次唔係黃仔當班,叫佢安排個專業技師,佢就搵0左個係咁LUR我開大既女0黎...............
作者: rickyli    時間: 2008-10-30 20:11

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-10-30 20:06 發表

根據探子回報  好似麻麻地喎  
首先,入得去真係要預0左開大先好去
第二,佢同東莞比係冇得比的,東莞地方又靚過去,女又靚過佢,玩既招數又多過佢,價錢就差不多
不過以深圳CBD路段0黎講,我覺得已經好好
作者: rickyli    時間: 2008-10-30 20:27

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-10-30 20:18 發表

入去只做中式會俾人打嗎  
未試過,唔知,不過聽黃仔講唔少國內同胞去做齋
作者: oldcat    時間: 2008-10-31 09:35

引用:
原帖由 rickyli 於 2008-10-30 20:27 發表

未試過,唔知,不過聽黃仔講唔少國內同胞去做齋
國內同胞就得啫
作者: sttai76    時間: 2008-10-31 10:49

酒店場係咁上下, 一向都係玩開全套, 師兄580港銀查實唔貴囉, 起碼交通方便唔駛左撲右撲
作者: sinnid    時間: 2008-10-31 17:06

呢個場一向睇C HING 報告都係麻麻地~~~今次rickyli 大大都講得幾中肯, 最緊要係個主任夠幫得客~~~
作者: henrycn    時間: 2008-10-31 18:22

呢度同東莞18式差好遠,現在promote緊嘅^(和@*我都做過,佢地係好有誠意的服務,但都冇東莞咁齊,連道具都冇。
但這兩個囡囡有機會應試吓,服務嘅態度很好。
作者: rickyli    時間: 2008-10-31 22:56

今日再去多次了,因為今日只想起機,所以就打俾黃仔叫佢介紹個專業俾我,不過唔講唔知,原來佢地一更只有一個是專業技師,我去到佢上緊鐘,但我唔想開大,所以等0左一個鐘,0係大廳按腳,0個度按腳係送既,只需簽小費,一小時後終於有得按英式了,雖然功夫一般,不過唔緊要,最後都用FJ打出
埋單188港紙加10水池小費
作者: rickyli    時間: 2008-10-31 22:57

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-10-31 18:22 發表
呢度同東莞18式差好遠,現在promote緊嘅^(和@*我都做過,佢地係好有誠意的服務,但都冇東莞咁齊,連道具都冇。
但這兩個囡囡有機會應試吓,服務嘅態度很好。
係差好遠,最少乜道具都冇,但對我呢0的夜晚要返屋企的人來講呢度已經係不二之選
作者: sinnid    時間: 2008-11-1 12:01

引用:
原帖由 rickyli 於 2008-10-31 22:57 發表

係差好遠,最少乜道具都冇,但對我呢0的夜晚要返屋企的人來講呢度已經係不二之選
c hing 對呢間野都幾鍾情喎~~~
作者: rickyli    時間: 2008-11-1 13:38

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-11-1 12:01 發表

c hing 對呢間野都幾鍾情喎~~~
因為去東莞太遠, 冇得揀

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0