標題: 羅湖村 [打印本頁]

作者: henrycn    時間: 2008-10-21 14:11     標題: 羅湖村

剛剛睇完羅拔ching講羅湖村啲野,嚇到我縮返哂。
我和朋友四個人在星期曰在那堣@人一件,勉强OK喎。行程如下:
坐火車到羅湖,吾駛十分鍾便行到羅湖村,人頭湧湧,我們一行人邊睇邊行去目的地:悅X酒樓,在樓上坐了不夠五分鍾,便有雞頭問要不要女女陪吃飯、攪野,我們話食完飯再算,但他也不理,間吾中帶三兩個女女在你眼前走動,食完飯再吹下水,更多女女出現,終於每人揀件輪流上房,講明,衛生情況不好,服務就個別不同,吾駛俾房租,最後每人一百人仔。
全程在酒樓中上下活勳,不用出街,感覺安全些!
作者: deaddg    時間: 2008-10-21 15:21

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-10-21 14:11 發表
剛剛睇完羅拔ching講羅湖村啲野,嚇到我縮返哂。
我和朋友四個人在星期曰在那堣@人一件,勉强OK喎。行程如下:
坐火車到羅湖,吾駛十分鍾便行到羅湖村,人頭湧湧,我們一行人邊睇邊行去目的地:悅X酒 ...
師兄~你地都好勇wow~
上星期六我同另外4個fds都行經羅湖村~
見成班大陸仔坐晒系街邊~
已經唔敢久留~
不過都想知下你地當日食街女o既詳情呢~
d女服務點呀?係咪好急叫你出?
作者: mm2005    時間: 2008-10-21 17:08

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-21 15:29 發表

henrycn 師兄,四個人都未必夠佢地砌架,猛虎不及地頭蟲,真係戥你驚。

我並唔係危言聳聽,是真有其事,未出過事既師兄會覺得:「超,邊有咁橋丫~~日光日白,咬我食咩? 」...好彩既 ...
應該冇事鵅A我見D女同佢地嘻嘻哈哈,D雞頭應該有俾"方便"費,如果唔係太"寸",都唔會無喱頭"郁"你掛,話晒都係做生意慨地方,我琤|點幾番來,都平安冇事。
今日行程 關口(有幫襯) -->家家X橋(中華養生) -->向西(睇下同醫肚) ---> 關口(冇幫襯)
$100 + 10 tips + 119 + 20食

作者: mm2005    時間: 2008-10-21 17:16

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 17:10 發表

mm2005兄. 係家家X橋(中華養生), 有乜野特別先   
全身推油 130分鐘,最多去到推"菊花",手法非常正,條女非常之"靚",靚過晒向西D女,不過冇乜胸,靜睇都暈得一陣陣,羅拔兄D口才畬耵
作者: 幸運小馬    時間: 2008-10-21 17:28

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-10-21 17:16 發表

全身推油 130分鐘,最多去到推"菊花",手法非常正,條女非常之"靚",靚過晒向西D女,不過冇乜胸,靜睇都暈得一陣陣,羅拔兄D口才畬耵   
MM 師兄, 这间係咪家富富僑 ? 这个歺埋單几銀 ?
另請pm我靓靚技師no. Thank you !

JOJO: 你所有回貼都係問人幾錢同埋叫人PM技師, 下次回貼俾D成意啦

作者: henrycn    時間: 2008-10-21 18:17     標題: 回復 4# 的帖子

咁巧合,我就去完羅湖村後,星期一下午去左家家橋按左個中華養生;羅拔ching,星期三駛吾駛家家橋恭侯大駕光臨。
作者: henrycn    時間: 2008-10-21 18:34     標題: 回復 7# 的帖子

其實家言富言富橋的中華養生正價$238元,下午五時前走全部項目半價,仲要吾駛俾小費。
技師分早晚兩班,每班6-7人,有相揀的。
作者: ilovesz    時間: 2008-10-21 18:59

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-21 18:46 發表

我想試下 mm2005 師兄試完果一個靚靚養生囡囡。   
me too !   

don't fight with me !
作者: icefire2008    時間: 2008-10-21 19:08

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-10-21 18:17 發表
咁巧合,我就去完羅湖村後,星期一下午去左家家橋按左個中華養生;羅拔ching,星期三駛吾駛家家橋恭侯大駕光臨。
請問師兄家家橋地址響邊架,近邊頭呢,謝謝
作者: peter99w    時間: 2008-10-21 19:44

作者: sttai76    時間: 2008-10-22 00:41

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-10-21 19:44 發表

師兄:在酒樓中上下活動 酒樓中嘅新娘房?宿舍?.........
小弟都想知, 佢話唔駛行出酒樓喎, 會唔會係麻雀房攪架?
作者: henrycn    時間: 2008-10-22 12:23

正式民居,有齊一般住家設備,電視、冰箱、空調、廚房和浴室,牆上仲掛住屋主的美艷相片,住家feel,掂!
講真,咪好似沙嘴街邊女女上房個o的形式一樣。
作者: 幸運小馬    時間: 2008-10-22 17:41

引用:
原帖由 幸運小馬 於 2008-10-21 17:28 發表

MM 師兄, 这间係咪家富富僑 ? 这个歺埋單几銀 ?
另請pm我靓靚技師no. Thank you !

JOJO: 你所有回貼都係問人幾錢同埋叫人PM技師, 下次回貼俾D成意啦 : ...
收到啦 ! 板主, 下次我会问師兄关於囡囡多一点, 以表诚誠意.
作者: peter99w    時間: 2008-10-22 18:48

作者: florian    時間: 2008-10-22 19:01

請問師兄家家橋地址響邊架,近邊頭呢,謝謝
作者: henrycn    時間: 2008-10-23 15:34     標題: 回復 32# 的帖子

東門南路老地方傍邊,電話22302111
作者: florian    時間: 2008-10-23 17:42     標題: +褲褲橋

我今日去試下養生式,個養生C都好索 佢唔比搞架
全身推油半價之後$119 ,仲唔使小費添. :good2: :good2:
作者: poqw0909    時間: 2008-10-25 17:36

Thanks for sharing
作者: 肥肥安迪    時間: 2008-10-25 18:34

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-21 21:07 發表

真係幾吸引,搵一個閑日去試下養生式,花 238 / 2 = $119 去採花,與當年為人津津樂道的小嘉「前列腺按摩」作比較,睇下邊個好玩。   
+褲褲橋小弟約一年前去過, 果時仲未有乜野養生, 不過此場有幾個特點值得住意:

1.    無休息大廳, 任何服務也是房內進行 (刷背除外!)
2.    房間之間差別極大, 有D好大, 但有D又細到淨係擺得落張床.
3.    全場不收小費 (佢全國ge分店都係)
作者: taming3    時間: 2008-10-26 13:26

作者: henrycys    時間: 2008-10-26 19:41

作者: henrycn    時間: 2008-10-27 13:31

引用:
原帖由 肥肥安迪 於 2008-10-25 18:34 發表

+褲褲橋小弟約一年前去過, 果時仲未有乜野養生, 不過此場有幾個特點值得住意:

1.    無休息大廳, 任何服務也是房內進行 (刷背除外!)
2.    房間之間差別極大, 有D好大, 但有D又細到淨係擺得落張床.
3.    全 ...
而家有休息大廳了,不過黑沉沉。房就真奇怪,問服務員都話吾知點解,我按養生就任我揀房。
作者: zihao0614    時間: 2008-11-5 04:59

有好幾次經過,沒有見到的女!!!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0