標題: 皇後大道 [打印本頁]

作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-15 15:03     標題: 皇後大道

又係皇後大道黃後式 ,呢輪成日去呢個場幾次,試個美容C缺香薰熱石推油,佢都幾好力水,推得幾舒服咪做多幾次囉 ;不過都係正骨不過我都有抽吓水渣渣波啦 就係無野出
幾次下來收左幾張Q傍-可以用黎按中泰式免費(黃後式補差價、美容項目唔包)。昨天上去用左一張做黃後式都係80元左右不過未計埋小費,用Q傍就沒有大堂項目送。 D錦囊號碼都不在,唯有聽天由命輪牌啦,呢個囡囡都好大力不過都係無運行,埋單小費60元就算啦。

[attach]2729[/attach]

作者: rayhk    時間: 2008-10-15 15:21

究竟係皇室假X定皇后X道
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-15 15:40

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-10-15 15:21 發表
究竟係皇室假X定皇后X道
黃後大道
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-15 16:10

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-10-15 15:59 發表

請教點樣才可以有 Q 旁  
係個度消費滿200元就會送給你一張架啦
作者: 阿毛    時間: 2008-10-15 16:54

200蚊係咪唔連小費架?我去幾次超過200蚊佢都冇比我喔
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-15 17:01

引用:
原帖由 阿毛 於 2008-10-15 16:54 發表
應該是不計小費,計鐘錢架,下次去時你再問吓D服務員咪得囉,同埋仲有個快餐送架;個度仲有個套餐牌架,你睇吓咪知囉
作者: tsc2007hk    時間: 2008-10-15 17:39

中式甚麼價錢啊?
作者: funman    時間: 2008-10-15 19:09

師兄,黃後我都去過,間場幾好,不過淨講硬件我就覺得water刀正d,間場令個人relax d.
作者: herman    時間: 2008-10-15 19:16

引用:
唔熟, 每一次玩完埋單時咪大吓佢哋, 問一聲有冇嘢送囉
作者: funman    時間: 2008-10-15 20:08

唔講捉老鼠,我就鍾意水刀多d,個場真係靚嘛。
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-15 19:56 發表
王後大盗係個好場嚟架 :good2: :good2:  水刀開左之後仲有時有...... 可能競爭大啦
作者: funman    時間: 2008-10-15 20:09

要夠200蚊先有coupon?唔怪得我上次去冇得送。
作者: bebebaba    時間: 2008-10-16 01:31

引用:
消費$200以上(記住係唔計小費)

你可以加鍾同食D野就差不多夠

:icon9.gif: :icon9.gif: 不過我覺得果到D野食好唔掂:icon9.gif: :icon9.gif:
作者: 8989    時間: 2008-10-16 01:53

美容C缺香薰熱石推油 <---呢個幾錢有咩做架?

200蚊送卷.星期6, 日有無架?
作者: SharpDennis    時間: 2008-10-16 12:54

引用:
原帖由 funman 於 2008-10-15 19:09 發表
師兄,黃後我都去過,間場幾好,不過淨講硬件我就覺得water刀正d,間場令個人relax d.
皇X大X 同 水X 兩間 根本唔同級數,
皇X大X係屬普通大場,而水X係屬豪華大場,兩者不可混為一談.

論水X硬件都唔及678,水立方,水景雲天(12月開幕,景源華庭樓盤下面)

作者: dirtyjoke    時間: 2008-10-16 18:25

引用:
原帖由 8989 於 2008-10-16 01:53 發表
美容C缺香薰熱石推油 <---呢個幾錢有咩做架?

200蚊送卷.星期6, 日有無架?
張贈劵好難用得著, 因為一至五用咗贈劵就唔會送大堂項目, 如果三, 四個人一齊去, 就會全部唔送大堂.   星期六日因為無大堂項目送, 用贈劵就有著數.
作者: henrycn    時間: 2008-10-16 18:44     標題: 皇後大道

terms & conditions to get coupon
作者: henrycn    時間: 2008-10-16 18:53     標題: 回復 21# 的帖子

我昨晚專登去影的,希望各ching有用。
作者: tt234    時間: 2008-10-16 22:53

皇後真的不錯,第一次去都好好彩有運,又有正骨享受.
不過唔知點解,有d房d玻璃睇得多d,有d少d,果服務員話可以遮,但又唔見有勾,只係見到膠紙同報紙角!
作者: Yip佬    時間: 2008-10-17 02:15

大陸消費越尼越貴
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-17 14:05

引用:
原帖由 tt234 於 2008-10-16 22:53 發表
皇後真的不錯,第一次去都好好彩有運,又有正骨享受.
不過唔知點解,有d房d玻璃睇得多d,有d少d,果服務員話可以遮,但又唔見有勾,只係見到膠紙同報紙角!

有甚麼筍野,比d好料分享吓好播
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-17 14:08

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-10-16 18:25 發表

張贈劵好難用得著, 因為一至五用咗贈劵就唔會送大堂項目, 如果三, 四個人一齊去, 就會全部唔送大堂.   星期六日因為無大堂項目送, 用贈劵就有著數.
好容易啦,咪平時係埋單時分開單咪得囉、或者獨自去偷歡咪得囉
作者: icefire2008    時間: 2008-10-17 17:32

我都覺得黃後大盜幾好,係有一樣唔滿意就係星期六日三點先入房按都要按四個鐘先比響房訓,按完都天光啦,真頭痛
作者: tt234    時間: 2008-10-18 01:18

果次舒服得滯,唔記得時間,福田閂左,佢叫我按多3個鐘先可以過夜,由於我已走出大廳,又唔可以當加鐘,我想一想,即走,坐20多蚊的士番羅湖走人.
作者: bebebaba    時間: 2008-10-18 01:42

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-10-16 18:25 發表

所以我都係星期六,日同假期用會著數D

其實張贈券係當$108蚊用,唔使話一定要按中,泰式:good2: :good2:
作者: wcandy    時間: 2008-10-18 05:28

good report

此區嚴禁灌水  扣20分  下次再嚟..

作者: dirtyjoke    時間: 2008-10-18 12:17

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-10-17 14:05 發表

有甚麼筍野,比d好料分享吓好播   
前幾日去過,  BG 問都冇問就打埋出嚟, 唔 R 小費 :good2: :good2: :good2: , 仲有依依聲配樂...... :victory:
作者: henrycn    時間: 2008-10-18 12:38     標題: 回復 31# 的帖子

係咪相熟技師?我遇過幾個都很守規矩,可能我在呢個場冇骨運!
作者: dirtyjoke    時間: 2008-10-18 13:03

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-10-18 12:38 發表
係咪相熟技師?我遇過幾個都很守規矩,可能我在呢個場冇骨運!
第一次咋, 唔用錦囊, 輪牌上, 呢度 D 囡囡質素幾好架, 輪牌會輪到唔同好嘢, 有時都幾好玩......  
作者: concept    時間: 2008-10-19 18:11

:good2:

robertchan : 師兄,你對回帖冇乜 concept,請不要只出公仔。

作者: nt-fbi    時間: 2008-10-19 22:05

昨天下午去了皇后一次,因為以有大半年沒去過,感覺比以前好多了,
由其是大堂的按腳妹,大部分都是青春活潑,穿了短褲和波鞋,非常可愛。
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-21 19:42

引用:
原帖由 bebebaba 於 2008-10-18 01:42 發表
所以我都係星期六,日同假期用會著數D
其實張贈券係當$108蚊用,唔使話一定要按中,泰式
:good2: :good2:
徐左美容項目,其他按摩雙鐘可用一張,補差價及10%就得囉
作者: noob    時間: 2008-10-21 21:42

各位大哥,講泥講去,黃後有冇好no介紹呢?醒個咁狼泥刀好掛!
作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-21 22:42

引用:
原帖由 noob 於 2008-10-21 21:42 發表
各位大哥,講泥講去,黃後有冇好no介紹呢?醒個咁狼泥刀好掛!
比d料你去試吓啦

作者: hilary    時間: 2008-11-28 02:39

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-10-15 15:03 發表
又係皇後大道黃後式 ,呢輪成日去呢個場幾次,試個美容C缺香薰熱石推油,佢都幾好力水,推得幾舒服咪做多幾次囉 ;不過都係正骨不過我都有抽吓水渣渣波啦 就係無野 ...
今日又剛剛去完,攞了兩張卷,下次又可以平d lu ~~   

我今日就係試了美容香薰推油,確實係幾舒服。   乜美容師可以抽水 ~ 仲俾你渣埋 ~  我見佢正正經經~ 唔敢抽添~
作者: 13579866    時間: 2008-11-28 17:22

還以為去了可以做皇帝呢。

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0