標題: 黃江明+桑拿報告 [打印本頁]

作者: 康有為    時間: 2008-10-13 00:13     標題: 黃江明+桑拿報告

星期六又同 ekips 去樟仔, 詳細唔講, 有興趣的自己 search 舊 post

今次樟仔之行又是未能盡興, 小康康一清早己向我表示不滿, 午飯後便拉著 ekips 去黃江玩桑拿

今次目的地明+桑拿, 之前跟朋友去過一次後, 心思思想搵機會去多次, 幸好 ekips 雖然身心已經很疲勞, 還跟我一齊去玩

(由於在其他 forum 見到有人用 "康有為" 網名出 post, 而且 copy & paste 這裡的 report, 所以今次的相加了 watermark)

交通
由樟木頭打的去, 約5分鐘, 打錶約15, 上車同的士佬講去黃江社貝區, 區內只有一條大直路, 見到康湖度假村落車, 對面便是

房間
房內有獨立洗手間浴室, 電視應該睇到香港台, 但我估無人會睇電視, 房內還有歡樂球及歡樂椅 (我自己改的  ), 如果沒有歡樂椅, 會有另類型的椅 (我見過一張類似波浪型的椅 )

囡囡
全包 338, 無分班別, 可以叫部長, 價錢好似438; 雖然此場價錢平, 但囡囡質素都ok; 因我無去過 ca / cp 的 sn, 所以唔知質素與此2地比較如何, 而且賞美眼光好主觀, 如果收 338, 有 ca / cp model 的級數, 我講你都唔信啦

服務
都是東莞式, 詳細應該有好多 report 提過, 不多提

流程 (以我自己囡囡為準, 其他囡囡可能有分別)
入到房囡囡會幫你更衣, 唔好自己除, 囡囡會唔高興, 之後去洗白白, 有水中嘯, 可以口爆, 因我唔喜歡口爆, 所以洗白白後上床先開 1 q

跟著囡囡就開始做服務, 囡囡好似玩雜技, 又倒立, 又拱橋; 百寶盡出, 又護膚露, 又糖又果凍, 因小弟無做過其他東莞式 sn, 我相信都是大同小異

1 q 後小康康本來已經安寧下來, 但服務後, 小康康又醒來, 囡囡見到小康康已經醒來, 便用口努力為小康康打氣, 由於未玩過歡樂椅歡樂椅, 便同囡囡去試玩, 感覺好爽, 囡囡坐上去, 位置好 fit, 加上椅上有彈簧幫助, 下下到肉

玩完歡樂椅後, 抱著囡囡上床再戰, 由於有少少疲倦, 便用女上男下, 囡囡坐了數下後, 轉身背向我, 雙手向後拉著我的手, 一下一下深深地揪插, 此招我睇3仔見過, 今日終於可以一試 (各位 c 兄唔好笑小弟, 好多招式小弟還未試過的:smile1:  ), 揪插一輸後再接狗仔式完事

如果還有時間, 囡囡會幫你按摩, 手勢你都清楚啦, 或者可以一齊休息下, 談談心, 抽抽水, 夠時間, 就一齊洗白白, 結帳走人

kkbbq:多謝康有為師兄又一精彩報告  加20分

作者: jtangck    時間: 2008-10-13 00:26

謝謝康兄報告
想問下女部長正唔正?
作者: ekips    時間: 2008-10-13 00:40

耶∼∼我間房無歡樂椅
作者: cityofteddy    時間: 2008-10-13 02:37

多謝康兄又一精彩樟仔包膠

支持有相mark埋桑拿街網址~:good2: 唔洗俾人抄襲!!!:thumbs_up.gif:
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 00:46

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-13 00:26 發表
謝謝康兄報告
想問下女部長正唔正?
部長我無見過, 但聽朋友說比較成熟, 著制服, 可能有 c 兄會喜歡
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 00:48

引用:
原帖由 ekips 於 2008-10-13 00:40 發表
耶∼∼我間房無歡樂椅
下次叫主任比間有的給你, 我試過囡囡坐上去玩, 下次試下你坐上去玩, 個 feel 都應該唔錯 :biggrin:
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 00:50

引用:
原帖由 cityofteddy 於 2008-10-13 02:37 發表
多謝康兄又一精彩樟仔包膠

支持有相mark埋桑拿街網址~:good2: 唔洗俾人抄襲!!!:thumbs_up.gif:  
我都唔想加 mark 影響兄弟睇相, 不過 d 人又真係過份
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 00:55

引用:
原帖由 itskt 於 2008-10-13 09:11 發表
若以同一價錢比, 服務, 硬件都唔錯, 而且咁近樟仔, 交通不是障礙.

抄唔到相, 抄你精彩o既內文介紹都已經夠.

要玩絕d, 仲有辦法, 不過道高一尺, 魔高一丈, 反正都收唔到版權費用, 有人抄就表示文章有價.
如果註明轉載, 我都唔會介意的, 就算註冊 "康有為" 做用戶名都無問題, 因網名人人都可以用

但居然用網名 "康有為" 全文照抄出 post 就過份
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 00:58

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-13 10:43 發表

多謝報告。一定抽時間試試!
價錢合理, 又近樟仔, 可以試試
作者: johnI    時間: 2008-10-14 01:04

:good2: :good2:  thank you ar...c hing...

After cp trip for several times.....I must go there sin la...

Take train or bus preferable..??
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 01:17

引用:
原帖由 johnI 於 2008-10-14 01:04 發表
:good2: :good2:  thank you ar...c hing...

After cp trip for several times.....I must go there sin la...

Take train or bus preferable..??
火車去樟木頭, 再打的去 (20 min + 5 min)
唔計等車, 25 min 到, 都幾方便
作者: puh887    時間: 2008-10-14 19:43

it's very good information! tks
作者: 康有為    時間: 2008-10-14 23:55     標題: 回復 14# 的帖子

咁囡囡坐上去, 就真係等待你的刑具去對付佢
作者: 康有為    時間: 2008-10-15 00:03

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-14 18:06 發表
康兄呢排發左好多張好貼 . 真係值得一讚 . 338全包仲有歡樂椅同健身球. 抵到不能再拭. 不過女女質素反而我比較concern多d.
康兄你越玩越專業. 遲d好多兄弟pm你問你羅料架啦 : ...
我相信囡囡質素好難同 ca / cp 比較, 但 338 e 個價錢, 我覺得囡囡質素中規中矩咁

我都係參考各 c 兄的 report 先玩得咁開心專業, 如果其他兄弟有問題, 我一定會幫
作者: tt234    時間: 2008-10-15 02:23

康師傅有無試過坐黃江大巴去呢個場呢?方唔方便呢?
作者: sinnid    時間: 2008-10-15 15:50

街街真係多sauna高手~~~唔似得其他論壇,d 內容同回覆千篇一律 cut and paste, 抵讚~~~

歡樂椅真係未試過~~ 如果25分鐘就去到真係值得試下~~又唔係貴~~~3xx 去邊度玩呀!!!???

作者: Tony-lonely    時間: 2008-10-15 16:40     標題: 回復 1# 的帖子

作者: ekips    時間: 2008-10-15 16:53

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 16:20 發表

我係ca金沙試過一次double fly 真係覺得一d都唔好玩 . 其實一條女90分鐘內卓佢兩次佈真係乜都夠晒啦
我都覺得無想像中咁好玩, 但係人一世物一世, 點都要試一次(小弟咁大個仔都未試過:victory:飛)
作者: ekips    時間: 2008-10-15 17:04

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 16:59 發表

其實如果兩個你都鍾意.你果陣心情係會好complicate. 有d真係唔知點.想狼d又怕 .真係試過一次就算. 不過.我唔岩唔代表其他人唔岩架.可能好多兄弟覺得好好玩tim. 最緊 ...
其實真係想知個d+100人仔個d見習生,係只會從傍幫手定真係會一齊埋牙肉博呢?? :icon2:
作者: herman    時間: 2008-10-15 17:28

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 16:20 發表

我係ca金沙試過一次double fly 真係覺得一d都唔好玩 . 其實一條女90分鐘內卓佢兩次佈真係乜都夠晒啦
雙飛 !  唔啱我玩 !   
一個都玩唔晒      仲雙嘜嘢飛呀!   
作者: herman    時間: 2008-10-15 17:33

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-15 16:38 發表

採耳double飛都得喎
7兄,  午安   

小心雙妹拮穿你兩塊處女耳膜  
作者: herman    時間: 2008-10-15 17:43

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-15 17:36 發表

午安 呀,靴兄  

我幫班主任問嗟!佢成日話d採耳囡囡正
7兄,

Message 雙飛, 未試過, 可以去試一次  

但 採耳雙飛 就真係咪際嗱 - 捉虫  h:" /> h:" />

作者: herman    時間: 2008-10-15 19:32

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 17:43 發表

我好同意你講法.都話同你岩key
私人意見:  message 雙飛係一種 "啅頭" 嘢,

d 經理成日 sell 你, 心水清就知道賣嘜嘢藥嗱,

例子如雷曼迷你 bonds,   祝好運 !   

作者: 康有為    時間: 2008-10-15 23:24

引用:
原帖由 tt234 於 2008-10-15 02:23 發表
康師傅有無試過坐黃江大巴去呢個場呢?方唔方便呢?
呢個場雖然在黃江, 但我覺得近樟仔多d

如果坐黃江大巴去到黃江, 都要打的去, 車程就唔知幾遠

所以我提議係樟仔打的去
作者: 康有為    時間: 2008-10-15 23:30

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-15 16:26 發表

未試過就點都要試一次。
遲d按腳都要試double飛!
再升下 level  下次咪要玩 3 飛~~左腳, 右腳, 同第三隻腳
作者: herman    時間: 2008-10-16 10:32

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-15 19:53 發表

咪我諗又未到於. 其實好多兄弟都好呢尾. 只係我真係唔可以. 我又唔係av男主角. 同一條女玩, 傾下, 攪下, 90分鐘兩q我都覺得太趕啦
係呀, 每個人的 玩法同嗜好 都會唔同, 各有各喜愛嗱  :biggrin: :biggrin:
作者: runbird    時間: 2008-10-16 23:54     標題: 回復 1# 的帖子

thank for sharing

robertchan : 請勿一句走天涯。

作者: 雞糠    時間: 2008-10-18 18:26

謝謝師兄詳盡報告!!
有機會絕對要一試!
作者: ericgood2008    時間: 2008-10-21 05:52

想問下ching ,如果係深圳有無旅遊巴直接到黃江呢??
作者: icefire2008    時間: 2008-10-21 05:59

引用:
原帖由 ericgood2008 於 2008-10-21 05:52 發表
想問下ching ,如果係深圳有無旅遊巴直接到黃江呢??
響皇崗去cp既大巴途中係會經過黃江既:biggrin:
作者: ericgood2008    時間: 2008-10-21 06:01

ok.......唔該晒你呀,巴打~:good2:
作者: kenny88    時間: 2008-10-22 11:47

can tell address more details, pls
作者: Driver9    時間: 2008-10-23 00:33

Less and less SN have this 歡樂椅 now..... looks like I gotta try this place soon cuz I want to try this 歡樂椅 long time ago.

5 mins from 樟木頭 train station is good. :thumbs_up.gif:

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0