標題: 切勿去試欺客之店..麗晶桑拿!! [打印本頁]

作者: newbone    時間: 2005-11-16 01:09     標題: 切勿去試欺客之店..麗晶桑拿!!

小弟前兩晚...跟住個friend去麗晶試下,原來換來一肚氣,真係唔發表都唔能得…….大概8點幾左右,沖涼完去到大廳坐,名叫’ling’女部長,年紀40幾,笑容欠奉,成個黑面神(香港唔係要做服務行業中心咩)….friend報上2個囡囡名,回覆冇做…..ok..咁聽黑面神介紹有三個女,friend和我各點一個. 我點名叫’阿菲’…..,準備上房,言念住拿杯凍飲入房,呢個黑面神部長即刻話唔可以拿入去(去咁多場第一次聽呢d野…唔可以拿凍飲入房),算能數入鄉隨俗.入到房問果個女是否阿菲,否.即彈…………….個名叫’ling’黑面神行過黎話”阿菲唔返啦,橫點你未做過咪試下囉 ”(我心林,照你呢個黑面神o既意思,你應該…橫點你都未試做雞,咪試下囉)………..為免掃興,唯有叫頭先個女,整體表現一般.. …….正骨1part…房內0既燈好光(未見第2間係咁)…而且有窗和門玻璃…外面的人路過係望到………….原來’阿菲’在我入房10分鐘後回來,因為我個friend去洗手間時見到…埋單598元(hj價),比600蚊..走返 2蚊…即刻拿能返…一個仙都唔比佢...埋單時再問個收銀員阿菲是否返,回答有.說時遲,那時快,個名叫’ling’ 黑面女部長由休息室行出黎答佢冇返…你老味阿..我即刻督爆佢囉…原本我個friend都唔係原先果個骨女…呢d欺客之店,老闆請佢返黎,係倒米,及趕客…..呢間場都唔平,仲要咁o既服務..
作者: 骨總    時間: 2005-11-16 02:39

Thanks report.

骨場三宗罪!

(1):客人點名搵亞菲 , 為何入房另有其人!
(2):明知亞菲冇做 , 為何求其編排一個 Bg 卻又不事先解釋俾客人聽 , 客人應有知情權!
(3):冇禮貌唔在講 , 要擺門就要擺靚 D , 收銀同職員口供不一 , 班數極低!:D

$598 for Hj plan ?
o唔須要o係喱度玩 , 因為仲有大把場!:cool:

[ Last edited by 骨總 on 2005-11-16 at 02:48 ]
作者: sokoonhong    時間: 2005-11-16 06:00

Agree 骨總, thanks report bro newbone
作者: 韋小寶    時間: 2005-11-16 08:55

引用:
Originally posted by 骨總 at 2005-11-16 02:39:
Thanks report.

骨場三宗罪!

(1):客人點名搵亞菲 , 為何入房另有其人!
(2):明知亞菲冇做 , 為何求其編排一個 Bg 卻又不事先解釋俾客人聽 , 客人應有知情權!
(3): ...
完全正確 , 唔知佢地個台柱亞艷仲有冇晌度做呢 ?
作者: nghappy    時間: 2005-11-16 12:00

多謝bro 提醒
作者: sammok    時間: 2005-11-16 12:18

blacklist la.
作者: pk人王    時間: 2005-11-16 12:59

轉過一排行齋場, 稍為轉番機場應該守客 la 反而趕客, 比佢老細知道條八婆死梗.
作者: eric99    時間: 2005-11-16 13:56

可能收骨女錢.有客第一時間介紹.
我之前去過其它骨場
作者: fatking    時間: 2005-11-16 15:03

又係衰埋尼 d 咸豐年傳落尼既規舉.
作者: kwanaaaa    時間: 2005-11-16 17:34

作者: 大袋淫魔2005    時間: 2005-11-16 17:36

放長雙眼睇下佢幾時執 lor.:cool:
作者: deedee1982    時間: 2005-11-16 21:02

好 report..一定好快 執  ^^
作者: tomcat124    時間: 2005-11-16 21:06

Black list la, last time I ask for local but finally BG is a mushroom with HK ID......
作者: QQ    時間: 2005-11-16 22:03

黑面神xxxxxxxxx慘叫
作者: seller    時間: 2005-11-17 00:24

同情...
作者: newbone    時間: 2005-11-17 00:27

小弟尋晚在另一個網「文1X9」亦登上該文,讓多d巴打知道麗晶0既劣行,竟被刪除,原來係麗晶有廣告登......但係佢唔可以封所有網站!!
作者: seller    時間: 2005-11-17 00:43

你睇下尼度海龍和敦煌條 thread , 夠係桑拿街客戶 la , 我地一樣冇删到 , 自由言論可比.
作者: horacedemon    時間: 2005-11-17 02:18

作者: eddie19711231    時間: 2005-11-17 03:15

要$600元這麼貴,又要受到這樣的對待,倒不如返大陸玩好過啦,對嗎!
作者: 占士邦    時間: 2005-11-17 09:21

引用:
Originally posted by newbone at 2005-11-17 00:27:
小弟尋晚在另一個網「文1X9」亦登上該文,讓多d巴打知道麗晶0既劣行,竟被刪除,原來係麗晶有廣告登......但係佢唔可以封所有網站!!
比起好多 website 尼度算係咁 la.
作者: tin-tin    時間: 2005-11-18 14:19     標題: ..........

thank report........又多一間黑店...........小.....心
作者: Bigboy1668    時間: 2005-11-18 17:56

作者: touch    時間: 2005-11-18 21:45

bad list!
作者: z123456    時間: 2005-11-18 21:48

作者: q9    時間: 2005-11-18 22:05

引用:
Originally posted by eddie19711231 at 2005-11-17 03:15:
要$600元這麼貴,又要受到這樣的對待,倒不如返大陸玩好過啦,對嗎!
我都係咁話,最少大陸禮貌會好好多。
作者: z123456    時間: 2005-11-18 22:12

作者: 中女情人    時間: 2005-11-19 00:57

引用:
Originally posted by newbone at 2005-11-16 01:09:
小弟前兩晚...跟住個friend去麗晶試下,原來換來一肚氣,真係唔發表都唔能得…….大概8點幾左右,沖涼完去到大廳坐,名叫’ling’女部長,年紀40幾,笑容欠奉,成個黑面神(香港唔係要做服務行業中心咩)….friend報上2 ...
咁既 services 同趕客冇分別.
作者: M1357910    時間: 2005-11-19 01:05

support ! blacklist !
作者: adev    時間: 2005-11-20 20:04     標題: Black list

Black list all the group of that sauna (Regent & others)
作者: z123456    時間: 2005-11-20 22:22

作者: Yip佬    時間: 2005-11-21 00:55

估唔到而家變成咁.
作者: nelson    時間: 2005-11-21 22:07

作者: z123456    時間: 2005-11-21 22:46

作者: zhonghualang    時間: 2005-11-29 05:25

同情...
作者: doggie69    時間: 2005-11-30 16:25

作者: ryuchan    時間: 2005-11-30 17:56

呢啲場早執早著啦!!!!!!!!!!!
作者: pk人王    時間: 2005-11-30 20:33

引用:
Originally posted by doggie69 at 2005-11-30 16:25:
可能"KIMCHI"太忙,好耐冇落去巡視業務,啲職員態度變哂都唔知!
又可能皇親國戚關係 , 桑拿場最唔好既現象.
作者: sunnywong    時間: 2005-11-30 22:36

引用:
Originally posted by pk人王 at 2005-11-30 20:33:

又可能皇親國戚關係 , 桑拿場最唔好既現象.
好多間都係用人唯親非有能者居之導致做死間場 , 只能講聲抵佢地死.
作者: giant_hugh    時間: 2005-12-1 23:53     標題: 切勿去試欺客之店..麗晶桑拿!!

執硬, 一定執硬
作者: 菠蘿油=.=    時間: 2005-12-4 02:13

thx 好在 提醒細佬 去小一間衰場 ^^
作者: 老鬼    時間: 2005-12-25 16:24     標題: 唔惦

地方,服務,小姐,全部次貨!報紙廣告通通系日工,淨系返拍照那天!
作者: sunnywong    時間: 2005-12-25 17:29

唔係日工根本就係 model.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0