標題: 向ZMT出發-雙飛之夜!! [打印本頁]

作者: ekips    時間: 2008-10-5 23:51     標題: 向ZMT出發-雙飛之夜!!

ZMT出發-雙飛之夜!!

得知康兄的舊相好榮休之後,就決定陪康兄去樟仔散下心

準時1點打咭走人,約左康兄係老地方-火車站上面間大快活等。
e間大快活有樣好,就係有得免費上網!!:good2::good2::good2:

留下火車站好似開倉派米咁款,咁就同康兄鼠左去坐大巴。

上車,開車,落車。90mins度到達目的地。

轉個靚灣就到Hotel,龍X閣!!
e間龍X閣係康兄同我既至愛!處於市中心,
步行去大巴2mins火車站5-10minsFL3-5mins,食市周圍附近都有!!

見時間尚早就走去hotel對面間新X會浴足+按摩

浴足不及CP匯美…技師就好nice好好傾!!

之候就去fl揀女,康兄揀左個四川小妹妹,笑得黎真係好甜好可愛:_n9:!!我就揀左個湖南妹,康兄話佢似tvb康華喎:_n9:!!

之後就去左間新開的"今一靚湯",係小雨天斜對面。味度唔錯:good2:,可惜上菜超慢:icon9.gif:。可以一試如果你唔介意等…

食胞就返酒店happy hour,各自入房。

之候惡夢就開始喇...

e個樟木頭康華。涼都未沖就比佢KO一q。沖完涼又比佢KO多一q。再沖涼,傾左陣心事,之後又話黎多q。汗。我同佢講話不如聽朝先啦,佢就話睇佢表演啦。無可否認,佢係高手高手高高手,佢好清楚男人既心態。Eg.佢吹時會背開d頭髮比你目激整個過情,仲會情心款款咁忙住你。做個陣是花式又多又叫到好似生仔咁大聲。咬牙,切齒,皺眉,喘氣,伸淫…d表情就直頭可以問鼎最佳女主角。最後就緊係比佢再一次KO啦.

之後佢就話放生佢得唔得。。。。。。講明話包夜架喎。。。唉。。。算啦。你要走就走啦,我都驚我會精盡人忙。最後仲話千其唔好話比佢媽咪聽(因為我羅左佢媽咪咭片),我話得啦!!之後佢又好熱情咁又攬又錫。為防我又比佢強姦多一次,我就話趁我未改變主意前你好快d走。

之後一條友係房on99睇火影忍者,睇完又訓唔到,落樓過對面宵夜。宵宵下又籮又痕去左睇女(2am後包夜平100,即係300),又唔覺意咁帶左條女番房。Heehee

吹水,沖涼,開波。e條裡相頭唔錯,微波細lin,仲要係白虎(有興趣試既Ching可pm我羅contact) 講明先,e條女無service無叫床,同埋唔知係唔係好好生意,下面都幾鬆下

1q過後佢收到短訊,話男友仔搵佢,問我佢可唔可意走先。。。下。。。又走先。但聽到男友聯想到狼狗。咁就比1q(150) 錢放佢走。

係張床到典下典下又訓唔到,咁就打比舊相好,叫佢上黎傾心事啦。佢就話收工上黎。最後同舊相好攬住訓到10am。諗住比番一舊水佢買衫啦,點知佢話唔駛,請佢食個早餐就ok。

最後同康兄checkout,午餐,回hk!!:victory:" />" />" />" />

ps.諗今次一晚比人放兩次飛機的雙飛()之夜一定會刻骨銘心!!

kkbbq:淨係D相都要加20分

作者: jtangck    時間: 2008-10-5 23:56

c兄好強下, 一晚開4q
作者: peter99w    時間: 2008-10-6 00:03

作者: jacky10    時間: 2008-10-6 00:03

chin睇黎你一個人係點都訓唔著喎
作者: ekips    時間: 2008-10-6 00:19

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-5 23:56 發表
c兄好強下, 一晚開4q
d女強d
作者: ekips    時間: 2008-10-6 00:21

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-10-6 00:03 發表

師兄報告好正啵,尤其加左相添,重有美味晚飯小菜,張床又夠大,两個人look 來look 去都夠大呀
2房一廳,除開每人$180,3星hotel算唔錯啦!!:victory:
作者: sttai76    時間: 2008-10-6 00:21

ching你夠哂資格寫書啦:good2: :good2:
作者: jtangck    時間: 2008-10-6 00:21

引用:
原帖由 ekips 於 2008-10-6 00:19 發表

d女強d
c兄有無吃d補品如生蠔, 蛋, 韮菜等補充下?
作者: ekips    時間: 2008-10-6 00:21

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-10-6 00:03 發表
chin睇黎你一個人係點都訓唔著喎
生保床,無計la
作者: 遮神    時間: 2008-10-6 00:34

Hotel對面間新X會浴足+按摩, 是正規的還是黃的?
作者: an1220    時間: 2008-10-6 06:45

師兄真係好勁,一晚4q
作者: peter99w    時間: 2008-10-6 07:19

作者: peter99w    時間: 2008-10-6 07:40

作者: ekips    時間: 2008-10-6 09:11

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-10-6 00:21 發表
ching你夠哂資格寫書啦:good2: :good2:
ching 見笑
作者: ekips    時間: 2008-10-6 09:14

引用:
原帖由 遮神 於 2008-10-6 00:34 發表
Hotel對面間新X會浴足+按摩, 是正規的還是黃的?
睇黎好似係正規的, 技師著polo shirt+運動長褲呢
作者: 發仔    時間: 2008-10-6 09:29

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-6 00:21 發表

拔蘭地+2只雞蛋好d喎!!
作者: ekips    時間: 2008-10-6 09:31

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 08:47 發表

多戲精盡人未亡報告 . 我玩咁耐倉女都食俾人放一次機. 你就一日之內破我紀錄. 不過星期六有時係差d. 因為生意好. 好多時佢地想做多兩轉. 其實你可以唔放佢走. 不過一般我都唔介意. 下次羅定no搵佢 ...
講真, 我真係可意唔比佢走or扣錢or打比佢媽咪投數(多得Jo兄教路話記得拎媽咪card片).
但係...算啦, 佢地都交足貨, 比人返去走多兩轉吧啦 :smile1:
作者: ekips    時間: 2008-10-6 09:33

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-6 00:21 發表

咁又無喎...諗多d上黎行街會有幫助
作者: 月光    時間: 2008-10-6 11:56

點解個個都話4Q gei.....我睇到5Q woo........
真係西利西利~

ching可否比較下眼見cp&zmt 囡囡質素呀.....thx
作者: ekips    時間: 2008-10-6 12:11

引用:
原帖由 月光 於 2008-10-6 11:56 發表
點解個個都話4Q gei.....我睇到5Q woo........
真係西利西利~

ching可否比較下眼見cp&zmt 囡囡質素呀.....thx
質素e+野, 好主觀架bor...
作者: Giggs    時間: 2008-10-6 12:22

引用:
原帖由 ekips 於 2008-10-6 00:21 發表

2房一廳,除開每人$180,3星hotel算唔錯啦!!:victory:" />
駛唔駛共用washroom??

FL 過夜(6:00PM左右) 係$400 定 $500?
作者: ekips    時間: 2008-10-6 13:00

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 12:17 發表

你最後俾幾錢先. 呢個係好緊要的問題. 如果唔係俾太多. 你都算執到啦. 真係姣婆撞正脂粉客
咪 400+150, total 550人仔囉.
唉...都係舊相好抵o錫:good2:
作者: ekips    時間: 2008-10-6 13:03

引用:
原帖由 Giggs 於 2008-10-6 12:22 發表

駛唔駛共用washroom??

FL 過夜(6:00PM左右) 係$400 定 $500?
要共用washroom, 6pm後400人仔
作者: karlun    時間: 2008-10-6 13:25

ching你好彩喇,狐狸精都遇到,古時D狐狸精就係咁樣短時間黎五次張D男人吸乾至死,佢要你四次,佢對你有情la,放左你一條生路.
作者: AM    時間: 2008-10-6 13:28

而家D女冇家教, 成日放飛機

一日內連放兩次飛機, 未試過, 吾通生意真係好..........好

作者: ekips    時間: 2008-10-6 13:54

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 13:16 發表

嘩. 咁你真係傻仔. 呢d環境我最多最多俾250算數. 唔要就陪到聽日就俾400. 仲有150俾雞頭咁貴
呢d環境我最多最多俾250算數. 唔要就陪到聽日就俾400 <- heehee,又學到野:victory::victory:
作者: ekips    時間: 2008-10-6 13:57

引用:
原帖由 karlun 於 2008-10-6 13:25 發表
ching你好彩喇,狐狸精都遇到,古時D狐狸精就係咁樣短時間黎五次張D男人吸乾至死,佢要你四次,佢對你有情la,放左你一條生路.
嘩, 好彩大步檻過0者
作者: ekips    時間: 2008-10-6 14:00

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-6 13:28 發表
而家D女冇家教, 成日放飛機

一日內連放兩次飛機, 未試過, 吾通生意真係好..........好
AM兄,你說得一點都沒有錯. 我2點幾去到時仲有好多人睇緊揀緊, 可能係長價期啦
作者: Tony-lonely    時間: 2008-10-6 14:11

作者: ekips    時間: 2008-10-6 14:18

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 14:11 發表

但係你仲未答我點解要成150蚊bo
咁第2個做左一次咪比一Q前囉
作者: ekips    時間: 2008-10-6 14:20

引用:
原帖由 Tony-lonely 於 2008-10-6 14:11 發表
C兄講得啱,留佢係度盞二個都唔開心!
係ar,我都係咁諗... 尋開心0者, 架硬留佢係樹黑口黑面咪仲無引
作者: ekips    時間: 2008-10-6 14:25

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 14:19 發表
緊係唔留. 但都唔可能俾400. 250最多. 上一次我俾倉女放機. 佢k度唱到係9:00pm先至話要走(5:00揀左佢攪左一次). 佢話有熟客call. 佢都只係夠膽問我羅200ja. 但係最好笑係call之後不停call我, 話佢個客放佢機. 佢係酒 ...
無ar, 見都做左3野,都夠數啦.(原本都係諗住夜晚2q朝早1q) 咁咪比400囉
係唔中意d人講野唔算數+無女比我攬住訓咁囉...
作者: jtangck    時間: 2008-10-6 15:15

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 14:54 發表

條女咁做都係想你俾全餐. 如果有下次就唔好啦. 因為呢d女對所有人都係咁. 有時要俾佢知會唔老黎. 唔係其他女女個個有樣學樣就唔掂啦
做壞個市就煩啦
作者: AM    時間: 2008-10-6 15:27

有時D女要放飛機,你留到个人,留吾到个心. 好無引.

都係个句遇到有家教女女又開心,米比多少少law

作者: ekips    時間: 2008-10-6 15:40

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 15:34 發表

佢要放我一定俾佢走. 不過唔會俾全餐佢.
收到,下次會知點做架喇 (但希望無下次啦)
作者: ekips    時間: 2008-10-6 23:01

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 22:57 發表

DG咁大. 咪話我冇資格交俾佢地.就算有. DL有7叔,花面猫, HELLOFUXXER...etc, CA有羅拔, 小光, BBCC兄...etc. 我最多交ZMT 同 CP個D倉俾佢地打理ja
經過今次雙飛之夜...我諗我都要d時間去康復番我既心靈創傷呢...
作者: ekips    時間: 2008-10-6 23:05

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-6 22:50 發表

我梗係明啦!  想當初我都...................:smile1:  
好啦! 等我叫班長交DG比你地兩個新淫王啦!   
流水兄,唔好玩啦。做反面教才就得
作者: milkmilk    時間: 2008-10-7 01:21

ekips兄,借問聲FL係邊樹?介唔介意比啲參考資料過小弟,

最好就pm媽咪名同電話比我,萬分感激‥‥‥
作者: ekips    時間: 2008-10-7 11:01

引用:
原帖由 milkmilk 於 2008-10-7 01:21 發表
ekips兄,借問聲FL係邊樹?介唔介意比啲參考資料過小弟,

最好就pm媽咪名同電話比我,萬分感激‥‥‥
參考資料 >
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=58830&page=1#pid746171
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=59930&extra=&page=1

除非你想試試件白虎(已pm你),如果唔係我會提議你自己去睇去揀,樂趣會大d:victory::victory:
作者: tinsever    時間: 2008-10-7 18:40

ZMT………!好耐無返去 0羅!
而家全鎮得果幾間FL,女質大不如前;當年四圍仲有工廠時,又平又多廠妹,
重要安全(髮記一條街就同公安交通大隊做鄰居 )。而家洗費拍得住CP
作者: herman    時間: 2008-10-7 18:56

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 14:19 發表
緊係唔留. 但都唔可能俾400. 250最多. 上一次我俾倉女放機. 佢k度唱到係9:00pm先至話要走(5:00揀左佢攪左一次). 佢話有熟客call. 佢都只係夠膽問我羅200ja. 但係最好笑係call之後不停call我, 話佢個客放佢機. 佢係酒 ...
200人仔 1Q 係一般價錢  :victory: :victory:

放完飛機, 又想回頭 :  一次不忠,  百次 ......  
作者: ekips    時間: 2008-10-10 11:01

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 13:16 發表

嘩. 咁你真係傻仔. 呢d環境我最多最多俾250算數. 唔要就陪到聽日就俾400. 仲有150俾雞頭咁貴
唔係ar Jo兄, 係比左400(3Q)第一條女, 之後再比左150(1Q)第二條女
作者: ekips    時間: 2008-10-10 11:05

引用:
原帖由 tinsever 於 2008-10-7 18:40 發表
ZMT………!好耐無返去 0羅!
而家全鎮得果幾間FL,女質大不如前;當年四圍仲有工廠時,又平又多廠妹,
重要安全(髮記一條街就同公安交通大隊做鄰居 )。而家洗費拍得住CP
係喎, 我都比d同事笑我話人仔1對1.2時唔玩, e+1對0.8時先學人玩
作者: ekips    時間: 2008-10-17 09:48

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-10-17 09:25 發表
呢排都係唔好上樟仔玩住!  間玩具廠倒閉6千幾人失業, 成街都係暴民.
見到我地班港燦有錢上去消費仲唔打主意?!
唉....CA打風, CP死人, ZMT成街都係暴民...
作者: ekips    時間: 2008-10-17 09:59

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-17 09:56 發表

咁市政府係唔係應該抽調各鎮人手包括KO,去樟仔幫手呢?
難度, 今個星期要"向DS出發!!"
作者: wcandy    時間: 2008-10-18 05:42

Thank you brother report

此區嚴禁灌水  扣20分  下次再嚟..

作者: MrL07    時間: 2008-10-20 03:01

原來係此雙飛, bad luck ~ :cool:
作者: oldcat    時間: 2008-10-20 09:47

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-10-17 09:25 發表
呢排都係唔好上樟仔玩住!  間玩具廠倒閉6千幾人失業, 成街都係暴民.
見到我地班港燦有錢上去消費仲唔打主意?!
咁多人失業, 咪應該多咗好多囡囡供應囉
作者: herman    時間: 2008-10-21 13:48

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-10-20 09:47 發表

咁多人失業, 咪應該多咗好多囡囡供應囉
老貓兄,
係呀!  再係咁落去, 市場上真係會多咗 d 工廠囡囡, 酒樓囡囡 供應  :biggrin: :biggrin:
作者: ekips    時間: 2008-10-21 16:29

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 14:01 發表

其實都唔可以咁講. 有質素果d好多都已經係果行發展緊. 冇質素果d, 就算佢地想入行都唔得....
又可能之前有質素果d過唔到自己o個關, 但係e+連份工都無得做, 又就黎春節...咁可能佢地咪豁出去2個月搵d快$$$返鄉下呢:smile1:
作者: ekips    時間: 2008-10-21 16:44

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 16:37 發表

呢個可能性都有. 不過比例就會小好多啦. 你話係咪
無計啦, 等小弟辛苦d上去實地考察後再話過比你聽啦
作者: herman    時間: 2008-10-21 17:04

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 16:37 發表

呢個可能性都有. 不過比例就會小好多啦. 你話係咪
jojo兄, ekips兄,   

呢類囡囡一般會去 FL 呢類地方做 part-time  
作者: ekips    時間: 2008-10-21 17:23

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 16:55 發表

妖. 你咪又係去zmt . 幾時去其他地方玩下呀. 上次問我咁多cp資料. 你冇理由都唔去一次架. 搵埋康師傅去玩啦
反而想試吓DS :victory:
康師傅近期好忙都唔得閒理我 :smile1:

作者: herman    時間: 2008-10-21 17:39

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-10-21 17:33 發表
等你重話今個星期閃上去;
可能你厘個星期連茶都冇得飲.

唔係笑你,
我自已星期日都要開工:smile1:  
女天!  :_n11: :_n11:

班長有囡同學幫佢弟埋嘴邊飲嫁, 知冇??   
作者: ekips    時間: 2008-10-21 17:46

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-10-21 17:38 發表
Ekips兄午安,
終於你有冇試過條新巴士線上CP呢.
我就坐過兩次, ZMT重有幾間場想去試
上次諗住試下坐,點知佢話車程要兩個鐘仲要每粒鍾20分開車...咁當時計番落到去車站都30分...頭頭尾尾等+車程要3粒鐘,所以無試
我已經target左你個間香張浴足閣架啦, 下次一定要去試試先 :victory:

作者: ekips    時間: 2008-10-21 17:49

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 17:27 發表

想試就試啦. 如果去SN. 仲有好多地方俾你選擇架 .
不過下次你問完唔去. 我唔會再答你架啦
記得喇, CP仲有木輪區未去放底d毛.....我係指腳毛
作者: herman    時間: 2008-10-21 17:50

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 17:41 發表

你講緊我公司洗地果個OSIM呀
mud 佢識呢 d service 嫁, 咁你哋真有福囉 !  
作者: herman    時間: 2008-10-21 18:51

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 18:18 發表

你到時想住DG邊度都得啦. 不過呢D野就唔好羅黎講笑啦
係呀!  呢個時候最緊要有工開, 有糧出  :biggrin: :biggrin:  
作者: kenny88    時間: 2008-10-22 11:24

Is Metropolian foot message can take girl out for overnight?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0