標題: 皇后遊記 [打印本頁]

作者: deaddg    時間: 2008-10-4 15:26     標題: 皇后遊記

各位巴打好~小弟初到貴境~
見到有好多皇后式o既包膠~於是決定係日前都去探一探險~
入到去見間場唔大唔細~浴室唔似「世外桃源」甘有勁多個水池~
不過環境算唔錯~d locker仔服務算唔話得~
竟然幫我擦乾淨埋隻腳指@@"

習慣每次沖完涼入到新場~
都會先系大廳搵個位先坐低~
叫杯野飲&生果~慢慢視察下環境&d囡囡得唔得~
呢次就俾我發現到呢度d鬆腿妹真係好靚好幼齒~
真係大部份都18,22~
可謂岩晒我o既Feel~
鬆腿時會隱隱約約甘High度JJ~
不過我諗應該係個別囡囡先會甘~

之後就同部長講話按皇后式~
問佢皇后式同日式有咩分別~
又係例牌果句用o既油唔同~於是都唔理甘多~
叫佢介紹個好o既黎~
用到房等左陣就見個技師到啦~
年紀好似大d (其實都只係20中~不過鬆腿d妹妹真係太幼齒)
一入黎就俾左條紙底褲叫我換~
換完就入黎叫我除埋件衫「爬」系度俾佢用油推背~
手勢唔錯~值80分~
又一路問我邊度累想推耐d~唔錯~

去到戲玉推PP~佢用2隻腳將我「浪」起~
然後開始發功~一下一下慢慢甘「推」~又會系你某D穴位度按~
掃下袋底+巢雀仔~爽爆~
最後剩番30分鐘推前列線~將我一翻翻過黎~
佢話呢個就係皇后式O既精華所在~
說時遲那時快2隻手就已經ZIP左入我褲浪底~
好有規律甘推~
佢笑住甘問我忍唔忍倒係咪覺得好辛苦呢(>w<
我話唔辛苦就假ge~問佢係咪幫我打出黎~
佢話呢度唔俾打出黎~俾人知道ge話會罰錢+炒~
我話唔俾人知咪得lor~佢一路話唔可以~以前未試過~
同一時間隻手已經開始唔規距~
系我小JJ度磨下磨下~搞到我即時腦充血出唔倒聲~
最後雖然都無出到火~但都真係幾爽~
完事問我係咪舒服左好多~

總花費:$168皇后式+小費$80+鬆腿$20+10%服務費=RMB$295

Robertchan : 謝謝報告!再接再勵!

作者: 秋田太郎    時間: 2008-10-5 17:08

300都打唔出,真唔知為乜?
作者: lovecupid    時間: 2008-10-5 17:26

引用:
原帖由 秋田太郎 於 2008-10-5 17:08 發表
300都打唔出,真唔知為乜?
係300幾蚊都冇得打出來的服務 ....真係唔知為乜 ...
可能真係睇bg同骨運,有D師兄可以出野,有D冇得出野..
俾人攪到好高興但又唔可以出野的感覺.....太殘忍了 ...對身體又唔好...

作者: deaddg    時間: 2008-10-5 19:21

可能因為無野o查手o既緣故~
小弟慣左要有野系手先易出~
&個技師話要保健就唔好出野wow@@"
下下入到肉時又收番慢~不時望望出面有冇人~
又會用張被蓋住靜靜雞搞~
雖然最後無出野~不過果種鬼鼠Feel都幾正~
作者: pandahui    時間: 2008-10-6 01:59

出唔到都真係幾舒服呀  ? 不過都係留比師兄慢慢玩呀 !

多謝舒服的report
作者: tt234    時間: 2008-10-6 13:16

對身體又唔好

根據道家養生既理論,係要唔出先延年益壽架......信不信由你!

作者: deaddg    時間: 2008-10-6 13:33

引用:
原帖由 tt234 於 2008-10-6 13:16 發表
對身體又唔好

根據道家養生既理論,係要唔出先延年益壽架......信不信由你!
係丫~個囡囡都係甘同我講~
佢話出左對個腎唔好wow : )
作者: mrkklo    時間: 2008-10-6 13:42

引用:
原帖由 tt234 於 2008-10-6 13:16 發表
對身體又唔好

我都聼過 , 傳聞 亞綠竹 都係用哩個方法......
搵 D 講姐....靚女.....剝晒衫俾佢任摸 , 志在行氣活血 .
作者: lovecupid    時間: 2008-10-6 13:47

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-10-6 13:42 發表

我都聼過 , 傳聞 亞綠竹 都係用哩個方法......
搵 D 講姐....靚女.....剝晒衫俾佢任摸 , 志在行氣活血 .
爆血管都似 ....
作者: deaddg    時間: 2008-10-6 13:56

我試過有一晚連出3Q後真係有D腳仔軟
成個人好似好虛甘...
不過講開又講~我都覺得又真係唔可以次次唔出ge~
個人會好火~間中一次半次我覺得都唔錯~
前提當然係個囡囡要按得好唔係亂甘o禁啦~
作者: mrkklo    時間: 2008-10-6 14:04

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-10-6 13:47 發表

爆血管都似 ....
唔怕 ! 佢練氣功..仲有太極 ....
作者: hdmixhdmi    時間: 2008-10-6 14:44

睇完師兄個報告都好想去試試呀....:_n8:
不過冇得出好似差d喎....
Thanks!! :thumbs_up.gif:
作者: benben913    時間: 2008-10-6 15:12

3舊水冇火出???
作者: deaddg    時間: 2008-10-6 15:51

引用:
原帖由 hdmixhdmi 於 2008-10-6 14:44 發表
睇完師兄個報告都好想去試試呀....:_n8:
不過冇得出好似差d喎....
Thanks!! :thumbs_up.gif:
其實我都想出ga~
不過小弟自問係長途機~
又唔慣床尾機~
一時三刻都出唔倒~諗起都有d可惜>w<
作者: wm    時間: 2008-10-6 19:09

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-10-5 19:21 發表
可能因為無野o查手o既緣故~
小弟慣左要有野系手先易出~
&個技師話要保健就唔好出野wow@@"
下下入到肉時又收番慢~不時望望出面有冇人~
又會用張被蓋住靜靜雞搞~
雖然最後無出野~不過果種鬼鼠Feel都幾正~
幾時都係機司位有o查手先過癮....:good2:
作者: deaddg    時間: 2008-10-7 18:55

不過去呢d鬼鼠場真係好難遇到可以有o查手o既囡囡
睇怕要有錦囊先得
作者: 發仔    時間: 2008-10-7 19:27

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-10-6 13:33 發表

係丫~個囡囡都係甘同我講~
佢話出左對個腎唔好wow : )
上次响"洪何菊"嬲我開大嗰條女又唔係咁講喎,
佢話男人被攪慶咗唔出嘢,
會對條前列腺唔好,
仲話佢係唔知咩咩族嘅人,
同佢做嘢會添福添壽咕喎....
作者: deaddg    時間: 2008-10-8 09:59

引用:
原帖由 發仔 於 2008-10-7 19:27 發表

上次响"洪何菊"嬲我開大嗰條女又唔係咁講喎,
會對條前列腺唔好,
仲話佢係唔知咩咩族嘅人,
同佢做嘢會添福添壽咕喎....  
巴打~我覺得似係個囡囡想撩你開大~
所以先甘同你講~唔係佢點賺多d~
作者: hips    時間: 2008-10-8 12:40

依家好大場中場都有鬼鼠機,競爭大無計啦!
最近我試過"王後式","水刀鬆腿"等等,更甚有師兄o係"大平陽"都有得出火,我真係期待"東方中全"呢種正正正骨水都有鬼鼠機!
作者: deaddg    時間: 2008-10-8 13:20

東方中全好似貴左d~
其實如果唔係打大風o既話~都係正就正邪就邪抵玩d~
成日搞到唔拖唔水好似要抽獎甘都唔係太過隱~
作者: SharpDennis    時間: 2008-10-9 14:10

拖延戰術,令人有忍不住既感覺,成功後達到近乎神既至高無上新境界.
作者: peterau88    時間: 2008-10-10 02:32

""上次响"洪何菊"嬲我開大嗰條女又唔係咁講喎,
會對條前列腺唔好,""
If that occurs every time, then it is no good.  Really bad for the prostate.  But once in a while, it is OK

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0