標題: 如果每個兄弟都有自己主場 [打印本頁]

作者: RAYMOND28    時間: 2008-10-3 12:43     標題: 如果每個兄弟都有自己主場

如上題..那麽其它兄弟想要BG資料..就可有得分享..就像有位尊要評術員...我是竹園.大家也知道了
作者: Bgor    時間: 2008-10-3 13:37

作者: dcgame02    時間: 2008-10-3 14:16

我的主場是水刀
作者: Giggs    時間: 2008-10-3 14:20

我的主場是有宜!!!

作者: SharpDennis    時間: 2008-10-3 14:24

我的主場是金怡雅源,世外桃源.
作者: sttai76    時間: 2008-10-3 14:27

邊有話主場架, 去到邊試到邊就真
作者: 羅漢    時間: 2008-10-3 15:49

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2008-10-3 12:43 發表
如上題..那麽其它兄弟想要BG資料..就可有得分享..就像有位尊要評術員...我是竹園.大家也知道了
竹園應該係我第一間去深圳骨場。 
作者: AM    時間: 2008-10-3 16:44

以前益康堂, 小加, 加豪, 老鼠林,........
而加未有

作者: spamhehe    時間: 2008-10-3 22:23

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-3 22:18 發表

你個主場咪就係sz羅
睇佢簽名 agenda 就知目標係成個祖國南部都係主場

我都定下個目標係有女既地方就係主場先
雖然而家只有老鼠林同世內桃源比較常去

作者: 陸小鳳    時間: 2008-10-3 23:00

基本上個主場成日變,呢輪去黃後大道、水都、水雲間多d。
會記呢輪小去,但都是比較熟d。
作者: ilovesz    時間: 2008-10-3 23:10

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2008-10-3 12:43 發表
my half main sauna !
作者: gordon_ng    時間: 2008-10-3 23:57

我既主場係奔愷羊江,自從放棄左顏生之後
作者: mongping    時間: 2008-10-4 01:08

引用:
師兄, 大家同門兄弟, 你話有好野話我知 :icon2: , 等你多日啦 ! 咪玩我啦:_n5: :_n5: !
作者: jtangck    時間: 2008-10-4 02:03

ca黃金變了小弟主場了~:victory:
作者: funman    時間: 2008-10-4 03:06

我既主場係澳門既18,而家就開始試下翻大陸玩,睇下搵唔搵到我既主場。
作者: 同一天空下    時間: 2008-10-4 04:53

引用:
原帖由 Giggs 於 2008-10-3 14:20 發表
我的主場是有宜!!!

me too   個 D plan 超值

作者: mpney    時間: 2008-10-4 05:54

我沒真正的主場,只去到邊試到邊就較多。
作者: Giggs    時間: 2008-10-6 15:52

引用:
原帖由 同一天空下 於 2008-10-4 04:53 發表

me too   個 D plan 超值
我去左呢個場都有4~5年, 由未加日式房到宜家,

價錢, 位置同技師係留係度既主因,

缺點係個場算舊!

我一個月去4~5晚, 重平過租酒店!!!

:biggrin: :biggrin: :biggrin:
作者: wm    時間: 2008-10-6 18:39

Ching 有主場同無主場 有咩好處同壞處呀?

我都係去開囡囡按得傾得既就去三五七次,無咩主場喎!
作者: sammyl    時間: 2008-10-6 23:38

我主場係皇馬都會 ...... 六點前中式 69 蚊包埋午餐,仲可以去邊度搵!
作者: people    時間: 2008-10-7 09:57

2年內主要雖然試過好多正骨,但如東要講主場的話,
我就是三島,仲係2年內一個技師,不過由7月開始無去,
所有骨場都無去

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0