標題: 心x家園~ 法式 [打印本頁]

作者: nbhdftw    時間: 2008-10-3 00:37     標題: 心x家園~ 法式

第一次出報告 ~

朋友臨走想搵d按得ok既邪骨,上d forum見d c hing 話呢間幾好玩
所以就同朋友去一轉,順便同佢餞行
而且我重搵到有法式30 coupon
1am點幾上到去就call埋車黎接,車錢都慳返
去到就先沖過涼,沖涼同locker都係一般
都幾乾淨,沖完出坐陣,法式就送1個大堂項目
朋友同我都係揀洗腳,d技師都ok
手勢幾好,順便食埋個麵
洗完腳個女主任入黎,原來佢都做過好多地方
之前係金碧,老地方都做過,唔知堅定留
吹左陣水就入房,睇落都幾安全
由大堂去房隔住2道房煙門,有咩事都著得徹衫
part 1按背,d手勢真係幾好喎,唔講重以為係正骨水:good2:
part 2轉身條女就好主動咁訓落我道,我即係除佢bra
渣下抄下,之後完事,望望個鐘都成6點
因為要趕返香港,所以無訓就走,埋單俾左張vip card我

total :208 (有coupon) + 10 (小費洗腳) + 20 (麵錢) 240 幾    港幣1:1  幾抵

robertchan : 謝謝報告,第一次出,寫得幾好啊,繼續努力!

作者: nbhdftw    時間: 2008-10-3 00:46

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-3 00:42 發表

依!  埋單真係幾低喎! 重有1對1添!:thumbs_up.gif:  師兄講緊係咪心宜呀?  
我怕俾人話賣廣告所以先唔講全名
係6色家園對面
作者: nbhdftw    時間: 2008-10-3 00:50

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 00:42 發表

請問師兄,囡囡質素如何?穿甚麼類型的工衣?
女女質素都ok,只係見過幾個
一件好貼身既雞翼袖衫,中間開得唔算低
再加埋條短裙,不過唔算太短
最衰係條裙同條under中間再有塊步遮住中間
好難插手入下面
作者: nbhdftw    時間: 2008-10-3 00:55

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 00:50 發表

果個名一睇就知啦。

其實唔用正名,除了唔好比人話賣廣告之外,是不想有人在網站用搜索功能,搜索場名而彈這個報告出來。
俾c hing講一講又係喎 :_n8:
唔俾人search到而彈個report出黎先係最緊要:thumbs_up.gif:
作者: nbhdftw    時間: 2008-10-3 01:04

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 00:59 發表

嚴打期,如果我係供 on,我想知邊個邊個場係未玩得出位,我就會 search佢個名....跟住彈哂 d 報告....見到又開大,又插 c 眼,又乜又物....咁一定去做佢世界啦。  
做得版主果然唔同d :good2:
sz重有無d機場安全+好玩
作者: sttai76    時間: 2008-10-3 10:29

間野都唔錯喎, 駛費同HK$差唔多, 下次試下先得
作者: rfu06    時間: 2008-10-3 11:49

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 00:50 發表

果個名一睇就知啦。

其實唔用正名,除了唔好比人話賣廣告之外,是不想有人在網站用搜索功能,搜索場名而彈這個報告出來。
蘿兄講得好口岩, 開哂名黃左, 對大家都無好處!
如果系呢度既忠實網友, 大多數都明白, 知道暗語,
都系小心d好!小心起得萬年機
作者: xronaldo07    時間: 2008-10-3 13:25

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-10-3 10:56 發表

點先至有法式30 coupon  
要去友台先有
作者: ilovesz    時間: 2008-10-3 13:29

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 01:08 發表

未 check 好消防與及十月中之前唔會有。
如果同你講話有果 d 人,你快 d 疏遠佢!  
you just recommended a crazy place to me yesterday wo !

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0