標題: 心兒加元~報告 [打印本頁]

作者: xronaldo07    時間: 2008-10-1 23:42     標題: 心兒加元~報告

早幾日已經plan好去完太x洋有時間o既話就去試多一間之前未去過o既
o係某某網見到心兒加元呢間場d囡囡都ok喎 ,不過冇乜post關於呢間野
只係知道好似開左冇幾耐,同斜對面o既6式加元同一個老細,有男女賓部咁上下…都唔知係正定係邪…

當日去到心兒,大堂好細,上一層係女賓,不過閂左個門睇唔到堶惘傖A
二樓男賓部,更衣室locker仔一個,好似10幾歳入世未深o既靚仔咁,
不過都好過d蠱蠱惑惑o既中坑locker佬咁,沖涼好似得8格,水力ok,不過當其時得我一個人沖,
入到休息廳,20張椅左右,得3、4個男人按緊腳,星期日5點都得咁少人o既?
水果唔好食 ,野飲ok啦,因為我叫左可樂
之後同知客講入房按,雖然佢係咁叫我試法式推油,
但係我岩岩先o係太x洋推完唔想再推,而且如果一陣推推下被ko塔埋咪大檸樂?
所以都係試下泰式算啦

之後點左一個xx號,因為o係屋企已經睇左相
真人同相差唔多,幾靚 ,不過好似有少少串feel
可能因為我只係做泰式同同我唔熟
按摩手勢唔錯,按背時仲成個人坐o係我背上按添(註:佢係著住條裙仔的)
之後佢妹妹又係咁磨我 ,不過冇R我d珠寶
而且唔比我摸佢,要比多d小費先可以摸
後來按正面同佢傾多兩句計先覺得佢冇咁串
到差唔多尾o既時候佢係咁jar我條jj問點解按左咁耐果度都冇反應o既?
我答佢因為而家好急尿所以你點搞佢佢都唔會有反應架啦
之後臨走時佢留左佢手提no.比我,同蹺住我隻手一齊走

埋單RMB108+80

聽佢地講如果按法式RMB同HK$都係238
有機會先試下,不過可能都唔係呢個月o既事。

報告完畢

kkbbq:多謝報告  加20分

作者: 強仔316    時間: 2008-10-2 01:03

支持下新場報告先!
不過近排嚴打,果一帶附近嘅機場都係少去為妙!
作者: lalaunclefat    時間: 2008-10-2 02:50

我試過按法式 = jj 推油!
間場d囡囡 face look is not good, just two or three is good looking!
But a lot of girl have big ball ball!
作者: 神州任我行    時間: 2008-10-2 11:19

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-2 06:49 發表

心兒加元  係咪新場\  未聽過N  
師兄大風大雨  去玩小心D喎  
版主係真唔知定假唔知啊
作者: 神州任我行    時間: 2008-10-2 11:20

引用:
原帖由 xronaldo07 於 2008-10-1 23:42 發表
早幾日已經plan好去完太x洋有時間o既話就去試多一間之前未去過o既
o係某某網見到心兒加元呢間場d囡囡都ok喎 ,不過冇乜post關於呢間野
只係知道好似開左冇幾耐,同斜對面o既6式加元同一個老細,有男女賓部咁上 ...
師兄,個技師_你,你都唔起火?
作者: suntripper    時間: 2008-10-2 11:29

作者: sttai76    時間: 2008-10-2 11:29

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-2 11:23 發表

神州師兄 小弟都唔知心兒加元係邊喎! 如果師兄知道請講多少少啦! THX!
睇隔離台有地址架
作者: xronaldo07    時間: 2008-10-2 13:38

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-2 11:23 發表

神州師兄 小弟都唔知心兒加元係邊喎! 如果師兄知道請講多少少啦! THX!
流水 樣,大象 樣:

呢間場o係係友誼路扶融大廈果度呀, 隔離係咪好似有一間學校
斜對面好似係c9場6式加元
作者: bigpen    時間: 2008-10-2 18:27

作者: jjcjjc    時間: 2008-10-2 20:33

Xronald 兄
很巧合呢, 我昨天也試了這埸, 感覺還可以, 
bg 態度ok, 不算很靚, 但任搾都冇黑面.

會返食此場..
作者: jtangck    時間: 2008-10-11 08:11

我重陽前都去過
係locker同}涼房差d
不過女女ok啦
我們按法式
同行朋友差d有得開大(因為無帶雨衣所以放棄了)

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0