標題: 北京在酒店叫外卖 [打印本頁]

作者: brother1699    時間: 2008-9-30 12:15     標題: 北京在酒店叫外卖

作者: sttai76    時間: 2008-9-30 12:21

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 12:19 發表

1699 師兄,你有沒試過北大妹 ( x 京大學) ?真係好正啊,不過好貴。

北京有沒較便宜的沐足場有邪足服務提供?(打飛機那種)
首都消費同CA差好遠喎
作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 12:32

引用:
原帖由 brother1699 於 2008-9-30 12:15 發表
事关我女友也是我同事而一起去工作!  ...
c兄你有女友就在身邊也差點要食自己.....這.....
而你女友又竟然在你bm和 2q 時都沒去找你.... 這....

這.......這種可以讓你隨時去   的女朋友去那找
作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 12:38

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-30 12:30 發表
多謝師兄報告!
奧運友誼小姐  ...
奧運禮儀大使粉絲 +1
望住佢地笑起上唻個口.... 不期然就在想....
著起旗袍上身有腰冇肚的...如可加上一個古巴女排的
OMG..
作者: brother1699    時間: 2008-9-30 12:38

作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 12:59

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 12:43 發表

北大小姐,一定要試,貴也值得的。
請問有乜咁特別要強力推介
以蘿拔C兄既見聞經歷都覺得咁回味無窮
我剩係試過去到上海同個網友過左一晚 :smile1:
作者: brother1699    時間: 2008-9-30 13:32

作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 13:37

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 13:20 發表

樣貌清純美麗,年輕,有內涵,談吐高雅有學識,並非一般草包可比。

我沒試過,我有朋友試過,幾年前和朋友到北京,北大妹開價 $1,200,我嫌貴,我沒試,我朋友試了,回味無窮。他們搞完野後和我一起吃飯,那個 ...
我都錯過了...
如果同條女一齊既時候佢係含羞答答淚眼汪汪鶯鶯細語....而唔係大喝一聲 "我來也"....
溫肉滿懷, 慢慢深入.....探討.......細問一句: "快活嗎...."

.... 差 D 諗左本咸濕小說出唻
作者: 遮神    時間: 2008-9-30 13:47

RMB1500 1Q!RMB2000 2Q.
都幾高消費啊, message 收多少?

話時話, 女朋友一齊出 trip 都要偷食!
作者: brother1699    時間: 2008-9-30 13:53

作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 13:59

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 13:50 發表

梗有啦,不過冇講出來o者,個個都有架啦,睇下多定小。

聽日國慶,去救國嗎?
救國要揀岩日子出錢出力先得
而家上去剩出多左錢但出唔到力就有負愛國心
作者: sange    時間: 2008-9-30 15:30

咁貴? 我就唔制啦, 一直按下去, 就唔信她不減價促銷:biggrin:
作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 15:32

而家國內 d 女仔比港女放好多, 又唔會扮矜持, 大家岩就點玩都得,
我去上海順路搵個網友出唻, 佢都跟我返酒店玩左 2 晚冇返屋企
可惜我一去到就搵佢, 唔係自己去新天地探下可能玩得仲開心
作者: 澳門工作中    時間: 2008-9-30 17:00

我試過....不過係1800-.-"""
不過又因老免關係...1800同8100都唔關我事....
好攪笑的....佢會比學生証你睇...
會先食飯行街~~~
佢地叫自己做導遊的~~~
佢地會以介紹方式變成一班~~~
個feel幾好...
似約會多過似叫雞~~~
換左qq佢得閒都仲有搵我吹水....
果次之後果晚去左添嘗仁姦~~~~
貴到過晒火位~~~3000野...
不過真係10個有9個你見到都想小....
同埋你可以好多要求...
去得手刀就要預左出血~~~~當然亦會大量出@~~~ 啦~~
作者: brother1699    時間: 2008-9-30 17:11

作者: spamhehe    時間: 2008-9-30 21:10

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 17:33 發表

真係好想開一個「籮拔笨 7 手記」,講下以前 d 笨 7 野,...
讚成呀,
開個貼叫 "腦殘遊記" 等多 d c兄貼下d 笨實經驗等我呢 d 萬年新手唔好踩埋同一個
作者: ssgg    時間: 2008-9-30 22:11

北京消費很貴, 正骨都要$700, 另加一小費, 場內一Q要$1000以上, 而且是外省的多, 正宗北京妹很少
作者: brother1699    時間: 2008-9-30 22:37

作者: jacky10    時間: 2008-9-30 22:44

食北京填雞有什麼地道風味
作者: brother1699    時間: 2008-9-30 22:53

作者: 秋田太郎    時間: 2008-10-1 01:01     標題: 回復 11# 的帖子

都係心態作怪,其實有咩分別?
作者: stone3333    時間: 2008-10-10 14:33

好似係[轉]又自已改小小

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0