標題: 今早hk$$ [打印本頁]

作者: 巴士男    時間: 2008-9-28 23:31     標題: 今早hk$$

本來一早去,因朋友有事晚左去,去到某c兄pm 我既mmm剛上鍾~~~~~
今日試新女,以前識果d 無做好多~~!)  好卦住你~~~~~~:_n8:

講番正題,女女技術可接受,說玩得激吾激,我覺普通, 咪咪 ok 架,一隻手, 還有彈性
之後來來去去果d , 我同佢講,你識d咩特別野,拿埋出來好喎~~''

我真係估吾到,又真係未試過~~
佢走去拿左個袋,呢個咩袋呢? 各位吾好想d 邪野住.....是 一個 包左熱石既袋,
我真係未試過係油場推熱石,佢話係背碌下,好舒服,我都覺好爽:good2: :good2:
但大家吾好用黎放dee  dee 度,雖然可能好爽,但可能整熟左dee  dee  哈哈
事後 fd  聽完o 晒咀,未係未聽過同試過~~哈哈 佢話叻

呢個妹妹 多想頭,好醒,佢好快成為大家招點,我可能遲d 好難找到佢call 鍾

知我既人有果句講果句~~,吾係廣告同吹水,,以前大家睇過我報告既!) 既 激戰報告
去試過她都話正~~ 而家!)  無做,聽講有個新!)...
我都好耐無報告,因為大家多數離開,去了cp ,長安
我都又無咩正野 好寫so 無寫好耐~~
新女有幾多個  自己估啦,

jojo:難得巴士男又出報告.加你小小分啦

之後去左友2  找 女女正骨,佢 功夫了得,我既背 ,腰傷x患一一按好了
我又有一個月 ,扭動我既腰,做個戰士~~
下個月再找佢醫我啦哈哈
要正骨女 問我啦,我估無人要

作者: 巴士男    時間: 2008-9-28 23:46

下 你幾點去先??/
你5d  pm  d 新女黎 ~~~ 我吾識d  女   h:" />
好耐無找你吹水哈哈
作者: klfung1031    時間: 2008-9-28 23:48

引用:
原帖由 巴士男 於 2008-9-28 23:31 發表
本來一早去,因朋友有事晚左去,去到某c兄pm 我既mmm剛上鍾~~~~~
今日試新女,以前識果d 無做好多~~!)  好卦住你~~~~~~:_n8:

講番正題,女女技術可接受,說玩得激吾激,我覺普通, 咪咪 ok 架,一隻手, 還有彈性
之後來 ...
以前又真係成日去hk$, 不過已經轉戰ca了.
就算天朗氣清都係唔會去了, 因為ca比較吸引.
因為我d時間比較充足.:victory:
作者: klfung1031    時間: 2008-9-28 23:49

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-28 23:37 發表

巴士男兄. 好耐冇見 . 你就好啦. 我去到查緊消防冇野玩呀:smile1: :smile1:
你又話十一之後先去, 你唔怕咩??????
作者: 巴士男    時間: 2008-9-28 23:51

klfung  兄你都比face 我留言  
我無咁time  ,老媽會煩死我~~~~
加上我吾識路,一個小弟弟係路,上好危險
我寧願係x 沙  找k 女 玩一晚好過~~~~
1/10  後再去    吧

作者: afc    時間: 2008-9-29 00:02

正骨我都鍾意,可否pm no.! thx!
作者: klfung1031    時間: 2008-9-29 00:06

引用:
原帖由 巴士男 於 2008-9-28 23:51 發表
klfung  兄你都比face 我留言  
我無咁time  ,老媽會煩死我~~~~
加上我吾識路,一個小弟弟係路,上好危險
我寧願係x 沙  找k 女 玩一晚好過~~~~
1/10  後再去    吧
好耐無見你係度浦頭喇喎!! 最新去左邊度玩呀!!
作者: 巴士男    時間: 2008-9-29 00:12

我去左玩k 女  ,so 無咩$$  去骨骨 ,我今日3pm 閃左落樓, 就see  到架  寫警察車係hk $$前燈口停低,嚇到我走到超快,~~我今日吾敢用油推,拿埋熱石係度~~
話正骨都有人信~~~, jojo 佢 4點先到,d   人查緊消防 哈哈
今日做了戰士,嚇9死
友2正骨有人岩 哈哈.
作者: sttai76    時間: 2008-9-29 00:22

講完又無事 咁其他場情況如何?
作者: herman    時間: 2008-9-29 09:35

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-29 08:48 發表

早呀, 猫猫兄.
今次去左印尼. 搵左個印尼maggie Q 按正骨. 之後搵左個印尼胡杏兒開波 . 不過呢排好忙. 要遲D先至出報告啦:smile1: :smile1:
班長及貓兄, 早晨
班長, 你終於返嚟 la   
依! 又 "美極Q", 又 "糊幸依",  有運行 bo
作者: victor234    時間: 2008-9-29 10:42     標題: 回復 1# 的帖子

HK$軟件好,不過我星期六唱完K 02:00 去HK$想過夜,原來下邊開左開D,好吵 我手機放在桌上震都落地............壞左
如果C兄們想過夜,自問唔怕吵可以一次
作者: herman    時間: 2008-9-29 10:49

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-29 09:47 發表

今次係咁多次去印尼玩得最ok. 新廠長果然識做 遲d報告會詳細講, 我呢次仲羅埋地址. 兄弟下次有機會去可以試下
有機會一定會再去印尼試吓.  
以前都去過 Bali, 果度都幾好玩嫁 :victory:" />" /> :victory:" />" />

另外要多謝一吓巴士男兄嘅HK$報告  

作者: Nightstalker    時間: 2008-9-29 12:29

又一個HK$粉絲, 其實我每星期都會去一次幫!#點鐘, 佢個人好似cool, cool哋, 但熟絡後係有反應和互動的,只可惜場內冇得開大.碌熱嘢通常起機完按頭時放腰間背部, 囡囡話行血回氣. 我也試過*!, 好玩得, 好放又大咪咪.
作者: 巴士男    時間: 2008-10-1 15:38

係我都潛左水一排~~~
最近先去番hk$$$$$$$$
d  乳牛走晒~~
作者: germene    時間: 2008-10-1 16:05

師兄可以PM我友e 正骨 number 嗎?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0