標題: 水刀第一次 [打印本頁]

作者: hips    時間: 2008-9-17 17:53     標題: 水刀第一次

見各師兄經常提及水刀,今日襯放假而女友又未收工 ,就dam粗粗單挑上去試過究竟!
先講硬件,地點好近福田口岸方便就腳,豪華大堂,沖涼地方有別於其他大場,水池亦好大,有好幾層:victory:" /> :victory:" /> :victory:" /> ,不過我因自已預時間不多,只鬆鬆腿,所以未有探訪全場!左邊有師兄成日提及o既漆黑電影室 ,右邊有頗大o既休息室!
軟件,一坐低就有一個身穿一襲黑色低胸套裝o既Spa姐姐坐近推銷Spa ,並半露酥胸,樣及身材都有70分,佢極力推介推前烈說對男人好云云…佢知我趕時間仲話:你鐘意可以搵我幫你做!問佢law卡片o吾比,但就留個手提比我,仲話下次o黎o吾洗經知客直接call佢就得!(o吾知各師兄有無試過o甘o既情況呢?究竟係咪有o野玩?)
跟住o黎一件廿來歲胸口有33C o既技師幫我鬆腿,須然件工衣係師兄所講幾闊,但仍無走光!但就按大脾根時就常常踫到JJ!個人就覺得同泰式按下身分別o吾大,到最後都無鬼鼠機!由於都係趕時間一探軍情,所以無覺得失望!

最麻煩係locker仔,我話著鞋自己o黎,兩個一齊鑑粗當我殘廢o甘抬起著鞋搏Tips!
埋單HK$96包括$30tips

THX報告  加10分

作者: henrycn    時間: 2008-9-17 18:15

直接call佢因為每月要有5個call鍾,吾夠要罰錢。有冇野玩?吾會失望,但小費偏高(我窮)。
鬆腿深吾深入要撞彩,問ching儸錦囊啦,鬼鼠機更難。
作者: tomboy1647    時間: 2008-9-17 23:58

前烈線SPA  $818 + $500小費,  搵鳩笨七, 當你水魚
作者: 戴畢量    時間: 2008-9-18 11:45

引用:
原帖由 tomboy1647 於 2008-9-17 23:58 發表
前烈線SPA  $818 + $500小費,  搵鳩笨七, 當你水魚
+

小費係由 68 至 500, 你可以唔使比 500 o甘多,
我都係試過一次 spa 818+168 連按摩鬆腿共 1仟6佰多埋單, 好赤
作者: sttai76    時間: 2008-9-19 11:16

引用:
原帖由 戴畢量 於 2008-9-18 11:45 發表

+

小費係由 68 至 500, 你可以唔使比 500 o甘多,
我都係試過一次 spa 818+168 連按摩鬆腿共 1仟6佰多埋單, 好赤
CHING你係深圳俾咁既價錢玩, 相信你都係錢多過頭既貴族啦
呢個價錢絕對可以係馬交玩過痛快啦, 邊會係深圳咁用架
作者: Giggs    時間: 2008-9-19 11:27

引用:
原帖由 戴畢量 於 2008-9-18 11:45 發表

+

咁既消費, 真係好富貴!!!!!!

作者: xoman    時間: 2008-9-19 18:11

小弟第一次去水刀,spa冇做,骨又冇揼
齋鬆腿、食咗餐飯,一個擦背、修甲,
係呢間水都瘟咗十幾個鐘 ,唔覺唔覺比呢把刀放咗1300毫升嘅血!
呢間嘢都唔係幾經濟,成日淨係色誘d弟兄上去鬆腿!

作者: xoman    時間: 2008-9-19 21:37

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-19 18:19 發表

咁即係洗左幾多錢?

齋鬆腿?乜都冇做?雀仔冇唱歌?  

呀羅拔兄;
上面米寫咗囉,一日十九幾個鐘內失血1300ml嘛!
齋鬆腿8粒鐘,好似中咗蠱毒咁,神智失常,
另外咪食飯、修甲,擦背咁囉,tip一律$30/鐘。
雀仔冇歌唱,失咗聲,不過仲有呼吸,但好微弱。
以后將來一定要試到果隻爆漿技c唯止。

誓要雀仔唱:             ROCK&ROLL
作者: xoman    時間: 2008-9-19 23:20

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-9-19 22:29 發表

嘩!  鬆腿都八粒鐘呀, xoman兄 做完出門口有冇腳震呀!
算把啦! 要係呢個場等雀仔唱歌, 都唔知要等到幾時, 講緊係等運氣呀!
到等到時, 個投資又好大,  不如將D時間同經費上CA, CP ...

我都想学d師兄咁去ca玩正足 ,唔使去水都做笨7嫁,
不過我嘅時間好緊逼喎,最早都要中午12:00先可以從香港出發,
請問各c hing ca回sz最后果班巴士開幾點?回程巴士幾多分鈡開一班咁,
除咗巴士、的士、自己双脚仲有冇其它交通工具呢?thx!
作者: mrkklo    時間: 2008-9-20 00:00

引用:
原帖由 xoman 於 2008-9-19 21:37 發表

呀羅拔兄;
上面米寫咗囉,一日十九幾個鐘內失血1300ml嘛!
齋鬆腿8粒鐘,好似中咗蠱毒咁,神智失常,
另外咪食飯、修甲,擦背咁囉,tip一律$30 ...
c 兄 , 你隻雀奄奄一息已經好幸運啦 !
一日八粒鐘俾 d 又唔愛惜 ,
又唔呵護佢嘅技師 ,
剩係識擦槍 , 又唔識同佢走火 ,
唔充血而死已經好好彩 !!
快 d ..............去  CA 又好 , DL 又好 , CP 都好........
俾隻雀仔一條生路 ! 佢都係一條生命 !!
作者: xoman    時間: 2008-9-20 00:09

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-9-20 00:00 發表

c 兄 , 你隻雀奄奄一息已經好幸運啦 !
一日八粒鐘俾 d 又唔愛惜 ,
又唔呵護佢嘅技師 ,
剩係識擦槍 , 又唔識同佢走火 ,
唔充血而死已經好好彩 !!
快 d ..............去  CA 又好  ...

c hing 講得啱呀!好似跑馬咁拎去放吓草,等佢從拾角逐興趣!:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
不過要等排期,好似等政府老人院咁耐呀
作者: xoman    時間: 2008-9-20 16:23

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-9-20 12:06 發表

sz 到 ca 直通巴每15min開一班, 約50min 到ca金三角, 票價$35.
回程尾班8:00pm.  (以上資料由蘿拔ching 提供)

>>除咗巴士、的士、自己双脚仲有冇其它交通工具呢?thx!
咁剩番飛機同船 ...

多謝cowsan兄提供資料,想再一問尾班車票可否抵步後提早買定,
因怕買唔到飛。
萬一真係冇巴士,打的要幾$$呢?路途會唔會迂迴d呢?又或者唔可以直達皇崗咁!多謝!!
作者: xoman    時間: 2008-9-20 18:05

引用:
原帖由 itskt 於 2008-9-20 17:10 發表

去皇崗可以係長安酒店搭, 入側門右面就係售票處, 可選擇

1. 中旅大巴/中巴, 可選擇到皇崗或直達旺角, 最後一班2030
2. 七人客車, 到皇崗, 最後一班2050, 不過有時會放飛機, 唔開最後一班, 都係中旅可靠d

...

衷心多謝itskt兄幫手!
作者: tomboy1647    時間: 2008-9-20 21:12     標題: 回復 7# 的帖子

500 係飛機餐油費

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://sauna-88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0